Opublikowano 1 czerwca 20222 l Tak SNKRS raz na jakiś czas coś da zjeść ja tylko retail gang więc jeśli czasem się udaje to wielka radość
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Szkoda że Treeline nie było i chyba już nie będzie. Na wss się nie udało.
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Widziałem je tylko w SNS. Ale tam coś kupić… (raz mi się udało…) a te „skunki” zapewne trafiły do butików stacjonarnych skoro piszesz, że były w wsii. Nike sie coś miota z tymi jedynkami, mi np. ostatnio na live w SNKRS dano możliwość zakupu tych z rożowymi akcentami, później miały być dostępne a na koniec znikły z adnotacją produkt niedostępny. Tak samo na live dostałem dostęp do Concepts’ów mellow. Plotka jest, że w tym roku wrócą jedynki z crepe packu - to może te one są zajebiste 100% plus nostalgia
Opublikowano 1 czerwca 20222 l Tak tez je widziałem i zniknęły. 97 ostatnio tak samo uciekły i wróciły następnego dnia. Jeszcze może rzuca na Europę ID jedynek, w stanach już po 2x ludzie invite dostawali a opcje fajne są do zaprojektowania.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Z ID zawsze miałem tak, że a projekt mam gotowy, zamówię za jakiś czas no i zdjęli dawno temu Ale zrobię jak wrócą, kiedyś, na wzór butów marzeń (Patta Lucky Green): Ścisła topka AM1 dla mnie...
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Ja bym bardzo chciał wznowienie tweed Packów ale to można pomarzyć pewnie. Mam 2 pary ale obie już wstyd w tym wyjść gdzieś do ludzi. A w sumie w Europie straszna bieda w tym roku z maxami porównując do innych regionów gdzie dostają fajne rzeczy, to nie zdziwiłbym się że ID u nas też nie będzie.
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Mówisz o tych tweedach? To ostatnie zdjęcie moich - podeszwa rozsypała się w kawałki, ale miałem je ponad dekadę więc spoko. Też mam sporo marzeń o wznowieniach z lat 2003-2010 aż strach wypisywać bo tyle dobrego wyszło wtedy w departamencie air maxów…
Opublikowano 2 czerwca 20222 l Tak. Moje też już dezintegracja a upper wyglada tragicznie. Widziałem kiedyś nowe w "dobrej" cenie ale z racji wieku bez sensu brać jak chce w nich chodzić.
Opublikowano 25 czerwca 20222 l Chodzi ktos z was tutaj w butach Balenciagi ?? Co to jest za marka w ogole z takimi cenami za pare butow - no jakas masakra .
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Bardzo ładne ale muszę się opanować czekam na Yeezy day chcę w końcu mieć foam runnery na rower i może 700 v2 vanty jeśli wrzucą a to widziałeś? https://eu.louisvuitton.com/eng-e1/stories/louis-vuitton-and-nike-air-force-1#intro ładna strona, ładne buty (niektóre), ale chyba nie da się ich kupić. Ciekawe po ile
Opublikowano 29 czerwca 20222 l AF1 nie przepadam, chociaż te brązowe midy co ostatnio wskoczyły to mi się podobają i chętnie kupię jak spadną z ceny, a powinny bo zalegają i na snkrs i na wss. Nie wiesz może czy urodzinowe -25% z nike się da wykorzystać w SNKRS?
Opublikowano 29 czerwca 20222 l @messer88 W SNKRS chyba nawet nie ma pola do wpisywania kodów rabatowych ale zauważyłem że buty, które się od razu nie wyprzedadzą po jakimś czasie wlatują na zwykłą aplikację Nike i tam to już inna historia. Te czekoladowe midy najlepsze z wszystkich co wyszły w tym roku według mnie i to nawet nie jest blisko. Zapowiedzieli już też AF1 na SNKRS day - bardzo ładne, białe z brązową łyżwą.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Bo teraz już nie wysyłaja chyba od roku czy dwóch birthday kodu na maila tylko się samo podlicza w koszyku. Kupiłeś te midy, jak rozmiar TTS?
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Nigdy nie miałem midów. Jeśli są choć trochę jak niskie to może lepiej pół w dół...
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Mam low ale z gore-tex TTS to inaczej jak w zwykłych sporo liningu a w midach ten kołnierz w ogóle puchaty wygląda.
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Tak samo pomyślałem, że w midach może tts i tak samo mam tts w niskich Travisa tych z tarczą i tam jest ok bo wypełnienie całkiem porządne. Cały świat jednak mówi inaczej
Opublikowano 2 lipca 20222 l Dokupiłem drugą parę tych Daily 3.0 na zapas, uwielbiam ten kolor. Tak, to męski model.