Banny 2 656 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 niby nowe, nie przygladalem sie ;] Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 z takiej skory sa lipne imo, lepsze zamszowe Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 REBUS!: te timberlandy to niezly + Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 spoko, ty masz swoje nike capri gdzie ty banny zamszowe widziałes? nubuk prędzej Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 zammszowe ale nie timbsy, innych firm niebieskie/ugrowe z biala podeszwa = ) Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 pokaże ktoś jakiś fit, gdzie owe łódki się dobrze komponują z resztą? tak na 'sucho' nie podobają mi się w ogóle, więc liczę na coś, co zmieni moje zdanie Cytuj
QBH 246 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 M4c podsunął mi ten model i zastanawiam się nad kupnem: http://img5.imageshack.us/img5/3318/x6tssp6.jpg Co sądzicie? za(pipi)iste. co to za model?? szybko szybko Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 Na etykietce jest coś w stylu "Adidas Brasic Str II (IV?) TENNIS TENNIS". o: http://moda.allegro.pl/item964419654_adidas_brasic_str_ii_46_i_inne_oryg_sklep.html hAx 8) niemazaco, wykupcie Figlarzowi wszystkie. Cytuj
Qra 160 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 pokaże ktoś jakiś fit, gdzie owe łódki się dobrze komponują z resztą? tak na 'sucho' nie podobają mi się w ogóle, więc liczę na coś, co zmieni moje zdanie :potter: Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 maja 2010 Opublikowano 4 maja 2010 chója widać na tym obrazku, więc dalej uważam, że lipne som te buty. wykupcie Figlarzowi wszystkie. I tak nie mają na mnie rozmiaru ;( Muszę zapytać czy specjalnie dla mnie nie sprowadziliby z Azerbejdżanu rozmiaru niżej. Kocham te buty Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 pokaże ktoś jakiś fit, gdzie owe łódki się dobrze komponują z resztą? tak na 'sucho' nie podobają mi się w ogóle, więc liczę na coś, co zmieni moje zdanie :potter: ten kolo po lewej kto to?? bo chyba widzialem inne jego fity i byly oOK może nie poplamione spodnie farba (chociaz dla mnie ok.) , to masz tutaj niezly wakacyjny fit ;] dziadzio: (!) spokojnie tu tez by zamiast tych mokasynków pasowały te żeglarskie - podobne sa w sumie ;] Cytuj
zduniacz 123 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) może nie poplamione spodnie farba (chociaz dla mnie ok.) , to masz tutaj niezly wakacyjny fit ;] przeciez tę koszulę to chyba synowi z szafy wyciągnął, pedalsko fch.uJ! nie domyka mu sie na cyckach ukazując wlosy. już biegne tak na miasto. Edytowane 5 maja 2010 przez zduniacz Cytuj
Gość Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Banny, ten po lewej to Ed Westwick. Dobrze się typ ubiera. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) może nie poplamione spodnie farba (chociaz dla mnie ok.) , to masz tutaj niezly wakacyjny fit ;] przeciez tę koszulę to chyba synowi z szafy wyciągnął, pedalsko fch.uJ! nie domyka mu sie na cyckach ukazując wlosy. już biegne tak na miasto. ty nie rozumiesz, to jest dzisiaj MODNE. ubierajmy sie MODNIE, jak bunny, nie wazne ze jest to (pipi)owe, w nowej Pani domu napisali ze w tym sezonie jest to MODNE. Edytowane 5 maja 2010 przez Najtmer Cytuj
bloo 33 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 jessss po latach namierzania w końcu, znowu kupiłem ten stary model nike`a: \ takie miałem kiedyś, teraz będę miał szare Cytuj
TheKolumb 4 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 (edytowane) przeciez tę koszulę to chyba synowi z szafy wyciągnął, pedalsko fch.uJ! nie domyka mu sie na cyckach ukazując wlosy. już biegne tak na miasto. Jak byś mieszkał we Francji, Włoszech etc. to byś tak się ubierał. Edyta: No jak byś mieszkał we Francji, Włoszech etc. to byś tak się ubierał. Edytowane 5 maja 2010 przez TheKolumb Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 o kurcze, to zabrzmialo jak grozba... Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 No albo jak byś nie był nerdem z forum dla konsolomaniakow Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 Dobra beka z tych uj'ebanych farbą spodni. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 może nie poplamione spodnie farba (chociaz dla mnie ok.) , to masz tutaj niezly wakacyjny fit ;] przeciez tę koszulę to chyba synowi z szafy wyciągnął, pedalsko fch.uJ! nie domyka mu sie na cyckach ukazując wlosy. już biegne tak na miasto. ty nie rozumiesz, to jest dzisiaj MODNE. ubierajmy sie MODNIE, jak bunny, nie wazne ze jest to (pipi)owe, w nowej Pani domu napisali ze w tym sezonie jest to MODNE. banny, nie bunny - trudnosci z czytaniem? koszula to tzw. slim fit - dopasowana do ciała. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 dobra dobra, wracamy do bucikow Cytuj
superment 6 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 kolab dr. romanelli i levisa, jakby ktoś widział w Polsce proszę dać znać. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 pokaże ktoś jakiś fit, gdzie owe łódki się dobrze komponują z resztą? tak na 'sucho' nie podobają mi się w ogóle, więc liczę na coś, co zmieni moje zdanie :potter: ten kolo po lewej kto to?? bo chyba widzialem inne jego fity i byly oOK może nie poplamione spodnie farba (chociaz dla mnie ok.) , to masz tutaj niezly wakacyjny fit ;] dziadzio: (!) spokojnie tu tez by zamiast tych mokasynków pasowały te żeglarskie - podobne sa w sumie ;] Ten drugi to Jack Bauer? Bardzo kiepski fit - nieudana próba połączenia macho z owłosioną klatą i petem z roantycznym z natury malarzem w uyebanych od farby spodniach. Ale ten dziadek kozak 101% Takie zdjecia anapawaja mnie optymizmem, bo to oznacza, że będąc starym pruchnem też mozna wyglądać kul Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi