Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
  W dniu 5.05.2010 o 21:30, superment napisał(a):

dr_romanelli_levis_chukka_01-640x392.jpg

dr_romanelli_levis_chukka_02.jpg

dr_romanelli_levis_chukka_04.jpg

kolab dr. romanelli i levisa, jakby ktoś widział w Polsce proszę dać znać.

m83193.jpg

Edytowane przez Figlarz

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 714,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

no ale jakby zmienic kolor podeszwy, sznurówek, wywalic te guziki z boku, obnizyc w ogóle buta do kostki, zrobic je ze zwykłego materiału a nie pseudo jeansu to by były nawet fajne tenisówki

Opublikowano

Żadne buty nie są warte takiej ceny, a już na pewno adidasy najki błyszczące jak poliester na karku. Rozumiem w sumie dać 4 stówki za skórzane ekskluzywne buciki od jakiegoś pajaca o francuskim nazwisku, ale za coś takiego ? :(. Góra 200 złotych nowych polskich za nie. Płacisz 400 złotych, żeby kilku nerdów na ulicy zobaczyło znaczek PS i w podziwie wyszeptało peany na cześć Crasha i zbluzgało MS.

No i jest w barwach HSV, to akurat plus, bo to fajny klub. Ogólnie Szejdj kup mniej przekombinowane adidaski, bo te są takie pretensjonalne, że banny'emu się w głowie nie mieści pewnie.

Edytowane przez blazej10

Opublikowano
  W dniu 6.05.2010 o 17:04, blazej10 napisał(a):

Żadne buty nie są warte takiej ceny, a już na pewno adidasy najki błyszczące jak poliester na karku. Rozumiem w sumie dać 4 stówki za skórzane ekskluzywne buciki od jakiegoś pajaca o francuskim nazwisku, ale za coś takiego ? :(. Góra 200 złotych nowych polskich za nie. Płacisz 400 złotych, żeby kilku nerdów na ulicy zobaczyło znaczek PS i w podziwie wyszeptało peany na cześć Crasha i zbluzgało MS.

No masz rację, wrzuciłem je jako ciekawostkę bo przez przypadek znalazłem ;) Nie dość, że cena jest 2x za dużo to jeszcze są ohydne :] Jak bym miał syna w podstawówce to może bym mu kupił :potter:

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

nawejcie.jpg

w planach na najblizszy miesiac ;D

Opublikowano

Masz 22 lata.

Dwadzieścia dwa. Te buty są dla gimbusów.

Edytowane przez iJames

Opublikowano

Nie potwierdzam. Dobre buty. Odpowiedni fit i można w nich wyglądać lepiej niż stare stare zgredy a jednocześnie nie wyglądać jak gimbus.

PS: Dr House też chodzi w adidasach :D

Opublikowano

W kolorowych najkach chodzi i to jest żart*, podobnie jak żartem są takie kolorowe buty.

żart ten polega na tym, że kulawy o lasce chodzi w sportowych butach :potter:

Opublikowano
  W dniu 8.05.2010 o 18:17, iJames napisał(a):

Dwadzieścia dwa. Te buty są dla gimbusów.

W dniu 8.05.2010 o 18:26, blazej10 napisał(a):

Potwierdzam.

ichuj, wy w nich nie bedziecie chodzic ;D ja sie jaram

W dniu 8.05.2010 o 18:44, gekon napisał(a):

podobnie jak żartem są takie kolorowe buty.

no, wchuj kolorow maja - 2 odcienie brazowego i lekki pomaranczowy na zywo tez bardziej przypominajacy braz ;D

Opublikowano
  W dniu 8.05.2010 o 18:33, Hrubaz napisał(a):

Nie potwierdzam. Dobre buty. Odpowiedni fit i można w nich wyglądać lepiej niż stare stare zgredy a jednocześnie nie wyglądać jak gimbus.

PS: Dr House też chodzi w adidasach :D

To są najki, nie adidasy. Chyba, że chodzi o rodzaj butów, tak zwane adidasy to spoko. Tylko, że to głupia nazwa, więc jej nie stosuj. Nawet dziadki chodzą w butach sportowych. Chodzi o to, że te wyglądają jak dla gimbusów.

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

W Polszy przyjęło się, że adidasy to sportowe buty i każdy wie o co chodzi więc nie rób szefie problemu. A buty Lucka są ładne i wygodne więc nie wiem czemu miałby w nich nie chodzić. Jak chcecie zobaczyć obciachowe buty to obaczcie Adidasa Jeremy Scott'a.

Opublikowano
  W dniu 8.05.2010 o 18:45, Lucek napisał(a):
  W dniu 8.05.2010 o 18:44, gekon napisał(a):

podobnie jak żartem są takie kolorowe buty.

no, wchuj kolorow maja - 2 odcienie brazowego i lekki pomaranczowy na zywo tez bardziej przypominajacy braz ;D

Ja tam widzę: czarny, biały, kremowy, pomarańczowy, brązowy, żółty i szary. 7 kolorów. Myślę, że można te najki spokojnie nazwać kolorowymi. :potter:

A tak serio - (pipi)a Łukaszu... chcesz wyglądać jak 99% gimnazjalistów w Polsce? Ludzie będą Cie wytykać palcami na ulicy, szepcząc pod nosem "przerośnięty gimber". Rozejrzyj się za czymś poważniejszym, błagam.

Opublikowano

pomarancz to kolor dla biedakow. potwierdzone naukowo.

Opublikowano

Kur'wa, dajcie mu spokój z tymi butami, skoro mu się podobają.

Zauważcie, że nie zapytał "co o nich sądzicie".

Zabijacie osobiste poczucie gustu. Ch'ujowe, czy nie, ale jednak osobiste.

Ktoś by pomyślał, że konsolomaniaki będą dyktować modę.

Podziwiam Banny'ego, że mu się chce ścierać z wami. I choć ja bym nie założył pewnie żadnej rzeczy z jego garderoby to rozumiem, że on ma takie poczucie gustu i fajnie.

Jak dla mnie to nawet w "rażówiastych" butach możecie chodzić.

Nawet suprement w swoich dżinsowych butach może chodzić!

xd

Opublikowano

kup sobie buty jak twoj stary, albo (pipi) dziadkowi z trumny. bedziesz MODNY. ale nie modny jak gimber, tylko MODNIE ubrany jak bunny, wiesz, on siedzi w tym dlugo, na bank ci cos doradzi.