Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

PS: Siara ty się na temat butów nie odzywaj

...jak narazie po tych najkach większość jedzie, więc przeproś i bądź już grzeczny.

A, New Rocki które zamieściłeś są akurat tragiczne.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Chodzisz w dresie na codzień?

nie sadze bys stanal przede mna i stwierdzil ze nie mam gustu :thumbsup:

Nie masz gustu.

pewnie dostałbym za to w(pipi), ale czego od dresa się spodziewać :thumbsup:

Opublikowano

Jak czytam te wasze tyranie to śmiać mi sie chce :lol:. To jest topic o butach, a nie kto jest dresem i czy Siara sie myje.

Opublikowano

Tak, marny dresie bez mózgu i celu w życiu.

no popatrz popatrz, a myslalem ze jak na czlowieka kierujacego sie w zyciu stereotypowymi osadami sam jestes jednym z nich.

siara powiedz mi, jak glupim trzeba byc zeby okreslic kogos mianem dresa bez celu w zyciu po tym jak ktos wrzucil fotke butow? typowy rockowy bulwersant, ktory z tolerancja ma mniej wspolnego niz przykladowy, rzuconego przez ciebie 'dres'. nie wygladam jak dres, bynajmniej w jeansach i kurtce etyliny trudno mi sie do takiego upodobnic, ale oczywiscie (pipi)acy farmazony na interentowym forum siarczan potasu IV wie lepiej, wie o mnie wiecej niz ja sam. napisz cos jeszcze o mnie bulwersie, pogroz mi przez internet, a ja to pokaze znajomym i sie posmiejemy z ciebie.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Tak, marny dresie bez mózgu i celu w życiu.

no popatrz popatrz, a myslalem ze jak na czlowieka kierujacego sie w zyciu stereotypowymi osadami sam jestes jednym z nich.

siara powiedz mi, jak glupim trzeba byc zeby okreslic kogos mianem dresa bez celu w zyciu po tym jak ktos wrzucil fotke butow? typowy rockowy bulwersant, ktory z tolerancja ma mniej wspolnego niz przykladowy, rzuconego przez ciebie 'dres'. nie wygladam jak dres, bynajmniej w jeansach i kurtce etyliny trudno mi sie do takiego upodobnic, ale oczywiscie (pipi)acy farmazony na interentowym forum siarczan potasu IV wie lepiej, wie o mnie wiecej niz ja sam. napisz cos jeszcze o mnie bulwersie, pogroz mi przez internet, a ja to pokaze znajomym i sie posmiejemy z ciebie.

Nie nazwał cię tak po tym jak wrzuciłeś buty,tylko wtedy jak nazwałeś go brudasem.

Buty są beznadziejne,jak większość w tym temacie,także się nie przejmuj.

Opublikowano

W końcu ktoś to wypatrzył, że większość butów jest beznadziejnych w tym temacie, bo tak jest, brawo Ader :thumbsup:.

Opublikowano

a jakie to sa fajne buty? 583006.gif

dobra i tak wiemu co siara chcial przekazac, wiemy ze jego opinia o butach sportowych oparta jest o wizerunek ortodoksyjnego dresa.

nie wrzucilem tu po to tych butow byscie je ocenili lecz podali przyklady podobnych. oczywiscie nie znalazl sie nikt kto by doradzil, za to rzesza (pipi)acych farmazony juz jak najbardziej.

Opublikowano

BO W BUTACH SPORTOWYCH SIĘ KUR.WA UPRAWIA SPORT

Opublikowano

Dobra, koniec! Idziecie wszyscy na karnego jeżyka za offtop.

A siara jest brudasem, i to jest taki sam fakt, że buty natjmer są są naj(pipi)wosze w tym temacie.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

...nie jestem.

Moje butki do biegania, których używam do biegania, wygodne jak chui.

SHMN-313767-009.jpg

Zamiast srebrnej mam białą skórę.

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

in b4 ktoś zapyta czy Siara myje się po bieganiu :whistling:

Opublikowano

Nom, mam te buty i są świetne do biegania, a do tego tanie jak barszcz :)

Opublikowano

u mnie w mysłowicach, w restauracji pana zbigniewa, barszcz jest bardzo drogi ;/

Opublikowano

zna ktos podobne do tych?

p6332302n1.jpg

mam je od prawie 5 lat, caly czas sie dobrze trzymaja, swietnie sie lacza z szerszymi ciemnymi Moro ze zwezanymi nogawkami (foto z fitem dam pozniej).

Stary, ja pierdole, kurwa mać, jak można w takim czymś chodzić na co dzień?

http://www.youtube.com/watch?v=Dy1WO2Y7sQU

Henry w takicg gra w pilke po domu :whistling:

Opublikowano

Chyba Ty :whistling:

Opublikowano

Taki zespol jak Arsenal kazdy zdrowy na umyslewczesniej czy pozniej opusci.