Opublikowano 22 września 201014 l ok. przyznaje, ze nie pamietalem dokladnie nazwy tego czy tamtego centrum tak czy siak buty znalazłem. zastanawiam sei coby je odpsrzedac (do sklepu nie zwroce, brak paragonu:P) Jaki rozmiar? 42
Opublikowano 24 września 201014 l ok. przyznaje, ze nie pamietalem dokladnie nazwy tego czy tamtego centrum tak czy siak buty znalazłem. zastanawiam sei coby je odpsrzedac (do sklepu nie zwroce, brak paragonu:P) Jaki rozmiar? 42 priorytet dla mnie teraz to nowy rower Edytowane 24 września 201014 l przez banny
Opublikowano 29 września 201014 l takie kupiłem. Co sądzicie? Edytowane 29 września 201014 l przez Hide999
Opublikowano 8 października 201014 l Mi osobiście nie, ale jestes przerośniętym gimnazjalistą słuchajacym pewnie hiphopu więc możemy mięc nieco odmienne gusty