superment 6 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 http://allegro.pl/zara-81-piekne-skorzane-meske-botki-44-i1268211895.html Zajembiste tylko nie wiem czy się zmieszczę. superanckie, szkoda, że nie ma mojego rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 No ładne nawet Widziałem dziś na żywo te czarne najki z odblaskową łyżwą. Nie podobają mi się ani trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Panowie, brac tamte supry które podałem parę stron wcześniej czy poniższe vansy: Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 vansy Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Ja bym wziął supry chociaż sam mam vansy i są nie do zdarcia, tylko ostantnio sznurówki wymieniłem i je wyczyściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 A ja kupiłem takie: 199pln Zapewne w Deichmannie kupiłeś? Sam chciałem w nie zainwestować, ale na nodze źle wyglądały. Dokładnie. Kupiłem sobie do nich kurtkę pod kolor, więc wyglądają całkiem znośnie, przy okazji są nietypowe i wyróżniają się w tłumie Mówisz to o butach kupionych w DEICHMANNIE ? Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Widzialem na miescie KSL Dos od spankego za 159 zeta..jak maja rozmiar to biore w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Widzialem na miescie KSL Dos od spankego za 159 zeta..jak maja rozmiar to biore w ciemno zwykłe buty z bazarku nawet spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Patrzac na ten temat to praktycznie kazdy but wyglada jak z bazarku/balcerka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Jakie możecie mi polecić Najki (mid, albo high), klasyczne tzn. czarne z białą łyżwą, w granicach 200 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
superment 6 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 (edytowane) za 200 pln to zadne, za 300 - blazery, za 270 - janoskie Edytowane 11 Października 2010 przez superment Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Z tych dwóch janoski lepsze, jeszcze toki są nawet nawet, cos koło 300 chyba stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Mi się już wszelkie sportowe buty przejadły, a na myśl o kolorowych nike'ach z białą podeszwą i wielką wpiz.du "łyżwą" chcę puścić pawia. Nie mówiąc o takich chlebakach na deskę jak te czarne KSL... Co ja pierd.ole w takich chlebakach nie jeździ się od 15-stu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 pewnie pamiętasz jak 15 lat temu z mody wychodziły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Bardzo lubię chodzić w "chlebakach". Są super wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 i super brzydkie i jeszcze bardziej niemodne Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 11 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Mi się już wszelkie sportowe buty przejadły, a na myśl o kolorowych nike'ach z białą podeszwą i wielką wpiz.du "łyżwą" chcę puścić pawia. Nie mówiąc o takich chlebakach na deskę jak te czarne KSL... Co ja pierd.ole w takich chlebakach nie jeździ się od 15-stu lat. Ludzie co wy ku.rwa pier.dolicie...polecam najpierw obadac buta w ,,realu,, a nie oceniac po fotach..duzo laczkow w tym temacie dostalo metke ,,chlebakow,, (co jak mi sie wydaje okresla rozmiar - co jest (pipi) (pipi) prawda-polecam raz na jakis czas przymierzyc taki but zamiast najkow za kostke z wy(pipi)anym jezykiem przed spodnie ,fryzura na bok i (pipi) rurkami) chu.j ja tam nie wiem dla kogo wy sie ubieracie...ja sie ubieram dla siebie,dla wlasnej wygody..(pipi)i mnie to jak sie na mnie patrzy 15stu gimnazjalistow w najki dunkach(czy (pipi) wie jak sie zwa) kazdy wyglada tak samo i (pipi) jeszcze brakuue zby gadali w ten sam sposob.....(pipi).ac to..wysylajcie foty z pokaz jak sie nosisz do top model heeejeee i tak powiem (pipi)....na(pipi)a;lem sie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
tomsecret1993 20 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mi się już wszelkie sportowe buty przejadły, a na myśl o kolorowych nike'ach z białą podeszwą i wielką wpiz.du "łyżwą" chcę puścić pawia. Nie mówiąc o takich chlebakach na deskę jak te czarne KSL... Co ja pierd.ole w takich chlebakach nie jeździ się od 15-stu lat. Ludzie co wy ku.rwa pier.dolicie...polecam najpierw obadac buta w ,,realu,, a nie oceniac po fotach..duzo laczkow w tym temacie dostalo metke ,,chlebakow,, (co jak mi sie wydaje okresla rozmiar - co jest (pipi) (pipi) prawda-polecam raz na jakis czas przymierzyc taki but zamiast najkow za kostke z wy(pipi)anym jezykiem przed spodnie ,fryzura na bok i (pipi) rurkami) chu.j ja tam nie wiem dla kogo wy sie ubieracie...ja sie ubieram dla siebie,dla wlasnej wygody..(pipi)i mnie to jak sie na mnie patrzy 15stu gimnazjalistow w najki dunkach(czy (pipi) wie jak sie zwa) kazdy wyglada tak samo i (pipi) jeszcze brakuue zby gadali w ten sam sposob.....(pipi).ac to..wysylajcie foty z pokaz jak sie nosisz do top model heeejeee i tak powiem (pipi)....na(pipi)a;lem sie i tyle Jak się ubierasz dla siebie to nie wrzucaj tu zdjęć butów, które chcesz kupić bo i po ch.uj. Nie ubieram wysokich najków, pisałem o tym, że wszelkie sportowe buty poza sportem mi się przejadły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ma ktoś takie, Nike Mandara? Może na zime sobie takie sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza
eraef 96 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Rok temu chciałem kupić ale na forumie powiedzieli, że chu.jowe to nie brałem.. A tak na serio to polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Mój przyjaciel ma i mówi, że zayebiste w chooy są na zime, więc czeka mnie kolejny wydatek . Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Bierz te KSL'e a nie słuchaj (pipi)enia. Dobre buciwo a i czarna podeszwa będzie praktyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja przymierzałem ostatnio Nike Mandara, są w choy twarde i takie jakieś plastikowe, a no i w realu brzydsze niż na foto, w ogóle to byłem w niedziele w galeriach dwa razy po trzy godziny i (pipi) nie kupiłem butów bo albo nie było rozmiaru albo były (pipi)owe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Ma ktoś takie, Nike Mandara? Może na zime sobie takie sprawie. ja mam, za(pipi)iste, przechodziłem całą poprzednią zimę (przypominam, -20 na słońcu, śnieg po pachy itd.) i nawet się nie zniszczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 To są żółciaki dla biedniejszych murzynów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi