Opublikowano 25 listopada 201014 l To s damskie! Glany to spoczko buty. Idealne na zime i na lato. Pasują też do jeansów, do garniaka i do dresów. Są również na każdą okazję (poza wyjściami na dyskotekę gdzie grają tiesto, bo w takie miejsca w glanach nie wpuszczają - pewnie zazdroszczą wyczesanych butów)
Opublikowano 25 listopada 201014 l To s damskie! Glany to spoczko buty. Idealne na zime i na lato. Pasują też do jeansów, do garniaka i do dresów. Są również na każdą okazję (poza wyjściami na dyskotekę gdzie grają tiesto, bo w takie miejsca w glanach nie wpuszczają - pewnie zazdroszczą wyczesanych butów) Jak dla Ciebie glany to "wyczesane buty" i pasują nawet do dresów to ja nie wiem...
Opublikowano 25 listopada 201014 l Fajne. Bez kitu chyba pierwsze najki z tego rodzaju które mi się podobają. Najki bez oczoje.bnych kolorów <ok>
Opublikowano 26 listopada 201014 l Widzieliście nowe nike wypuszczone z okazji 25 lecia " Powrotu do przyszłości"? Mogą być spoko na wiosnę Edytowane 26 listopada 201014 l przez szaden
Opublikowano 26 listopada 201014 l już widzę jak ten kolorek będzie wyglądał po błocie i topniejącym, brudnym śniegu. No wlasnie jestem ciekawy, bo ludzie chwala je sobie tez ze wzgledu na latwosc czyszczenia i to, ze po sezonie zimowym wygladaja na prawie nieuzywane - miedzy innymi MrSatan z tego forumka. A jesli sie zniszcza jednak? No trudno, sie kupi nowe, inne :potter: Aaaaale późno zobaczyłem ten post. Racja, buty czyści się łatwo, jest specjalna szczoteczka do tego typu skóry, do tego impregnujesz sprayem i jest ok. Moge pokazać stan tego buciszcza po przełażeniu poprzedniej zimy, po błocie, śniegu po kolana i lodzie. Prawie jak nowe. I jak kupowałem je rok temu, prawie nikt ich nie miał :potter:
Opublikowano 26 listopada 201014 l Widzieliście nowe nike wypuszczone z okazji 25 lecia " Powrotu do przyszłości"? Mogą być spoko na wiosnę te najki kosztuja ponad 500 dolcow
Opublikowano 26 listopada 201014 l Ale serio, jak nie jest to moj typ butów tak niektore mi sie w miarę podobają ale te zdecydowanie nie. Poza ciekawą podeszwą bym nawet powiedział, że są tragiczne.
Opublikowano 27 listopada 201014 l Nawet nawet, 90 dolców kosztują. Edytowane 27 listopada 201014 l przez Spyker
Opublikowano 27 listopada 201014 l Jako psychofan Powrotu do przyszłości za 90 bym pokarał. No ale 500 to nawet nie mam.
Opublikowano 5 grudnia 201014 l Co myślicie o butach marki keen? Nie pytam o design, tylko o jakość? Warte są swojej ceny? Mam okazję kupić z dużym rabatem, ale mimo wszystko 200 zł piechotą nie chodzi :confused: .
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma.
Opublikowano 9 grudnia 201014 l Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[ Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma. czym czyścić timberlandy, skoro wszystkie są z nubuka? :confused: