Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

To s damskie!

Glany to spoczko buty. Idealne na zime i na lato. Pasują też do jeansów, do garniaka i do dresów. Są również na każdą okazję (poza wyjściami na dyskotekę gdzie grają tiesto, bo w takie miejsca w glanach nie wpuszczają - pewnie zazdroszczą wyczesanych butów)

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

To s damskie!

Glany to spoczko buty. Idealne na zime i na lato. Pasują też do jeansów, do garniaka i do dresów. Są również na każdą okazję (poza wyjściami na dyskotekę gdzie grają tiesto, bo w takie miejsca w glanach nie wpuszczają - pewnie zazdroszczą wyczesanych butów)

Jak dla Ciebie glany to "wyczesane buty" i pasują nawet do dresów to ja nie wiem...

Opublikowano

nie... a z tego typu co byście radzili? Timberlandy? Dr Martensy?

Opublikowano

1028441_pp.jpg

W pytę, czy nie?

Opublikowano

My będziemy w nich chodzić czy Ty?

Opublikowano

Ja.

Opublikowano

Fajne. Bez kitu chyba pierwsze najki z tego rodzaju które mi się podobają.

Najki bez oczoje.bnych kolorów <ok>

Opublikowano

Widzieliście nowe nike wypuszczone z okazji 25 lecia " Powrotu do przyszłości"?

delorean-dunks-1.jpg

Mogą być spoko na wiosnę :)

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Ohydne.

Czy to nie Ty chodziłeś w przepoconych koszulkach?

Opublikowano

już widzę jak ten kolorek będzie wyglądał po błocie i topniejącym, brudnym śniegu.

No wlasnie jestem ciekawy, bo ludzie chwala je sobie tez ze wzgledu na latwosc czyszczenia i to, ze po sezonie zimowym wygladaja na prawie nieuzywane - miedzy innymi MrSatan z tego forumka. A jesli sie zniszcza jednak? No trudno, sie kupi nowe, inne :potter:

Aaaaale późno zobaczyłem ten post. Racja, buty czyści się łatwo, jest specjalna szczoteczka do tego typu skóry, do tego impregnujesz sprayem i jest ok. Moge pokazać stan tego buciszcza po przełażeniu poprzedniej zimy, po błocie, śniegu po kolana i lodzie. Prawie jak nowe.

I jak kupowałem je rok temu, prawie nikt ich nie miał :potter:

Opublikowano

Widzieliście nowe nike wypuszczone z okazji 25 lecia " Powrotu do przyszłości"?

delorean-dunks-1.jpg

Mogą być spoko na wiosnę :)

te najki kosztuja ponad 500 dolcow :(

Opublikowano

Ale serio, jak nie jest to moj typ butów tak niektore mi sie w miarę podobają

ale te zdecydowanie nie. Poza ciekawą podeszwą bym nawet powiedział, że są tragiczne.

Opublikowano

one są srebrne? nie wiem czy widze dobrze

Opublikowano

Nawet nawet, 90 dolców kosztują.

Edytowane przez Spyker

Opublikowano

out of stock :potter:

Opublikowano

Co myślicie o butach marki keen? Nie pytam o design, tylko o jakość? Warte są swojej ceny? Mam okazję kupić z dużym rabatem, ale mimo wszystko 200 zł piechotą nie chodzi :confused: .

Opublikowano

Urwa forumku znajdź mi jakieś ładne buty zimowe ;[

Opublikowano

Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma.

Opublikowano

Glany, albo timberlandy innej opcji nie ma.

czym czyścić timberlandy, skoro wszystkie są z nubuka? :confused: