Opublikowano 18 maja 201113 l szkoda ponad 2 banki na consy, chyba wezme vansy http://moda.allegro.pl/vans-ferris-x8r-white-45-trampki-wyprzedaz-i1620242638.html tylko kminie jaki kolor
Opublikowano 23 maja 201113 l http://allegro.pl/buty-vans-authentic-4nz-43-nowosc-2011-i1592574504.html Co sądzicie?
Opublikowano 23 maja 201113 l Krój standard więc nie ma się co rozpisywać, kolor też spoko, tylko ta cena mogła by być niższa No i z czyszczeniem będzie więcej roboty bo zamszowe.
Opublikowano 24 maja 201113 l Chyba nigdy nie zrozumiem, cóż jest tak fajnego w wielkiej, białej podeszwie.
Opublikowano 25 maja 201113 l Znacie jakieś buty (konkretne modele, niekoniecznie z Pumy ofkoz) a takiej tematyce jak te poniższe czyli takie "trampki ale nie do końca" ??? I co myślicie o powyższych?
Opublikowano 25 maja 201113 l http://allegro.pl/buty-vans-authentic-4nz-43-nowosc-2011-i1592574504.html Co sądzicie? Ku'rwa zaraz cala polska bedzie w tym chodzić. A szkoda bo zaje'biste.
Opublikowano 26 maja 201113 l Hehe, akurat tym się nie kierowałem, nie wiedziałem nawet że ten model taki popularny - podobają mi się wyłącznie w tym połączeniu kolorystycznym, ale szukam innych opcji też ;p
Opublikowano 24 czerwca 201113 l nie założył bym takich . Jak kolega wyżej napisał , raczej gimberowe obuwie . Choć ja się też modnie nie noszę
Opublikowano 24 czerwca 201113 l najki nie sa gimbusowe, jak ci sie podobaja to sa dobre, jak nie - to nie, ale wtedy bys ich nie kupil. troche samodzielnosci ziomeczki
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Rozumiem Cię, ale rozpierdziela mnie sposób myślenia "osób" na tym forum.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l To jest w nich gimberowego, że 80% gimberlandii popieprza w prawie takich samych olbrzymach-chlebakach najkach (opcjonalnie w pierdylionie kolorach tęczy/z wielką białą podeszwą [to akurat u ciebie]). Do tego jeszcze jakiś 'porządny' rap/hip hop umcykcyk grający prosto z telefonu i oto mamy typowego gimbera, który oczywiście czuje się w kosmos alternatywny.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Oczywiście myślisz stereotypowo. Sam pisałeś egzamin gimnazjalny w tym roku i tak samo mogę powiedzieć o tobie, że jesteś metal-gimbusem, popier.dalającym w czarnych szmatach i uje.banych błotem glanach, słuchającym szatanów. Więc nie porównuj mnie do "gimbusów", bo ten etap mam już dawno za sobą. Czyli jak ktoś w miarę dorosły kupi sobie takie Najki, to też jest gimbusem? Litości, kur.wa.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l To, że 80% gimberlandii popieprza w tego typu butach to stereotyp? To jest widoczny i udokumentowany na kamerach monitoringu fakt :potter: . Widzę, iż jakimś cudem wydedukowałeś, że Pink Floyd, Led Zeppelin i CCR to szatany - skutki nadwagi i spędzania zbyt wielu godzin przed PC - widoczne na państwa oczach! Muszę zadzownic do Drzyzgi. Dla jasności - ja tu nie wklejałem żadnych glanów, ba nawet nigdy ich w ręce nie miałem, nie mówiąc już o ubieraniu. Z kolei twoje chlebakowe obuwie pokazywałeś już pare razy, więc racz nie pieprzyc glupot . No i kto tu myśli stereotypowo? To, że udało ci sie po jakimś czasie prawidłowo poodejmowac cyferki nie znaczy, że zdałem wszytskie klasy :potter: . Już ktoś ci to kiedyś pisał - gimbus to nie etap edukacji, to styl życia . Edytowane 24 czerwca 201113 l przez maciucha
Opublikowano 24 czerwca 201113 l I właśnie ty prezentujesz taki "styl życia". Widziałeś w ogóle jak się ubieram? Czy wywnioskowałeś po butach? Nie twierdzę, że zespoły które wymieniłeś są szatanami, tylko mogłem pomyśleć stereotypowo - długie włosy=szatan. Właśnie jak ty. Chodzę w takich butach, gdyż są za(pipi)iście wygodne i chu.j Ci do tego. I skończ te prywatne wycieczki.
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Dobra kto slucha led zepelin i pink floyd. GTFO hippie. Ogolnie od jakiegos czasu przedkladam Adidasy nad Nike, ale te Roziego lyzwy nawet spoko. sam czeje sie na http://allegro.pl/adidas-originals-80-star-wars-high-44-28cm-i1668044260.html star wars Edytowane 24 czerwca 201113 l przez Gość
Opublikowano 24 czerwca 201113 l Za bardzo nie przepadam za Adidasami, choć te przypominają AF1 troszkę.