Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Krój standard więc nie ma się co rozpisywać, kolor też spoko, tylko ta cena mogła by być niższa :D No i z czyszczeniem będzie więcej roboty bo zamszowe.

Opublikowano

Chyba nigdy nie zrozumiem, cóż jest tak fajnego w wielkiej, białej podeszwie.

Opublikowano

Znacie jakieś buty (konkretne modele, niekoniecznie z Pumy ofkoz) a takiej tematyce jak te poniższe czyli takie "trampki ale nie do końca" ???

6d939ef646d0022fmed.jpg

8484dd4ba6b19217med.jpg

a37944f400b25e4dmed.jpg

I co myślicie o powyższych? ;)

Opublikowano

Przecież już chodzi.

Opublikowano

Hehe, akurat tym się nie kierowałem, nie wiedziałem nawet że ten model taki popularny - podobają mi się wyłącznie w tym połączeniu kolorystycznym, ale szukam innych opcji też ;p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

6637746.jpg

Kupiłech.

Dobre?

Opublikowano

nie założył bym takich . Jak kolega wyżej napisał , raczej gimberowe obuwie . Choć ja się też modnie nie noszę :)

Opublikowano

Pokażcie mi coś niegimberowego. Może kupię.

Opublikowano

Aha, że jak Najki to już gimbus? Ja pier.dolę...

Opublikowano

najki nie sa gimbusowe, jak ci sie podobaja to sa dobre, jak nie - to nie, ale wtedy bys ich nie kupil.

troche samodzielnosci ziomeczki

Opublikowano

Rozumiem Cię, ale rozpierdziela mnie sposób myślenia "osób" na tym forum.

Opublikowano

To jest w nich gimberowego, że 80% gimberlandii popieprza w prawie takich samych olbrzymach-chlebakach najkach (opcjonalnie w pierdylionie kolorach tęczy/z wielką białą podeszwą [to akurat u ciebie]). Do tego jeszcze jakiś 'porządny' rap/hip hop umcykcyk grający prosto z telefonu i oto mamy typowego gimbera, który oczywiście czuje się w kosmos alternatywny.

Opublikowano

Oczywiście myślisz stereotypowo. Sam pisałeś egzamin gimnazjalny w tym roku i tak samo mogę powiedzieć o tobie, że jesteś metal-gimbusem, popier.dalającym w czarnych szmatach i uje.banych błotem glanach, słuchającym szatanów. Więc nie porównuj mnie do "gimbusów", bo ten etap mam już dawno za sobą. Czyli jak ktoś w miarę dorosły kupi sobie takie Najki, to też jest gimbusem? Litości, kur.wa.

Opublikowano

To, że 80% gimberlandii popieprza w tego typu butach to stereotyp? To jest widoczny i udokumentowany na kamerach monitoringu fakt :potter: . Widzę, iż jakimś cudem wydedukowałeś, że Pink Floyd, Led Zeppelin i CCR to szatany - skutki nadwagi i spędzania zbyt wielu godzin przed PC - widoczne na państwa oczach! Muszę zadzownic do Drzyzgi.

Dla jasności - ja tu nie wklejałem żadnych glanów, ba nawet nigdy ich w ręce nie miałem, nie mówiąc już o ubieraniu. Z kolei twoje chlebakowe obuwie pokazywałeś już pare razy, więc racz nie pieprzyc glupot ;).

No i kto tu myśli stereotypowo? To, że udało ci sie po jakimś czasie prawidłowo poodejmowac cyferki nie znaczy, że zdałem wszytskie klasy :potter: .

Już ktoś ci to kiedyś pisał - gimbus to nie etap edukacji, to styl życia :thumbsup: .

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

I właśnie ty prezentujesz taki "styl życia". Widziałeś w ogóle jak się ubieram? Czy wywnioskowałeś po butach? Nie twierdzę, że zespoły które wymieniłeś są szatanami, tylko mogłem pomyśleć stereotypowo - długie włosy=szatan. Właśnie jak ty. Chodzę w takich butach, gdyż są za(pipi)iście wygodne i chu.j Ci do tego. I skończ te prywatne wycieczki.

Opublikowano

Za bardzo nie przepadam za Adidasami, choć te przypominają AF1 troszkę.