Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Hejtujcie se, a potem napiszę, że to buty rowerowe i będzie wam głupio :>

tzn żeby mieć dobry kontakt z pedałami? :lol:

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

...ograniczają poślizg na pedałach, więc to nie przejdzie ;)

Na metce jest napis "Made in Bosnia"...WTF ?!

..a na serio, to ma ktoś jakiegoś ciucha z Bośni..? Ha! <lans>

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

Mam pytanie w jakich sklepach stacjonarnych w Krakowie dostanę buty w tym stylu:

1

2

3

4

Edytowane przez przypot

Opublikowano

W Galerii Centrum na św. Anny masz sklep River Island, zobacz czy nie mają butów.

Opublikowano

Nie, ale ja uznaję tylko całkowicie białe buty jeśli chodzi o futbol.

Opublikowano

Kozackie. Sam muszę zainwestować w jakieś kory.

A po co ci?

Do kurtki będą mu idealnie pasować :whistling:

Mam pytanie w jakich sklepach stacjonarnych w Krakowie dostanę buty w tym stylu: tumblr_lfhsmvK8dg1qfw87to1_250.jpg

poszukaj na tandecie.

Edytowane przez Ofsajd

Opublikowano

Żeby pograć w piłkę i w końcu schudnąć.

Opublikowano

Chyba nie doczytałeś, że miały być fajne.

Opublikowano

ważne że mu się podobają i są wygodne i w ogóle

Opublikowano

Szukam porządnych, w miarę eleganckich butów, głównie do jeansów, bermudów, być może także płóciennych spodni. Jednym słowem uniwersalne. Najlepiej, jakbym jeszcze na początku grudnia mógł w nich chodzić. Jakieś idee ? Najlepiej, jakby nie były białe, ponieważ mam tendencję do brudzenia się sweat.gif

Opublikowano

A ty jak grasz w piłkę(o ile grasz) to żeby się lansować czy żeby noga dobrze leżała i były wygodne?

Opublikowano

A ty jak grasz w piłkę(o ile grasz) to żeby się lansować czy żeby noga dobrze leżała i były wygodne?

88646941_1298637987.jpg

On tak nie myśli.

Opublikowano

Co myslicie o takich, albo takich, ewentualnie takich butach? Wygodne? Wytrzymałe?

edit: ogolnie szukam butow do ~200zl, najlepiej cos w takim wzorze jak te wyzej, ewentualnie cos bardziej sportowego. firma nie ma znaczenia.

Opublikowano

No dosc wytrzymałe.

Jak dostałem niedawno takie na urodzinki to długo się w piecu jarały zanim zniknęły mi z oczu.

Opublikowano

Oszczędź nam tych sucharów...

Pierwsze średnie, lecz drugie i trzecie całkiem niezłe. Ukłon w stronę klasyki. Możesz sprawdzić coś od Nike, mają fajne i zarazem wytrzymałe buty.

Opublikowano

No dosc wytrzymałe.

Jak dostałem niedawno takie na urodzinki to długo się w piecu jarały zanim zniknęły mi z oczu.

42-1-small.jpg

:teehee:

Opublikowano

Uwierz, że naprawde chciałbym się dowiedziec i zrozumiec co jest fajnego w takich adidasach, a co złego w tych timberach :D. Niestety chyba nigdy nie będę w stanie dojsc do owego stanu oświecenia ;).

Opublikowano

Odwrocmy pytanie - co jest takiego zlego w tych adidasach, a co dobrego w tych timberach? ;]

Opublikowano

Nie zamierzam rozpętywac wojenki, na temat tego kto ma bardziej spaczony gust, kto wygląda jak gej/dziadek, a kto jak gimber/dres. Przerbialiśmy to już milion razy i przecież waszych upodobań nie zmienię ;).

mogę się tylko cieszyc że ja nie mam tak zj.ebanych :potter: