Opublikowano 26 września 201113 l miałem kiedyś halówki adidasa, chwalę sobie, wytrzymały prawie 3 lata dosyć mocnego użytkowania.
Opublikowano 1 października 201113 l Moja teoria: naklada inny lewy i inny prawy z rana, potem jeszcze inny lewy i jeszcze inny prawy z wieczora. Taki lans. A piata para na wszelki wypadek.
Opublikowano 5 października 201113 l możecie polecić jakieś sklepy internetowe ze sportowymi butami? Chodzi mi głównie o ten model adidasów:
Opublikowano 7 października 201113 l Hm? Dobra alternatywa dla Timberlandów. @UP To te: http://oryginalnebuty.pl/adidas-pro-conf-2 ? Edytowane 7 października 201113 l przez Rozi
Opublikowano 7 października 201113 l mam takie. całkiem sympatyczne buty. po 2 latach nic się z nimi nie dzieje. polecam. TZN: mam HD Edytowane 7 października 201113 l przez lukas1988
Opublikowano 7 października 201113 l Ja pierdole, przeciez ja sie oddam za te buty Badz ewentualnie nastepujace, na zimne, ale bezsniezne zimowe dni
Opublikowano 7 października 201113 l ch.ujowe, bo nie wygladaja tak, ze moglby chodzic w nich Twoj dziadek :confused:
Opublikowano 7 października 201113 l Byłyby całkiem spoczko gdyby nie ta kilometrowa biała podeszwa .
Opublikowano 8 października 201113 l Takie AF1 to Sztajniec kilka stron temu dawał. Brązowe, na zimę - kcę
Opublikowano 8 października 201113 l Swoja droga szeni, w nich sie bardzo wygodnie chodzi nawet jak jest snieg - oczywiscie jak nikt nie musi przekopywac sie przez kilkumetrowe zaspy
Opublikowano 8 października 201113 l Jak powszechnie wiadomo - wszystkie buty z Croppa nadają się do klopa. Pozdrawiam.