Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

znacie jakis e-sklep gdzie mozna kupic oryg. airmaxy? zeby duzy wybor byl.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

9035-large.jpg

Poda ktoś model tych buciszy? Wiem tyle, że są z Circy.

Opublikowano

Poszukuje, jakiś fajnych sklepów online z butami.

Zależny mi na półbutach skórzanych najlepiej.

Możecie podać mi kilka linków sklepów w których kupujecie ?

Plusiki polecą

Opublikowano

Ja mam hopla na punkcie kolorystycznego ubierania,więc jeśli miałbym jakiś brązowy sweter czy koszulkę brałbym bez zastanowienia.

Opublikowano

brzydkie.

ryby, dzieci i poznaniacy głosu nie mają, łap minusa

Opublikowano

brzydkie, kojarzą mi się z elo młodzieżą, która jest teraz taka dojrzała i alternatywna ;)

Opublikowano

Są conajmniej fajne.

Ten pasek ze skóry przy kostce jest kozacki.

Braubym.

Podzielisz się sklepem/ceną?

Opublikowano

ALE PRZECIEŻ TAM JEST METROWA BIAŁA PODESZWA!!! :o :o :o

Opublikowano

Czarne buty z "białą" podeszwą są zaje.biste.

Łapcie linka, bo na razie i tak nie mam kasy: http://ataf-shop.hom...BrownWhite/2526 (zdjęcie na tej stronie jest jakieś ujowe, bo wszędzie innej ta skóra jest brązowa, a nie sr.aczkowata)

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

(zdjęcie na tej stronie jest jakieś ujowe, bo wszędzie innej ta skóra jest brązowa, a nie sr.aczkowata)

i tak są brzydkie, więc co za różnica? :/

na zimę:

Nike-Air-Force-1-Mid-07-All-Black-Everything-Mens.jpg

świetne :)

Opublikowano

na zimę:

zgadzam się z Luckiem - fajne najacze, ale po co Ci buty zimowe skoro nie ma zimy? ;>

Opublikowano

mialem erforcy czarne, ale niskie. trzy lata nosilem, dopiero niedawno szlag je trafil. swietne buty.

Opublikowano

Serio? Metrowa biała podeszwa jest (pipi)owa, ale dwumetrowa czarna jest spoko? Aha

tak, dokładnie tak

czytaj ze zrozumieniem, a nie pitolisz od rzeczy

całe te buty, które pokazał kubek są IMO brzydkie, i duża/mała, biała/czarna podeszwa nie ma tu nic do rzeczy

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

AF1 całe czarne są praktyczne na zimę, tym bardziej na taką jak mamy (i podeszwa nie zżółknie po jakimś czasie ;P ) no i zawsze do tej pory miałem buty do kostki, chciałem w końcu kupić wysokie. Poprzednie dunki najka mam do tej pory, żyją już 3 lata i mają się naprawdę dobrze jak na to co przeżyły, Nike robi bardzo porządne obuwie, do tego ładne i wygodne. Jestem zadowolony z zakupu.

mój kuzyn takie ermaxy kupił, co o nich sądzicie ? ;) :

black%20gold%20nike%20air%20max%20ltd%202.jpg

Opublikowano

uwaga:

adidaswingss.jpg

cen w piwna run colours w wawie-> 1149 zł :greeting:

Opublikowano

wolalbym te

adidas-jeremy-scott-teddy-bear-3-1.jpg

Opublikowano

To co ma w takim razie do rzeczy? Owszem zgodzę się, że tamte nie są ładne. Ale o ile tamte nie są ładne tak te czarne chlebaki są tragiczne

AF1 to IMO bardzo ładne buty - szczególnie całe czarne

A w tamtych - po prostu całe nie są ładne i tyle. Jakby miały cienką podeszwę to też by mi się nie podobały - po prostu nie lubię tego typu butów.

Edytowane przez Lucek

Opublikowano

na zimę:

Ta OGROMNA podeszwa jest okropna,a reszta to klasyczny krój Nike :P

Edytowane przez MYSZa7