Opublikowano 6 stycznia 201213 l znacie jakis e-sklep gdzie mozna kupic oryg. airmaxy? zeby duzy wybor byl.
Opublikowano 6 stycznia 201213 l http://www.urbancity.pl/sklep/marka/1969-nike.html http://www.city-shop.pl/pol_m_Buty_Nike_Air-Max-383.html
Opublikowano 9 stycznia 201213 l Poszukuje, jakiś fajnych sklepów online z butami. Zależny mi na półbutach skórzanych najlepiej. Możecie podać mi kilka linków sklepów w których kupujecie ? Plusiki polecą
Opublikowano 10 stycznia 201213 l Ja mam hopla na punkcie kolorystycznego ubierania,więc jeśli miałbym jakiś brązowy sweter czy koszulkę brałbym bez zastanowienia.
Opublikowano 11 stycznia 201213 l brzydkie, kojarzą mi się z elo młodzieżą, która jest teraz taka dojrzała i alternatywna
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Są conajmniej fajne. Ten pasek ze skóry przy kostce jest kozacki. Braubym. Podzielisz się sklepem/ceną?
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Czarne buty z "białą" podeszwą są zaje.biste. Łapcie linka, bo na razie i tak nie mam kasy: http://ataf-shop.hom...BrownWhite/2526 (zdjęcie na tej stronie jest jakieś ujowe, bo wszędzie innej ta skóra jest brązowa, a nie sr.aczkowata) Edytowane 12 stycznia 201213 l przez qb3k
Opublikowano 12 stycznia 201213 l (zdjęcie na tej stronie jest jakieś ujowe, bo wszędzie innej ta skóra jest brązowa, a nie sr.aczkowata) i tak są brzydkie, więc co za różnica? na zimę: świetne
Opublikowano 12 stycznia 201213 l na zimę: zgadzam się z Luckiem - fajne najacze, ale po co Ci buty zimowe skoro nie ma zimy? ;>
Opublikowano 12 stycznia 201213 l mialem erforcy czarne, ale niskie. trzy lata nosilem, dopiero niedawno szlag je trafil. swietne buty.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Serio? Metrowa biała podeszwa jest (pipi)owa, ale dwumetrowa czarna jest spoko? Aha tak, dokładnie tak czytaj ze zrozumieniem, a nie pitolisz od rzeczy całe te buty, które pokazał kubek są IMO brzydkie, i duża/mała, biała/czarna podeszwa nie ma tu nic do rzeczy Edytowane 12 stycznia 201213 l przez Lucek
Opublikowano 12 stycznia 201213 l AF1 całe czarne są praktyczne na zimę, tym bardziej na taką jak mamy (i podeszwa nie zżółknie po jakimś czasie ;P ) no i zawsze do tej pory miałem buty do kostki, chciałem w końcu kupić wysokie. Poprzednie dunki najka mam do tej pory, żyją już 3 lata i mają się naprawdę dobrze jak na to co przeżyły, Nike robi bardzo porządne obuwie, do tego ładne i wygodne. Jestem zadowolony z zakupu. mój kuzyn takie ermaxy kupił, co o nich sądzicie ? :
Opublikowano 12 stycznia 201213 l To co ma w takim razie do rzeczy? Owszem zgodzę się, że tamte nie są ładne. Ale o ile tamte nie są ładne tak te czarne chlebaki są tragiczne AF1 to IMO bardzo ładne buty - szczególnie całe czarne A w tamtych - po prostu całe nie są ładne i tyle. Jakby miały cienką podeszwę to też by mi się nie podobały - po prostu nie lubię tego typu butów. Edytowane 12 stycznia 201213 l przez Lucek
Opublikowano 12 stycznia 201213 l na zimę: Ta OGROMNA podeszwa jest okropna,a reszta to klasyczny krój Nike Edytowane 12 stycznia 201213 l przez MYSZa7