Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja kcę takie na wiosnę:

Jinx_BlackGrey.jpg

Wporzo?

Gdyby nie znaczek Emerici pomyślałbym,że to jakiś tani shit z Croppa. Już lepiej znajdź te czerwone Circi.

Opublikowano

świetne vulcanized

Vans FTW

Nie wiem czy chodizło ci o to że vulcanized są świetne, czy sugerowales ze te co ja wrzucilem są świetne.

Jakby ktoś się natknął na Vans Chukka Low Grey/Red (te z obrazka) to odwdziecze sie plusikiem i piwkiem jak bedzie okazja ; ].

CHUKKA%20LOW%20GREY%20RED%20VFJM4MQ%201.jpg

Opublikowano (edytowane)

Za(pipi)iste ;)

Nie będę chodził w czerwonych butach przecież.

Kupuj te Emerici i wyglądaj jak wieśniak :( Bierz przykład z kolegi wyżej i kupuj takie Emerici.

świetne vulcanized

Vans FTW

Nie wiem czy chodizło ci o to że vulcanized są świetne, czy sugerowales ze te co ja wrzucilem są świetne.

Jakby ktoś się natknął na Vans Chukka Low Grey/Red (te z obrazka) to odwdziecze sie plusikiem i piwkiem jak bedzie okazja ; ].

Modele mi się po(pipi)ały sry :D

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

wciągam na dniach

SP12_Cuttler_S35041_NVY_Hero-600x600.jpg

Widział ktoś w polskich sklepach? wolałbym się nie peirdolić zza granicy. model to Supra Cuttler Cortes, będę wdzięczny

Opublikowano

moD2j.jpg

jaram się tylko ......550pln :o

Kurfa, trzeba to przemyśleć :D

Co myślisz forumku?

PS. Dla fanów dresu, to skóra, nie plastik ;)

• Plusik 1
Opublikowano

No więc w wersji lajf nie wyglądają tak. Spójrz sobie na jakiekolwiek sensowne buty ze skóry. One nie wyglądają jak najki :(

Nie mówcie tak :(