Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież 230 zł to nie są aż tak duże pieniądze za Osirisy.

Opublikowano (edytowane)

No tak ale może jakieś promocje czy coś tam, miałem taki ulubiony sklep na gdańskich szadółkach, dużo butów skate'owych marek typu Es,Globe,Adio było w cenach poniżej 2 stówek. No ale sklep zlikwidowali :confused:

Edytowane przez Krystek
Opublikowano

Wiadomix, że chucki taylory to najlepsze buty jakie kiedykolwiek powstały, ale nie lubię tych czarnych. Białe lepsze.

Opublikowano

Białe buty stoją dla mnie na takim samym poziomie, jak białe skarpetki- nie noszę ich od dawna, nawet do biegania nie założyłbym białego obuwia.

Vansy bardzo wygodne i wbrew pozorom wytrzymałe. Dwa lata temu kupiłem buty tej firmy i do dzisiaj nadają się do chodzenia- dokładniej do koszenia trawy, bo już w nich nie chodzę. Po wielu kilometrach, które w nich przeszedłem, mają tylko lekko pękniętą podeszwę i są przybrudzone.

Opublikowano

Ej, jak jest z tym Aldo? Pamietam ze Forebode na forumie sie chwalil, ze marka mega exclusive, tysiac za buty i w ogole nie dla gimbusow w najkach. Wchodze do nich a tam pary po 200,-. W outlecie firmowym (Wroclaw, Renoma) w ogole po 125,-

Opublikowano

Fakt, Aldo wcale nie jest takie drogie. Pamiętam, że kiedyś się zdziwiłem, jak porównałem ceny w ich sklepie z cenami w Pumie i wyszło na to, że buty z kotem są czasami o wiele droższe!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o buty na wiosnę, to tylko i wyłącznie:

Black_Converse.jpg

Chodziłem w takich w podstawówce, mazało się po nich długopisem. U ruskich na targu za grosze. Teraz mój brat w takich śmiga (kilka różnych par), z tego co wiem, to tanie nie są, a ja mu cały czas przypominam o latach podstawówki i trampach od ruskich za grosze. ;)

Opublikowano

Ok, byłem w Deichmannie. Te Nike co wrzucałem to model MRTYR i, tak jak podejrzewałem, pomarańczowy pasek w rzeczywistości jest jeszcze bardziej oczoje.bny niż na zdjęciach. Jest wręcz kur.wa fluorescencyjny. No i ogólnie buty według mnie słabo prezentują się na nodze. Na szczęście przymierzyłem sobie inny model- Avid i jak wpadnie coś hajsu to pewnie na nie się zdecyduję. Proste, ładne, niekrzykliwe, acz stylowe.