Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

http://www.deichmann...nike&st=PRODUCT

Najki Mrtyr, ok? Przymierzalem je dzisiaj w Deichmannie i wpadly mi w oko. Co sadzicie?

Pisałem już o nich tutaj. Według mnie na żywo wyglądają słabo, no ale jak tam sobie chcesz.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 713,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Bardzo dobrze wygldaja na zywo, nie sluchaj kubka.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

converse-undefeated-poormans-weapon-1.jpg

converse undefeated...choruje na nie od dawna :woot: ..ale teraz zamierzam cos z tym zrobic :sorcerer: ...

Opublikowano

Robią je ze starych opon od rowerów?

Opublikowano

Chodzisz w butach z Ecco, więc zamilcz.

Opublikowano

Vansy zawsze na propsie. Good choice.

Opublikowano

Damn, te Convy naprawdę świetne, są w jakiś pl shopie?

Opublikowano

Nie widać obrazka.

Opublikowano

A ja zobaczyłem, dzięki odpowiedniemu skillowi. Są spoko, sam chciałem sobie takie kupić.

Opublikowano

Chodzisz w butach z Ecco, więc zamilcz.

Wytłumacz, bo ciężko mi się przebić przez warstwy tłuszczu które otaczają sens Twej wypowiedzi ;/

Opublikowano

Żartujecie, że one się wam podobają? :ph34r:

Opublikowano

Ja nie żartuję. Są o wiele lepsze o tych najków i chlebaków, które wrzucasz tutaj z upodobaniem.

Opublikowano

Ubrałbym takie po wojnie atomowej. Aktualnie są dla mnie zbyt futurystyczne ;)

Opublikowano

vans-organic-authentic-era-sneakers-1.jpg

mam hejtuj Lucek