Opublikowano 13 maja 201212 l Ech, no tyle to ja na nastpne trampki nie wydam . edit: po jakim czasie ci sie te pierwsze rozpadły? Rok, ale miały bardzo trudne życie, więc miały prawo.
Opublikowano 13 maja 201212 l Nabyłem. Poprzednie się rozpadły, a nie wypada nie mieć w szafie najdoskonalszych butów stworzonych przez rodzaj ludzki. też kupiłem ostatnio pjontka
Opublikowano 16 maja 201212 l laczki takie jak miał Patton podczas festiwalu Download 2009 wie ktoś gdzie można takie coś dostać??
Opublikowano 16 maja 201212 l Wyszedł z założenia, że każdy wie kim jest Patton i jakie miał buty na tym festiwalu. To takie oczywiste.
Opublikowano 17 maja 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=Od26mvesu4U&list=UUzebvlFMZo2BeWcaEG1mmOQ&index=8&feature=plcp 46 sekunda
Opublikowano 21 maja 201212 l kupiłem te trampy i jak matka mnie w nich zobaczyla to dała mi stówkę, bo pomyslała że tak źle mi sie wiedzie, że w trampkach łażę, huehue jezyk chowam pod nogawką, na przekór lansiarzom którzy afiszują sie że łażą w all starach lolz. Rozpier.dala mnie to. Edytowane 21 maja 201212 l przez Plugawy
Opublikowano 21 maja 201212 l kupiłem te trampy i jak matka mnie w nich zobaczyla to dała mi stówkę, bo pomyslała że tak źle mi sie wiedzie, że w trampkach łażę, huehue jezyk chowam pod nogawką, na przekór lansiarzom którzy afiszują sie że łażą w all starach lolz. Rozpier.dala mnie to. Del zdjecie mnie zmylilo Edytowane 21 maja 201212 l przez szpic
Opublikowano 21 maja 201212 l and DO WANT moja babcia ma takie, zagadam do niej i spytam czy nie chce opchnąć.
Opublikowano 21 maja 201212 l kupiłem te trampy i jak matka mnie w nich zobaczyla to dała mi stówkę, bo pomyslała że tak źle mi sie wiedzie, że w trampkach łażę, huehue jezyk chowam pod nogawką, na przekór lansiarzom którzy afiszują sie że łażą w all starach lolz. Rozpier.dala mnie to. Tu raczej nie chodzi o afisz czy lans,ale o wygląd. Jak chce się chować górę takich topów to po co w ogóle takie kupować? Nie lepiej kupić zwykłe?
Opublikowano 22 maja 201212 l http://www.pele-sports.com/en/product/S12FMPS003/ Ciężko z dostępnością, a i cena pewnie wysoka, ale jakoś spróbuję je załatwić
Opublikowano 23 maja 201212 l Czy Puma Corsica to model tylko i wyłącznie dla kobiet? Spodobały mi się te buty, fajne na lato, ale na necie widzę tylko WMNS
Opublikowano 23 maja 201212 l No sorry kur.wa, że mi się podobają. Nie jaram się damskimi butami, tylko akurat tym modelem. Inne bucisze mnie nie interesują.