Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ech, no tyle to ja na nastpne trampki nie wydam :(.

edit:

po jakim czasie ci sie te pierwsze rozpadły?

Rok, ale miały bardzo trudne życie, więc miały prawo.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Nabyłem.

wholesale-converse-chuck-taylor-all-star-low-top-unbleached-white-m9165.jpg

Poprzednie się rozpadły, a nie wypada nie mieć w szafie najdoskonalszych butów stworzonych przez rodzaj ludzki.

też kupiłem ostatnio pjontka

Opublikowano

5!

Opublikowano

I co, Wasze życie stało sie już lepsze?

Opublikowano

Zdecydowanie.

Opublikowano

laczki takie jak miał Patton podczas festiwalu Download 2009 wie ktoś gdzie można takie coś dostać??

Opublikowano

Pokuś się o wrzucenie fotki to może ktoś pomoże.

Opublikowano

Wyszedł z założenia, że każdy wie kim jest Patton i jakie miał buty na tym festiwalu. To takie oczywiste.

Opublikowano

kupiłem te trampy

buty-converse.jpg i jak matka mnie w nich zobaczyla to dała mi stówkę, bo pomyslała że tak źle mi sie wiedzie, że w trampkach łażę, huehue

jezyk chowam pod nogawką, na przekór lansiarzom którzy afiszują sie że łażą w all starach lolz. Rozpier.dala mnie to.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

kupiłem te trampy

buty-converse.jpg i jak matka mnie w nich zobaczyla to dała mi stówkę, bo pomyslała że tak źle mi sie wiedzie, że w trampkach łażę, huehue

jezyk chowam pod nogawką, na przekór lansiarzom którzy afiszują sie że łażą w all starach lolz. Rozpier.dala mnie to.

Del zdjecie mnie zmylilo

Edytowane przez szpic

Opublikowano

33w2v6f.jpg

and

2d9vafb.jpg

DO WANT :wub:

moja babcia ma takie, zagadam do niej i spytam czy nie chce opchnąć.

Opublikowano

kupiłem te trampy

Tu raczej nie chodzi o afisz czy lans,ale o wygląd. Jak chce się chować górę takich topów to po co w ogóle takie kupować? Nie lepiej kupić zwykłe?

Opublikowano

Czy Puma Corsica to model tylko i wyłącznie dla kobiet? Spodobały mi się te buty, fajne na lato, ale na necie widzę tylko WMNS :/

Opublikowano

puma-corsica-w-schuhe-weiss-gruen-1020-medium-0.jpg

Aha.

Opublikowano

Ale jaranie się damskimi butami to pedalstwo(?).

Opublikowano

No sorry kur.wa, że mi się podobają. Nie jaram się damskimi butami, tylko akurat tym modelem. Inne bucisze mnie nie interesują.