Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
courty sa oblesne

Word.

I do tego oklepane do bólu.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 718,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

mnie sie podobaja bardziej od tych nike dunkow i tojotow suprow po kolana razem wzietych, ale to moje zdanie :]

Edytowane przez Mati

Opublikowano
mnie sie podobaja bardziej od tych nike dunkow i tojotow suprow po kolana razem wzietych, ale to moje zdanie :]

W tych courtach chodzi co druga osoba, fajnie, nie :P ?

Opublikowano

A ja od niedawna chodzę tylko w butach do kostki, znaczy kupiłem sobie jedne Circy i są w (pipi) wygodne. I od tamtej chwili bede kupował tylko midy ew.high.

Opublikowano

W tych courtach chodzi co druga osoba, fajnie, nie :P ?

w dunko podobnych butach w katowicach chodzi co drugi 14 latem gimnazjalista, w roznych liceach potrafi byc po 4-5 osob w podobnych dunkach made by allegro :P

Opublikowano

Bo dunki to generalnie sux ;] No i ja sie pocieszam tym, ze masa z nich pogina w fejkach :D

Opublikowano

a ja to wbijam, but ma byc wygodny i mnie sie podobac, o reszte malo co dbam ;p

Opublikowano

Dobra zamowilem wlasnie te pantofle. Mam nadzieje, ze dojda przed swietami.

1.jpg

Opublikowano

Ostanio widzialem w sklepie zaje,biste diesle. Z 450 na 350 przecenione i zaczalem sie rozgladac za ta fimra. Te nie sa az tak fajne, ale tez calkiem przyjemne.

00y771-pr131-h1361-2.jpg

00y771-pr131-h1361-3.jpg

Opublikowano

Te diesle slabe. Ogolnie to diesel jako producent butow mi sie nie widzi. Ale spodnie robia mega:)

Opublikowano

nie sa złe, szału tez nie robia, na pewno lepsze od tych lacoste; ).

ogolnie, przyjalbym.

Opublikowano

Kuba, pokaz jakie wedlug Ciebie robia szal ; ] ?

Opublikowano

Banny gej zna kolory!

Opublikowano
Kuba, pokaz jakie wedlug Ciebie robia szal ; ] ?

tez mi dales teraz zadanie, jak znajde to nie omieszkam ich tu wkleic.

podobaja mi sie np. te najacze, ktore podales bodajze strone wczesniej.

edit:

swojego czasu dawalem je w szmatach, nie udalo mi sie ich dostac (nie do kupienia;/), moze nie jakis miod, ale z checia bym nabyl te papcie:

AAAAAjdQSAsAAAAAAA61lQ.jpg

Opublikowano

nie no, te pumy sa dresiarskie w opor ; /. Spodziewalems ie wiekszych fajerwerkow ; ]

Opublikowano

joeadidaslead.jpg

Mikołaj mi wiezie

Edytowane przez el becetol