Opublikowano 16 grudnia 200816 l mnie sie podobaja bardziej od tych nike dunkow i tojotow suprow po kolana razem wzietych, ale to moje zdanie :] Edytowane 16 grudnia 200816 l przez Mati
Opublikowano 16 grudnia 200816 l mnie sie podobaja bardziej od tych nike dunkow i tojotow suprow po kolana razem wzietych, ale to moje zdanie :] W tych courtach chodzi co druga osoba, fajnie, nie ?
Opublikowano 16 grudnia 200816 l A ja od niedawna chodzę tylko w butach do kostki, znaczy kupiłem sobie jedne Circy i są w (pipi) wygodne. I od tamtej chwili bede kupował tylko midy ew.high.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Ja też stwierdził, że jednak wyższe buty rządzą . Low tylko w skrajnych przypadkach będę kupował.
Opublikowano 16 grudnia 200816 l mnie sie podobaja bardziej od tych nike dunkow i tojotow suprow po kolana razem wzietych, ale to moje zdanie :] W tych courtach chodzi co druga osoba, fajnie, nie ? w dunko podobnych butach w katowicach chodzi co drugi 14 latem gimnazjalista, w roznych liceach potrafi byc po 4-5 osob w podobnych dunkach made by allegro
Opublikowano 16 grudnia 200816 l bananowe dzieci suxx Dlatego trzeba tez patrzec, co sie bierze z allegro
Opublikowano 16 grudnia 200816 l Bo dunki to generalnie sux ;] No i ja sie pocieszam tym, ze masa z nich pogina w fejkach
Opublikowano 16 grudnia 200816 l a ja to wbijam, but ma byc wygodny i mnie sie podobac, o reszte malo co dbam ;p
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Dobra zamowilem wlasnie te pantofle. Mam nadzieje, ze dojda przed swietami.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Ostanio widzialem w sklepie zaje,biste diesle. Z 450 na 350 przecenione i zaczalem sie rozgladac za ta fimra. Te nie sa az tak fajne, ale tez calkiem przyjemne.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Te diesle slabe. Ogolnie to diesel jako producent butow mi sie nie widzi. Ale spodnie robia mega:)
Opublikowano 17 grudnia 200816 l nie sa złe, szału tez nie robia, na pewno lepsze od tych lacoste; ). ogolnie, przyjalbym.
Opublikowano 17 grudnia 200816 l Kuba, pokaz jakie wedlug Ciebie robia szal ; ] ? tez mi dales teraz zadanie, jak znajde to nie omieszkam ich tu wkleic. podobaja mi sie np. te najacze, ktore podales bodajze strone wczesniej. edit: swojego czasu dawalem je w szmatach, nie udalo mi sie ich dostac (nie do kupienia;/), moze nie jakis miod, ale z checia bym nabyl te papcie:
Opublikowano 18 grudnia 200816 l nie no, te pumy sa dresiarskie w opor ; /. Spodziewalems ie wiekszych fajerwerkow ; ]