Opublikowano 18 grudnia 200816 l Kuba, pokaz jakie wedlug Ciebie robia szal ; ] ? edit: swojego czasu dawalem je w szmatach, nie udalo mi sie ich dostac (nie do kupienia;/), moze nie jakis miod, ale z checia bym nabyl te papcie: O nieeeeeeeeeeeeeeeee Do tyc butow to kombo dresik + polimer na włosach, porazka. Nie spodziewalem sie tego po Tobie, to byl cios @el becetol - niezle, niezle, gdzie i za ile? :>
Opublikowano 18 grudnia 200816 l gdyby nie znaczek na czubku to bylyby dla mnie idalne. do jeansow.... prawdziwa porazka to natomiast to co pokazal becetol, to nawet nie sa buty O_o. gdyby nie to forum, to bylbym w szoku na wiadomosc, ze w ogole ktos takie "cos" zaklada.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Mnie się również podobają. Nie zapominajmy o różnicy gustów, nie możemy się z tego powodu nienawidzić!
Opublikowano 18 grudnia 200816 l dzinsy z napisem diesel kosztuja 500zl, raczej nie ma sie czego wstydzic.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Mogą kosztować i milion złotych, ale wciąż będą miały napis "Diesel". A Ty ubrałbyś spodnie z wielkim namalowanym ch/ujem warte 500 zł?
Opublikowano 18 grudnia 200816 l nie do tego pije. Chodzi mi o to, ze ludzie, ktorzy maja troche kumacji w temacie wiedza, ze jest to prestizowa firma.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l No i niestety materializm jest najważniejszą cechą naszego społeczeństwa. I ch'uj ze np. spodnie są na maksa zje'bane ale mają znaczek i kosztowały grubą kapuche.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l No i niestety materializm jest najważniejszą cechą naszego społeczeństwa. I ch'uj ze np. spodnie są na maksa zje'bane ale mają znaczek i kosztowały grubą kapuche. No właśnie. Ubieranie się w drogie ciuchy tylko dlatego, że są drogie jest debilizmem i szczytem przewracania się w du.pie. Fajne super ekstra spodnie dizla za pięć stów (pięć (pipi)anych stów!). A co gdyby kosztowały stówę, Cegła? Powiedziałbyś, że to wiocha w nich chodzić, że za tanie? ;/
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Z racji promocji w supersklepie wziąłem 1 parę i druga mam za darmo adio, i ch'uj z malkotentami.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Chyba nie o to chodzi. Diesel jest prestiżową firmą, więc to lans mieć takie spodnie, a jeśli by kosztowały stówę, były fajne i marki mniej prestiżowej to też nie byłoby wiochy, bo za tanie. Są firmy tanie, fajne i są drogie, prestiżowe i (pipi)owe . Poza tym część modeli Diesla wygląda dobrze, a część źle, jak wszędzie, dlatego nie sądze, że jakby jakiś model był mega ch.jowy to by Cegła go założyl, bo to Diesel. edit: Fajne Adio ;] Edytowane 18 grudnia 200816 l przez Wojtusior
Opublikowano 18 grudnia 200816 l "Fajne super ekstra spodnie dizla za pięć stów (pięć (pipi)anych stów!). A co gdyby kosztowały stówę, Cegła? Powiedziałbyś, że to wiocha w nich chodzić, że za tanie? ;/" lol, a gdzie ja cos takiego powiedzialem? Buty pokazalem, bo mi sie podobaja, ktos mowil, ze wiocha chodzic w butach z napisem diesel, ja mowie, ze to gruba firma i zadnej wiochy nie ma. Tyle.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Dac 500 zl za spodnie ze znaczkiem dla znaczka samego, to fail, ale akurat diesel robi mega spodnie, i sa one warte swojej ceny.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l No, to spoko. Nie odnosiłem się konkretnie do dizla tylko o caly ruch społeczny pedzący za jak najmodniejsza i najdroższą marką.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Z racji promocji w supersklepie wziąłem 1 parę i druga mam za darmo adio, i ch'uj z malkotentami. Pierwsze spoko ale drugie chu...we. Trzeba bylo wziasc ten kozacki model:
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Wyszło na to, że nie mam kumacji. Nazwa Diesel źle mi się kojarzy i tyle. Wiem, że to dobra i prestiżowa firma, bo wielu bananowców z mojej szkoły chodzi w takich ciuchach.
Opublikowano 18 grudnia 200816 l Yaxa nie lubię brązu to raz, dwa nie mam za bardzo spodni żeby pasowały.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Same kiepskie te adio zostały, a jak są jakie fajne, to z jednym rozmiarem- albo dla midżetów, albo dla kajakarzy. Wiedzą jak wyzbyć się niesprzedanych egzemplarzy, sam chwilę w desperacji doszukiwałem drugiej pary, wmawiając sobie, że jest gratis. Ale czasem trzeba się ogarnąć.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l No jak dla mnie ideolo za rozmiarami 45 i są idealne od Adio. Były śliczne midy ale już nie było ;[ A te mi się podobają i to jest najważniejsze. @Yaxa myślisz, że ja chodze w rurkach? o_O
Opublikowano 19 grudnia 200816 l z twoją masą wyglądałoby to co najmniej śmiesznie jeśli byś się ofkoz zmieścił Edit do posta na dole: Nie mów tak, bo banny się obrazi A tak serio. to mi się też w ciul nie podobają rurki Edytowane 19 grudnia 200816 l przez Figlarz