Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Kuba, pokaz jakie wedlug Ciebie robia szal ; ] ?

edit:

swojego czasu dawalem je w szmatach, nie udalo mi sie ich dostac (nie do kupienia;/), moze nie jakis miod, ale z checia bym nabyl te papcie:

AAAAAjdQSAsAAAAAAA61lQ.jpg

O nieeeeeeeeeeeeeeeee :( Do tyc butow to kombo dresik + polimer na włosach, porazka. Nie spodziewalem sie tego po Tobie, to byl cios :(

@el becetol - niezle, niezle, gdzie i za ile? :>

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 718,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

gdyby nie znaczek na czubku to bylyby dla mnie idalne. do jeansow....

prawdziwa porazka to natomiast to co pokazal becetol, to nawet nie sa buty O_o. gdyby nie to forum, to bylbym w szoku na wiadomosc, ze w ogole ktos takie "cos" zaklada.

Opublikowano

Ja jestem w szoku ze ktos w ogole kupuje taki pumy;p

Opublikowano

Co para, to bardziej paskudna ;)

Opublikowano

Mnie się również podobają. Nie zapominajmy o różnicy gustów, nie możemy się z tego powodu nienawidzić!

Opublikowano

Wstydziłbym się chodzić w ubraniach z napisem "Diesel".

Opublikowano

dzinsy z napisem diesel kosztuja 500zl, raczej nie ma sie czego wstydzic.

Opublikowano

Mogą kosztować i milion złotych, ale wciąż będą miały napis "Diesel".

A Ty ubrałbyś spodnie z wielkim namalowanym ch/ujem warte 500 zł?

Opublikowano

nie do tego pije. Chodzi mi o to, ze ludzie, ktorzy maja troche kumacji w temacie wiedza, ze jest to prestizowa firma.

Opublikowano

No i niestety materializm jest najważniejszą cechą naszego społeczeństwa. I ch'uj ze np. spodnie są na maksa zje'bane ale mają znaczek i kosztowały grubą kapuche.

Opublikowano
No i niestety materializm jest najważniejszą cechą naszego społeczeństwa. I ch'uj ze np. spodnie są na maksa zje'bane ale mają znaczek i kosztowały grubą kapuche.

No właśnie. Ubieranie się w drogie ciuchy tylko dlatego, że są drogie jest debilizmem i szczytem przewracania się w du.pie.

Fajne super ekstra spodnie dizla za pięć stów (pięć (pipi)anych stów!). A co gdyby kosztowały stówę, Cegła? Powiedziałbyś, że to wiocha w nich chodzić, że za tanie? ;/

Opublikowano

Z racji promocji w supersklepie wziąłem 1 parę i druga mam za darmo

1.jpg

1.jpg

:wub: adio, i ch'uj z malkotentami.

Opublikowano

Chyba nie o to chodzi. Diesel jest prestiżową firmą, więc to lans mieć takie spodnie, a jeśli by kosztowały stówę, były fajne i marki mniej prestiżowej to też nie byłoby wiochy, bo za tanie. Są firmy tanie, fajne i są drogie, prestiżowe i (pipi)owe :P. Poza tym część modeli Diesla wygląda dobrze, a część źle, jak wszędzie, dlatego nie sądze, że jakby jakiś model był mega ch.jowy to by Cegła go założyl, bo to Diesel.

edit:

Fajne Adio ;]

Edytowane przez Wojtusior

Opublikowano

"Fajne super ekstra spodnie dizla za pięć stów (pięć (pipi)anych stów!). A co gdyby kosztowały stówę, Cegła? Powiedziałbyś, że to wiocha w nich chodzić, że za tanie? ;/"

lol, a gdzie ja cos takiego powiedzialem? Buty pokazalem, bo mi sie podobaja, ktos mowil, ze wiocha chodzic w butach z napisem diesel, ja mowie, ze to gruba firma i zadnej wiochy nie ma. Tyle.

Opublikowano

Dac 500 zl za spodnie ze znaczkiem dla znaczka samego, to fail, ale akurat diesel robi mega spodnie, i sa one warte swojej ceny.

Opublikowano

No, to spoko. Nie odnosiłem się konkretnie do dizla tylko o caly ruch społeczny pedzący za jak najmodniejsza i najdroższą marką.

Opublikowano
Z racji promocji w supersklepie wziąłem 1 parę i druga mam za darmo

1.jpg

1.jpg

:wub: adio, i ch'uj z malkotentami.

Pierwsze spoko ale drugie chu...we. Trzeba bylo wziasc ten kozacki model:

1.jpg

Opublikowano

Wyszło na to, że nie mam kumacji.

Nazwa Diesel źle mi się kojarzy i tyle. Wiem, że to dobra i prestiżowa firma, bo wielu bananowców z mojej szkoły chodzi w takich ciuchach.

Opublikowano

Yaxa nie lubię brązu to raz, dwa nie mam za bardzo spodni żeby pasowały.

Opublikowano

No te butki idealnie by pasowaly do rurek.

Opublikowano

Same kiepskie te adio zostały, a jak są jakie fajne, to z jednym rozmiarem- albo dla midżetów, albo dla kajakarzy. Wiedzą jak wyzbyć się niesprzedanych egzemplarzy, sam chwilę w desperacji doszukiwałem drugiej pary, wmawiając sobie, że jest gratis. Ale czasem trzeba się ogarnąć.

Opublikowano

No jak dla mnie ideolo za rozmiarami 45 i są idealne od Adio. Były śliczne midy ale już nie było ;[ A te mi się podobają i to jest najważniejsze.

@Yaxa myślisz, że ja chodze w rurkach? o_O

Opublikowano

z twoją masą wyglądałoby to co najmniej śmiesznie :D jeśli byś się ofkoz zmieścił

Edit do posta na dole:

Nie mów tak, bo banny się obrazi :P

A tak serio. to mi się też w ciul nie podobają rurki

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

To już nie o to chodzi nawet, pedały chodzą w rurkach.