Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Pierwsze.

Opublikowano

Lucek coś dla Ciebie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

buty_vans_authentic_italian_leather_black_black.jpg

Jutro jadę po nie, bardzo mam chu,jowy gust?

Opublikowano

Vans = props, jestem tylko ciekaw jak długo Ci wytrzyma klej przy zgięciach ze skórą :P

Opublikowano

W jakich sklepach onlajn kupujecie buty?

Opublikowano

ja już wiem w jakim nie kupie już wiecej. Ebuty.pl, zamówienie złożone 24sierpnia dzis jest 4 wrzesien, czyli po 11 dniach przyszły buty w dodatku nie te co zamawiałem, trolololo. Nie kupie tam już nic wiecej, bo to już drugi raz jak mi podsyłają po śmiesznym czasie oczekiwania, mam w (pipi)e to że wysyłają kurierem jak sama realizacja jest śmiechu warta.

Opublikowano

supersklep.pl, eastend.pl, kissmykicks.pl

Opublikowano

Kupiłem te vansy, są po prostu wyśmienite.

Opublikowano

Na zywo te buty prezentuja sie na prawde super

36-1-small.jpg

ale sa drogie :E dlatego w najblizszym czasie decyduje sie na

87-1-small.jpg

:good:

Opublikowano

wy,(pipi)ane te reeboki, pierwsze dobre buty w tym temacie od daaawna

Opublikowano

kozackie te reeboki, adasie. vansy tez daja rade.

Opublikowano

dodatkowo rusza akcja w sizeer (z tego co wiem tylko tam), dokonujac zakupu obuwia z ponizszego obrazka [damskie/meskie]

391713_412911762105542_1143428660_n.jpg

dorzucaja gratis sluchawki (sa tez czarne) ;]

207898_412911802105538_715102955_n.jpg

Opublikowano

87-1-small.jpg

Ooooo, takie topy właśnie sobie dzisiaj panicz sprawił. Ultralite to nie slogan, naprawdę są lekkie jak piórko. A do kompletu jeszcze klasyczne midy najowskie. Kto bogatemu zabroni.

buty-sweet-classic-leather-nike-318333-200_0_b.jpg

Edytowane przez Tokar

Opublikowano

tak robią buty za 4k zł :D

Opublikowano

87-1-small.jpg

Ooooo, takie topy właśnie sobie dzisiaj panicz sprawił. Ultralite to nie slogan, naprawdę są lekkie jak piórko. A do kompletu jeszcze klasyczne midy najowskie. Kto bogatemu zabroni.

czy te buty nadaja sie na snieg i mroz? mam juz dosc chodzenia w adidasach przy -15, a te wygladaja spoko

Opublikowano

No zimą to by raczej w nich był ciężko. Buty są nieocieplane, zwykły cienki zamsz. No i płaska podeszwa, która na nieodśnieżonych, pokrytych lodem chodnikach jest gwarancją piruetów. Ale na tym obrazku, który wrzucił bercik nade mną jest wersja tego modelu, która właśnie wygląda na zimówki, przynajmniej jeśli chodzi o traktorowatą podeszwę, no ale to już nie ten poziom zaje/bistości :(

Opublikowano

night skyje sa tak na pograniczu obuwia na zime, sam osobiscie bym takich nie kupil (za malo wypustek na podeszwie, do tego plaskie), no i nie sa tak cieple jak powinny - chociaz co kto lubi, niektorym moze to wystarczyc :)

Edytowane przez __bercik07

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po kupować buty tylko na rower?

Opublikowano

Po kupować buty tylko na rower?

Bo one od spodu mają metalowe bloki, które wpina się w specjalne pedały:

spd_m520_pedals_silver.jpg

Żeby noga pracowała cały czas, a nie tylko podczas ruchu w dół, jak na normalnych platformach.

Edytowane przez Siara_iwj