Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

24000.449991.L.k1x-h1ke_mk9_te_darkwool_white_grey_.JPG

:wub:

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

o chu.j

Opublikowano

Ofsajd - też miałem je wrzucić :Tylko na moim zdjęciu wyglądają ładniej:

6229_431010670280570_548941181_n.jpg

Opublikowano

polbuty-cafeina-cafeina-polbuty-meskie.jpg

co wy na to? ew. inny kolorek

Edytowane przez Rambo7

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam butów w (bardzo)zbliżonym fasonie, może ktoś się natknął na podobne i orientuje gdzie takie znajdę?

7025112040_2_1_2.jpg

Opublikowano

asos/river island

Opublikowano

Przepłaciłeś. Zdecydowanie.

Opublikowano

W ogóle Reebok w Factory, przynajmniej w Krakowie, ma ceny z kosmosu wzięte :/

Opublikowano

SH Court Sleek

Nawet w necie nie widzę taniej, a i tak ciuchy akurat wolę kupować w sklepach stacjonarnych. No i 200 za skórzane Reeboki jest po prostu dobrą ceną.

Innego koloru nie było w pobliżu tych, chociaż nie szukałem, bo chciałem jakieś brązowe właśnie.

Edytowane przez Wampis

Opublikowano

Mi z cenami chodzi o to, że te buty kosztują w necie właśnie około 200zł, a dla mnie z założenia outlet, którym jest Factory, powinien oferować ceny bardzo atrakcyjne, nawet w porównaniu z internetem. Tak robi np Nike Factory Store w Krakowie, z czego w związku z moją sympatią do marki jestem mocno zadowolony (AM90 za 240zl oO). Do tego bardzo często mają promocje typu -30/-50/-70%, dzięki czemu mogę tam np dziecku kupić buty poniżej 100zł.

Opublikowano

Fejk jak sam skurczysyn.

Opublikowano

Kupione. Stwierdzam, że nie ma fajnych butów. Za dzieciaka jarałem się prawie każdym modelem ze sklepowej półki. Dziś prawie każdy powoduje u mnie odruch wymiotny.

nike-renzo-2-mid-1209-26-ShoesandShoes@15.jpg

Opublikowano

Zdjecie Instagramem LOL

LOL

Er Maksy fajnie wyglądają na zdjęciach w stylu retro (Przynajmniej według mnie :P) i wydaje mi się, że troszeczkę udało mi się ten efekt uzyskać :sorcerer:

Buty lepiej komentujcie nie zdjęcia :D

Edytowane przez Norbi13

Opublikowano

Fajnie wygladaja tez na zdjeciach z Polaroida, myslisz ze taki efekt tez udaloby ci sie troszeczke uzyskac?

Opublikowano

Zdjecie Instagramem LOL

LOL

Er Maksy fajnie wyglądają na zdjęciach w stylu retro (Przynajmniej według mnie :P) i wydaje mi się, że troszeczkę udało mi się ten efekt uzyskać :sorcerer:

może i fajnie wyglądają, ale nie w pudełku :)