Opublikowano 29 października 201212 l Ofsajd - też miałem je wrzucić :Tylko na moim zdjęciu wyglądają ładniej:
Opublikowano 2 listopada 201212 l co wy na to? ew. inny kolorek Edytowane 2 listopada 201212 l przez Rambo7
Opublikowano 19 listopada 201212 l Szukam butów w (bardzo)zbliżonym fasonie, może ktoś się natknął na podobne i orientuje gdzie takie znajdę?
Opublikowano 25 listopada 201212 l W ogóle Reebok w Factory, przynajmniej w Krakowie, ma ceny z kosmosu wzięte
Opublikowano 25 listopada 201212 l SH Court Sleek Nawet w necie nie widzę taniej, a i tak ciuchy akurat wolę kupować w sklepach stacjonarnych. No i 200 za skórzane Reeboki jest po prostu dobrą ceną. Innego koloru nie było w pobliżu tych, chociaż nie szukałem, bo chciałem jakieś brązowe właśnie. Edytowane 25 listopada 201212 l przez Wampis
Opublikowano 25 listopada 201212 l Mi z cenami chodzi o to, że te buty kosztują w necie właśnie około 200zł, a dla mnie z założenia outlet, którym jest Factory, powinien oferować ceny bardzo atrakcyjne, nawet w porównaniu z internetem. Tak robi np Nike Factory Store w Krakowie, z czego w związku z moją sympatią do marki jestem mocno zadowolony (AM90 za 240zl oO). Do tego bardzo często mają promocje typu -30/-50/-70%, dzięki czemu mogę tam np dziecku kupić buty poniżej 100zł.
Opublikowano 25 listopada 201212 l W Pumie ma być 30% 29/11-02/12 tylko trzeba kupon okazać (dostałem swój dzisiaj jak kupiłem golf).
Opublikowano 26 listopada 201212 l http://allegro.pl/timberland-6-in-premium-r-42-totalna-wyprzedaz-i2809583859.html#tabsAnchor oryginal czy fake? coś mi podejrzanie wygląda zarówno aukcja, komentarze jak i brak możliwości zapłacenia przelewem
Opublikowano 27 listopada 201212 l Kupione. Stwierdzam, że nie ma fajnych butów. Za dzieciaka jarałem się prawie każdym modelem ze sklepowej półki. Dziś prawie każdy powoduje u mnie odruch wymiotny.
Opublikowano 27 listopada 201212 l Zdjecie Instagramem LOL LOL Er Maksy fajnie wyglądają na zdjęciach w stylu retro (Przynajmniej według mnie ) i wydaje mi się, że troszeczkę udało mi się ten efekt uzyskać Buty lepiej komentujcie nie zdjęcia Edytowane 27 listopada 201212 l przez Norbi13
Opublikowano 27 listopada 201212 l Fajnie wygladaja tez na zdjeciach z Polaroida, myslisz ze taki efekt tez udaloby ci sie troszeczke uzyskac?
Opublikowano 27 listopada 201212 l Zdjecie Instagramem LOL LOL Er Maksy fajnie wyglądają na zdjęciach w stylu retro (Przynajmniej według mnie ) i wydaje mi się, że troszeczkę udało mi się ten efekt uzyskać może i fajnie wyglądają, ale nie w pudełku