Sig 395 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 najaczki bogactwo ale te nb słabizna Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 witam panowie, jest sprawa: szukam butow na zime PODOBNYCH do kroju timberlandow podobienstwo ma odbiegac przy kolorze- maja one byc BRAZOWE- dosc mocno. wazne zeby zachowany zostal fason buta. nie chce zadnych gorskich trapperow, zalezy mi bardzo wlasnie na mniej wiecej takim kroju buta, ale tez 100& idealny nie musi byc. natkneliscie sie na cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 w hewi duti sprawdzałeś? powinni coś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ja kupiłem identyczne w biedronce :potter: sprawdzają się znakomicie Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 witam panowie, jest sprawa: szukam butow na zime PODOBNYCH do kroju timberlandow podobienstwo ma odbiegac przy kolorze- maja one byc BRAZOWE- dosc mocno. wazne zeby zachowany zostal fason buta. nie chce zadnych gorskich trapperow, zalezy mi bardzo wlasnie na mniej wiecej takim kroju buta, ale tez 100& idealny nie musi byc. natkneliscie sie na cos takiego? Sprawdź: http://catfootwear.pl/index.php?id=221 oraz http://catfootwear.pl/index.php?id=249 Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Akurat sporo ludzi ma podobny do twojego gust wiec w tym kroju buty ma w ofercie chyba kazda firma, od Deichamanna po Najki. Przejdz sie po galerii Edytowane 10 Grudnia 2012 przez szeni Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Heh beka, że ludzie kupują ten obuw skierowany dla murzyńskich robotników. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 No takie czasy, ze jeden sie ubierze jak koszykarz, inny jak drwal, a nastepny jak narciarz. Jak komu wygodnie i cieplo. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 (edytowane) @ Najtmer Poszukaj w Croppie, tam kiedyś mój kumpel takie brązowe zakupił. Ewentualnie obczaj buty marki Busta Grip, też coś powinni z tego mieć Edytowane 10 Grudnia 2012 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) cos w ten desen, tylko ze ciemniejsze (moze kolor "czekoladowy" dobrze by zobrazowal ten przeze mnie wyszukiwany) o cos jak to http://1but.pl/heavy_duty-gold_2_jasnobrazowy-t26-27585 albo to http://1but.pl/caterpillar-caterpilar_second_shift-715570-34869 a moze jeszcze i ciemniejsze, no ch.uj wie, musialbym je zobaczyc na zywca. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wrangler Yuma: Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Kupiłem se 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pier.dolisz? ;oooo Przecież one 650 kosztowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
butch.stein 251 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wiem i w życiu nie dałbym tyle za AFy. Cena spadła do 499 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 ładne Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Heh beka, że ludzie kupują ten obuw skierowany dla murzyńskich robotników. Przecież to są jedne z niewielu dość ładnych butów zimowych. Ogólnie nienawidzę obuwia zimowego, fuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Heh beka, że ludzie kupują ten obuw skierowany dla murzyńskich robotników. Przecież to są jedne z niewielu dość ładnych butów zimowych. Ogólnie nienawidzę obuwia zimowego, fuj. No własnie są przepaskudne, ale co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Panowie polećcie coś w tym stylu ;p http://supersklep.pl...d-leather-black albo takie http://hypebeast.com/image/2009/04/gravis-dylan-rieder-signature-sneaker-2.jpg http://www.empireave.com/wp-content/themes/tma-vocle/images/latest/gravis-dylan-mid.jpg Edytowane 14 Grudnia 2012 przez NerkoWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 Sprawdź Supry midy jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Warto inwestować w obuwie Ryłko ? Ktos jakies posiada i podzieli sie opiniami o jakosci , wytrzymalosci ? Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 super są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yacek 852 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 (edytowane) Są wygodne, trwałe ale ja u nich kupuje takie dość półoficjalne modele, w których na codzień nie śmigam więc ich aż tak nie katuje. Na codzień katuje Ecco i póki co kapcie nie do zdarcia. A jak ktoś trafi na promocje lub wyprzedaż to macie buta w cenie Adidasa albo Nike, który jest znacznie lepszy jakościowo i wygodniejszy (mowa o skórzanych półbutach) Buty z Wojasa też mogę polecic jako dość wygodne i trwałe. Teraz zastanawiam sięczy nie kupić jakiś butów soft shellowych. Byłem wczoraj w campusie/alpinusie i mieli ładne ss buty - idealne na taką pogodę bez śniegu jak teraz no i ultra lekkie jak na swoje rozmiary. Nie wiem jak z trwaloscia, poprzednie campusy za 7 pak nie przeżyły 2 lat w lesie więc zraziłe msiędo tej marki ale te małe buty wygladająna fajne i znowu mnie do nich ciągnie. Martwi mnie tylko, że mogą być zbyt delikatne i gdzieś je zaraz podre. Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Yacek 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Z zimowych teraz trzeci sezon noszę Salomony Elbrus WP i uważam je za godne polecenia, kiedy tylko robi się zimno i śnieżnie albo bardzo mokro. Naprawdę jest w nich ciepło nawet w największe mrozy i rzeczywiście nie przemakają, nawet jeśli się łazi po kilkucentymetrowych kałużach. Podeszwa zapewnia świetną przyczepność nawet na śliskim podłożu. Ogólnie fajnie się w nich chodzi jak na chodnikach jest dużo śniegu czy błota pośniegowego, nie trzeba się niczym przejmować, bo kałuża czy kopny śnieg to żaden problem. Wady wynikają tylko z ich cech, bo np. przyczepna podeszwa zbiera śnieg, którego ciężko się pozbyć nawet otrzepując buty, przez co w pomieszczeniach będzie się robić wyjątkowy syf. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Panowie krótka piłka, fajne buty czy nie? I jakbyście mieli określić ich kolor to jaki on jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kolor jak dla mnie khaki. Bardzo prosty styl, marka ok. Nosić bym nosił, czy wybrał - zależy od alternatyw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi