Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

witam panowie, jest sprawa: szukam butow na zime PODOBNYCH do kroju timberlandow

timberland-6in-premium-femme-ble_m.jpg

podobienstwo ma odbiegac przy kolorze- maja one byc BRAZOWE- dosc mocno. wazne zeby zachowany zostal fason buta. nie chce zadnych gorskich trapperow, zalezy mi bardzo wlasnie na mniej wiecej takim kroju buta, ale tez 100& idealny nie musi byc. natkneliscie sie na cos takiego?

Opublikowano

ja kupiłem identyczne w biedronce :potter: sprawdzają się znakomicie

Opublikowano

witam panowie, jest sprawa: szukam butow na zime PODOBNYCH do kroju timberlandow

timberland-6in-premium-femme-ble_m.jpg

podobienstwo ma odbiegac przy kolorze- maja one byc BRAZOWE- dosc mocno. wazne zeby zachowany zostal fason buta. nie chce zadnych gorskich trapperow, zalezy mi bardzo wlasnie na mniej wiecej takim kroju buta, ale tez 100& idealny nie musi byc. natkneliscie sie na cos takiego?

Sprawdź:

http://catfootwear.pl/index.php?id=221

oraz

http://catfootwear.pl/index.php?id=249

Opublikowano

Akurat sporo ludzi ma podobny do twojego gust wiec w tym kroju buty ma w ofercie chyba kazda firma, od Deichamanna po Najki. Przejdz sie po galerii

Edytowane przez szeni

Opublikowano

Heh beka, że ludzie kupują ten obuw skierowany dla murzyńskich robotników.

Opublikowano

No takie czasy, ze jeden sie ubierze jak koszykarz, inny jak drwal, a nastepny jak narciarz. Jak komu wygodnie i cieplo.

Opublikowano

@ Najtmer

Poszukaj w Croppie, tam kiedyś mój kumpel takie brązowe zakupił. Ewentualnie obczaj buty marki Busta Grip, też coś powinni z tego mieć ;)

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

cos w ten desen, tylko ze ciemniejsze (moze kolor "czekoladowy" dobrze by zobrazowal ten przeze mnie wyszukiwany)

35594_64.jpg

o cos jak to http://1but.pl/heavy_duty-gold_2_jasnobrazowy-t26-27585 albo to http://1but.pl/caterpillar-caterpilar_second_shift-715570-34869 a moze jeszcze i ciemniejsze, no ch.uj wie, musialbym je zobaczyc na zywca.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Pier.dolisz? ;oooo

Przecież one 650 kosztowały.

Opublikowano

ładne

Opublikowano

Przecież to są jedne z niewielu dość ładnych butów zimowych. Ogólnie nienawidzę obuwia zimowego, fuj.

Opublikowano

Przecież to są jedne z niewielu dość ładnych butów zimowych. Ogólnie nienawidzę obuwia zimowego, fuj.

No własnie są przepaskudne, ale co kto lubi.

Opublikowano

Sprawdź Supry midy jakieś.

Opublikowano

Warto inwestować w obuwie Ryłko ? Ktos jakies posiada i podzieli sie opiniami o jakosci , wytrzymalosci ?

Opublikowano

Są wygodne, trwałe ale ja u nich kupuje takie dość półoficjalne modele, w których na codzień nie śmigam więc ich aż tak nie katuje.

Na codzień katuje Ecco i póki co kapcie nie do zdarcia. A jak ktoś trafi na promocje lub wyprzedaż to macie buta w cenie Adidasa albo Nike, który jest znacznie lepszy jakościowo i wygodniejszy (mowa o skórzanych półbutach)

Buty z Wojasa też mogę polecic jako dość wygodne i trwałe.

Teraz zastanawiam sięczy nie kupić jakiś butów soft shellowych. Byłem wczoraj w campusie/alpinusie i mieli ładne ss buty - idealne na taką pogodę bez śniegu jak teraz no i ultra lekkie jak na swoje rozmiary. Nie wiem jak z trwaloscia, poprzednie campusy za 7 pak nie przeżyły 2 lat w lesie więc zraziłe msiędo tej marki ale te małe buty wygladająna fajne i znowu mnie do nich ciągnie. Martwi mnie tylko, że mogą być zbyt delikatne i gdzieś je zaraz podre.

Edytowane przez Yacek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z zimowych teraz trzeci sezon noszę Salomony Elbrus WP i uważam je za godne polecenia, kiedy tylko robi się zimno i śnieżnie albo bardzo mokro. Naprawdę jest w nich ciepło nawet w największe mrozy i rzeczywiście nie przemakają, nawet jeśli się łazi po kilkucentymetrowych kałużach. Podeszwa zapewnia świetną przyczepność nawet na śliskim podłożu. Ogólnie fajnie się w nich chodzi jak na chodnikach jest dużo śniegu czy błota pośniegowego, nie trzeba się niczym przejmować, bo kałuża czy kopny śnieg to żaden problem.

Wady wynikają tylko z ich cech, bo np. przyczepna podeszwa zbiera śnieg, którego ciężko się pozbyć nawet otrzepując buty, przez co w pomieszczeniach będzie się robić wyjątkowy syf.

Opublikowano

Panowie krótka piłka, fajne buty czy nie? I jakbyście mieli określić ich kolor to jaki on jest?

33572_2.jpg

Opublikowano

Kolor jak dla mnie khaki.

Bardzo prosty styl, marka ok. Nosić bym nosił, czy wybrał - zależy od alternatyw.