Opublikowano 19 grudnia 200816 l Jak sie nie ma figury do rurek to potem trzeba obrazac tych co je nosza
Opublikowano 19 grudnia 200816 l mezczyzna powinien byc potezny a nie szczypiorkowaty ! Brawo Bartku, w sumie sie ciesze, ze mam potezne nogi ( udo 64cm, lydka 42cm ) bo jakbym mial chudsze i cos by mi odj;ebalo i ubralbym rurki to bym musial sobie cos zrobic :F nic do rurkowcow nie mam, ale sam ich w zyciu nie ubiore
Opublikowano 19 grudnia 200816 l @el becetol - niezle, niezle, gdzie i za ile? :> Niezłe, dołączam do pytania: gdzie i za ile ? Pisalem że mikolaj mi wiezie, nie wiem gdzie i za ile strzelam że koło 100$, ale sam nie sprawdzalem bo tak sie nie robi z prezentami.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l mam wrazenie ,albo ostatnio nasilily sie przesladowania mojej osoby! chamstwo! ;p nie wiem czy brac, bo mopga byc za male ;/
Opublikowano 19 grudnia 200816 l i ty sie zastanawiasz czemu sie tak dzieje a co do tej akcji z supersklepu to lipton, bo juz nie ma zadnych fajnych butow ;o
Opublikowano 19 grudnia 200816 l Banny ma taki chu.jowy styl. Bierz. Tylko gdzie ty pasującą do tego ścianę znajdziesz??
Opublikowano 19 grudnia 200816 l mezczyzna powinien byc potezny a nie szczypiorkowaty ! Brawo Bartku, w sumie sie ciesze, ze mam potezne nogi ( udo 64cm, lydka 42cm ) bo jakbym mial chudsze i cos by mi odj;ebalo i ubralbym rurki to bym musial sobie cos zrobic :F nic do rurkowcow nie mam, ale sam ich w zyciu nie ubiore A jak ktos ma taka ciekawa genetyke, ze zesra sie na twardo, a nie bedzie potezny, to co, nie jest mezczyzna? :-) Ale podejscie masz zdrowe - 'sam nie zaloze, ale nic do tego nie mam' BTW- co robic zeby taki uda miec? : O
Opublikowano 19 grudnia 200816 l No tak z genetyka nie wygrasz.. No bo nic nie mam do takich ludzi, ubieraja sie jak im sie podoba jak im wygodnie, i pewnie im moj styl nie pasuje, ale mi nie jada to ja im tez nie. a co do ud to wina moich starych, 7 lat zawodowego basenu i 2 lata pilki
Opublikowano 19 grudnia 200816 l 22 cm. Nazwałem go Niuton. Mam kajaki pięćdziesiątki. Polecicie jakieś fajoskie spojlery tudzież owiewki? Bo czuć opór powietrza w czasie marszobiegu.
Opublikowano 19 grudnia 200816 l mezczyzna powinien byc potezny a nie szczypiorkowaty ! Brawo Bartku, w sumie sie ciesze, ze mam potezne nogi ( udo 64cm, lydka 42cm ) bo jakbym mial chudsze i cos by mi odj;ebalo i ubralbym rurki to bym musial sobie cos zrobic :F nic do rurkowcow nie mam, ale sam ich w zyciu nie ubiore A jak ktos ma taka ciekawa genetyke, ze zesra sie na twardo, a nie bedzie potezny, to co, nie jest mezczyzna? :-) Ale podejscie masz zdrowe - 'sam nie zaloze, ale nic do tego nie mam' BTW- co robic zeby taki uda miec? : O Nie ma takiej genetyki zeby nie mozna bylo miesni zbudowac.
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Grubi ludzie też mogą sobie kupić rurki, w odpowiednim dla siebie rozmiarze po prostu, np. 40/30 albo 30/40, nigdy nie wiem, czy najpierw się podaje długość, czy szerokość. I takie rurki na chudym człowieku wyglądałyby jak eloskejty. Generalnie możemy podzielić spodnie na slim/regular/loose fit, ze względu na stopień przylegania do ciała, nie rozmiar. No a że chudy w eloskejtach wygląda równie głupio co gruby w rurkach, to już inna sprawa
Opublikowano 20 grudnia 200816 l a jak ktos jest w talii dosc szczuply a w udach potezny ? no ma prze(pipi)ane, ja musze brac spodnie z1-2 numery wieksze w talii, zeby wlasnie zmiescic sie w udach ;/
Opublikowano 20 grudnia 200816 l ekhem xD nie no, np kupilem diversy jakies, ( jefferson VII? ) i akurat mi pasuja, w co sam nie wierzylem ;d
Opublikowano 20 grudnia 200816 l Grubi ludzie też mogą sobie kupić rurki, w odpowiednim dla siebie rozmiarze po prostu, np. 40/30 albo 30/40, nigdy nie wiem, czy najpierw się podaje długość, czy szerokość. I takie rurki na chudym człowieku wyglądałyby jak eloskejty. Generalnie możemy podzielić spodnie na slim/regular/loose fit, ze względu na stopień przylegania do ciała, nie rozmiar. No a że chudy w eloskejtach wygląda równie głupio co gruby w rurkach, to już inna sprawa Mądrze mówisz, dziś na ten przykład kupiłem w galerii levisy wąskie ale rozmiar 32/34 fajna swiąteczna promocja i takoż jestem z nich bardzo zadowolony. Regular dokładnie jak to powiedział Szeni, nie przesadnie wąskie ale bardzoooooo wygodne i to się liczy.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l http://1but.pl/tabid/289/productid/6392/default.aspx mniam! dzisiaj zamowilem. najpierw mial mi kuzyn kupic w niemcach, ale nie bylo rozmiaru to kupilem tu.
Opublikowano 22 grudnia 200816 l No spoko, ale całe czarne choć łyżwe mogłyby mieć białą. Dobra cena, w sklepie firmowym Adidasa 389 ostatnio widziałem O_o <biedak> edit. No w sklepie najka. Edytowane 23 grudnia 200816 l przez _Be_