Opublikowano 12 stycznia 201312 l o matko ale paskudy Po sznurkach zgaduje ze to raczej nakladki na inne buty. Maja chronic przed blotem i sniegiem zima. Po wejsciu do pomieszczenia sie je zdejmuje. Przynajmniej w ten sposob to funkcjonuje w przypadku eleganckich butow. To moze byc odpowiedz Nike
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Szeni raczej nie o to chodzi. to po prostu taki model mianowicie Nike Air Moc
Opublikowano 12 stycznia 201312 l Najfajniejsze Air Force One jakie w życiu widziałem. Oczywiście nie ma mojego rozmiaru, standard. Edytowane 12 stycznia 201312 l przez krupek1
Opublikowano 12 stycznia 201312 l o matko ale paskudy to są buty na plaże z żwirkiem i przydają się na rafe bo jak dotkniesz stopą to na bank się potniesz . Żeby w tym chodzić normalnie po ulicy trzeba być niezłym zj.ebem .
Opublikowano 16 stycznia 201312 l Mam taki model, tylko że czarny edit: A nie, różni się tylko tym cienkim szwem, co tutaj jest przy sznurówkach, u mnie trochę inaczej idzie Edytowane 16 stycznia 201312 l przez Norbi13
Opublikowano 17 stycznia 201312 l nie bardziej oklepane niz airmaxy ktorych tutaj wrzuca sie najwiecej.
Opublikowano 17 stycznia 201312 l nie bardziej oklepane niz airmaxy ktorych tutaj wrzuca sie najwiecej. hahahahah hehehehe huhuhuhuhuhh hhihihihihihih
Opublikowano 22 stycznia 201312 l Czy ja wiem ? Na jakiś lekki śnieg też się nadadzą. Patrząc na podeszwę, ślizgać też się nie powinieneś. Inna sprawa, że są po prostu brzydkie, ale co kto lubi
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Ale nie każdy lubi śmigać w klocowatych buciorach, a takie trampki są przynajmniej ocieplane.
Opublikowano 23 stycznia 201312 l Najbardziej ciągnie od podeszwy, więc jak dobrze odizolowana (grubej wkładki raczej tam nie wrzucisz) to wychodzą fajne buty.
Opublikowano 28 stycznia 201312 l Ale nie każdy lubi śmigać w klocowatych buciorach, a takie trampki są przynajmniej ocieplane. lubić to sobie mozna chodzić i w lakierkach (ostatnio bez kitu widziałem takiego hipstera), ale powodzenia chodzić w czymś takim zimą, tym bardziej taka jaką mamy tego roku;]
Opublikowano 28 stycznia 201312 l A co się stanie jak się będzie w takich chodziło? Sam śmigam w Jordanach, które nie są z przeznaczeniem zimowym i jest mi w nich bardzo ciepło i wygodnie. Nawet się nie ślizgają.
Opublikowano 29 stycznia 201312 l A co się stanie jak się będzie w takich chodziło? Sam śmigam w Jordanach, które nie są z przeznaczeniem zimowym i jest mi w nich bardzo ciepło i wygodnie. Nawet się nie ślizgają. A tak z ciekawości, jakie to Jordany ?