Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nike-ACG-Air-Moc-01.jpg

o matko ale paskudy

Po sznurkach zgaduje ze to raczej nakladki na inne buty. Maja chronic przed blotem i sniegiem zima. Po wejsciu do pomieszczenia sie je zdejmuje. Przynajmniej w ten sposob to funkcjonuje w przypadku eleganckich butow. To moze byc odpowiedz Nike

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Szeni raczej nie o to chodzi.

Nike-Air-Moc-Beige-Black1.jpg

to po prostu taki model mianowicie Nike Air Moc

Opublikowano

air-force-1.jpg

Najfajniejsze Air Force One jakie w życiu widziałem. Oczywiście nie ma mojego rozmiaru, standard.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

Nike-ACG-Air-Moc-01.jpg

o matko ale paskudy

to są buty na plaże z żwirkiem i przydają się na rafe bo jak dotkniesz stopą to na bank się potniesz . Żeby w tym chodzić normalnie po ulicy trzeba być niezłym zj.ebem .

Opublikowano

Dobra, już znalazłem ;)

Edytowane przez Lucek

Opublikowano
john-lobb-brown-city-ii-leather-oxford-shoes-product-3-615004-284083070_large_flex.jpeg
Opublikowano

Mam taki model, tylko że czarny :)

edit: A nie, różni się tylko tym cienkim szwem, co tutaj jest przy sznurówkach, u mnie trochę inaczej idzie :P

Edytowane przez Norbi13

Opublikowano

A takie wiesz... do krótkich spodenek mogą być nawet.

Opublikowano

nie bardziej oklepane niz airmaxy ktorych tutaj wrzuca sie najwiecej.

Opublikowano

nie bardziej oklepane niz airmaxy ktorych tutaj wrzuca sie najwiecej.

hahahahah hehehehe huhuhuhuhuhh hhihihihihihih

Opublikowano

Czy ja wiem ? Na jakiś lekki śnieg też się nadadzą. Patrząc na podeszwę, ślizgać też się nie powinieneś.

Inna sprawa, że są po prostu brzydkie, ale co kto lubi ;)

Opublikowano

Ale nie każdy lubi śmigać w klocowatych buciorach, a takie trampki są przynajmniej ocieplane.

Opublikowano

Najbardziej ciągnie od podeszwy, więc jak dobrze odizolowana (grubej wkładki raczej tam nie wrzucisz) to wychodzą fajne buty.

Opublikowano

Ale nie każdy lubi śmigać w klocowatych buciorach, a takie trampki są przynajmniej ocieplane.

lubić to sobie mozna chodzić i w lakierkach (ostatnio bez kitu widziałem takiego hipstera), ale powodzenia chodzić w czymś takim zimą, tym bardziej taka jaką mamy tego roku;]

Opublikowano

A co się stanie jak się będzie w takich chodziło? Sam śmigam w Jordanach, które nie są z przeznaczeniem zimowym i jest mi w nich bardzo ciepło i wygodnie. Nawet się nie ślizgają.

Opublikowano

A co się stanie jak się będzie w takich chodziło? Sam śmigam w Jordanach, które nie są z przeznaczeniem zimowym i jest mi w nich bardzo ciepło i wygodnie. Nawet się nie ślizgają.

A tak z ciekawości, jakie to Jordany ?