Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jedyne buty jakie się liczą to Air force 1 ( low najlepsze) mam już 6 par xD wszystkie vansy i inne air maxy to tylko dla gimbusów chodzących w rurkach (beka w zimę jak chłopczyk ma vansy cienkie jak papier+rurki+czapka z daszkiem z naklejkami)

Edytowane przez FlashGordon
Opublikowano

Z Dunkami mam zle wspomnienia mialem 2 pary i sie rozlecialy po 3/4 miesiacach w zyciu wiecej tych butow nie kupie trzymam sie tego co sprawdzone ( superstary to mistrzostwo jedne dosc unikatowe mam juz chyba 5 rok dalej wygladaja jak lekko noszone a przezyly juz z 3 festiwale )

Opublikowano

Bo masz szeroką stopę, tak jak i ja i Ci mały palec wyciera tam dziurę. Ja w dunkach też nie mogę chodzić, bo są dla mnie po prostu za wąskie. W AF1 zrobiłem 2 remonty i dopiero potem padły :D

Opublikowano

Bo masz szeroką stopę, tak jak i ja i Ci mały palec wyciera tam dziurę. Ja w dunkach też nie mogę chodzić, bo są dla mnie po prostu za wąskie. W AF1 zrobiłem 2 remonty i dopiero potem padły :D

mnie tez sie roz(pipi)aly tutaj i oczywiscie reklamacja nie uznana bo niby moja wina, ze chodze w butach xD

Opublikowano

U mnie też się w tamtym miejscu rozwaliły ale nie przez szeroką stopę ale podczas chodzenie, biegania- wtedy kiedy palce są prostowane do góry. Szczególnie widać do podczas klęczenia. W tym miejscu podeszwa odkleja sie.

Opublikowano

A co się stanie jak się będzie w takich chodziło? Sam śmigam w Jordanach, które nie są z przeznaczeniem zimowym i jest mi w nich bardzo ciepło i wygodnie. Nawet się nie ślizgają.

A tak z ciekawości, jakie to Jordany ?

SC-2

jordan-sc-2-0261.1280x760.jpg

Opublikowano

Taaa i gile po kolana, a potem matka pół wypłaty całą zimę na antybiotyki wydaje.

chodze w zime w vansach 3 rok, i jeszcze ani razu nie byłem przeziębiony (paradoksalnie w wakacje byłem chory) więc coś ściemniacie.

Opublikowano

Zastanawiałbym się czy taka absurdalna. Jakoś wykonania powala. Moje III Cementy mam już ze 4 lata i nadal wyglądają mega. Chyba lepiej wydać więcej raz niż 3 razy mniej ?

Ale jak kupiłem Air Force One za 300 zł. prawie 5 lat temu to też do dzisiaj mi służą. No i nie oszukujmy się te Jordany głównie tyle kosztują teraz, bo jest ogromny hype na nie. Ja swoje IV military blue kupiłem za 330 zł też jakieś 5 lat temu, trenowałem w nich i grałem potem na asfalcie, solidne buty. Co nie zmienia faktu, że dziś też powinny tyle kosztować, a stoją co najmniej stówę drożej.

Opublikowano (edytowane)

Zastanawiałbym się czy taka absurdalna. Jakoś wykonania powala. Moje III Cementy mam już ze 4 lata i nadal wyglądają mega. Chyba lepiej wydać więcej raz niż 3 razy mniej ?

Ale jak kupiłem Air Force One za 300 zł. prawie 5 lat temu to też do dzisiaj mi służą. No i nie oszukujmy się te Jordany głównie tyle kosztują teraz, bo jest ogromny hype na nie. Ja swoje IV military blue kupiłem za 330 zł też jakieś 5 lat temu, trenowałem w nich i grałem potem na asfalcie, solidne buty. Co nie zmienia faktu, że dziś też powinny tyle kosztować, a stoją co najmniej stówę drożej.

Jasna sprawa, że cena niewątpliwie jest zawyżona ale dalej nie są to AŻ TAK wielkie pieniądze w porównaniu do tego co otrzymujemy. Generalnie większość nowych wypustów jest tandetą masakryczną wręcz a płacimy podobnie. I mówię to nie tylko AJ ale także Nike. Wydaje mi się, że Adidas trzyma najlepszy poziom jeśli chodzi o cenę względem jakości.

Jak ktoś wyżej pisał Superstary są butami nie do zajechania a kosztują grosze aktualnie. Co do AF1 sprawa ma się tak samo - klasyczny niezniszczalny bucisz.

Jak sie ma sprawa z Jordanami XIII dalej sa takie same jak byly kiedys ? W sensie materialu wytrzymalosci itd

. Miałem ostatnio okazję pomacać nowe bredy XIII i powiem, że wyglądają bardzo solidnie. Wiele osób twierdzi też, że wygoda jest nieziemska. Nie wiem, nie miałem ich i nie zamierzam kupować. Ja mówię, wrażenia po macanku bardzo, bardzo dobre ale nie wiadomo jak wyjdzie w praniu. Co innego, że (imo) paskudnie wyglądają do jeansów ;/

Do spodenek na lato bardzo spoko.

Edytowane przez butch.stein