Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dalbym ci plusa, ale jestes jebanym naciagaczem ;/

Tak naprawdę to ukradłem te eNki, bo nie udało się nikogo naciągnąć :(

Edytowane przez Norbi13

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Byłem wczoraj W Sklepie Koszykarza w Gdańskim Manhattanie. 3 ściany wyłożone buciorami, (pipi)a raj dla oczu, nie wiadomo, gdzie patrzeć. Po raz pierwszy widziałem na żywo Jordan IV w kolorze Bulls ( białe z czerwono-czarnymi elementami ), bardzo fajne są. Dużo fajnych ciuchów też mają. Jedyne, co odstrasza to cena, ale gdzie indziej te same rzeczy w podobnych cenach są, wiec to raczej nie kwestia sklepu.

Opublikowano

Ukyo nie mają badziej oczojebnych kolorów? Te troche zbyt ponure.

Opublikowano

Pewnie, lepiej się ubierać na czarno i szaro, jak je.bany przeciętniak.

Opublikowano

No ja serio nie wiem co jest złego w kolorowych ciuchach. To tylko u nas ludzie lubią się ubierać na czarno-szaro-brązowo wiecznie.

Byłem wczoraj W Sklepie Koszykarza w Gdańskim Manhattanie. 3 ściany wyłożone buciorami, (pipi)a raj dla oczu, nie wiadomo, gdzie patrzeć. Po raz pierwszy widziałem na żywo Jordan IV w kolorze Bulls ( białe z czerwono-czarnymi elementami ), bardzo fajne są. Dużo fajnych ciuchów też mają. Jedyne, co odstrasza to cena, ale gdzie indziej te same rzeczy w podobnych cenach są, wiec to raczej nie kwestia sklepu.

FootLocker 4life! :)

Opublikowano

Sam nie mam nic przeciwko kolorowym ciuchom, ale jakiś umiar trzeba zachować, żeby nie wyglądać jak banny.

Opublikowano

Sam nie mam nic przeciwko kolorowym ciuchom, ale jakiś umiar trzeba zachować, żeby nie wyglądać jak banny.

co racja, to racja. Rzygam ja widzę ubranych gimbusów w czerwoną bluze, niebieskie spodnie, kolorowe airmaxy i zółtego fullcapa ;/

Opublikowano

Czy te buty od New Balance są wszystkie takie same i różnią się tylko kolorami? Pytam serio, nie hejtuję. Co bym nie widział, to kazdy jest praktycznie taki sam :/

Opublikowano

wow zajo, to zamsz tak? Są może w takim colorwayu, ale syntetyczne?

Edytowane przez _Be_

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

580186_359469134158466_1265214268_n.jpg

Ło.

Opublikowano

Piękne są.

Co nie znaczy, że założyłbym je.

Opublikowano

Dla kobiet bardzo fajne.

Co do samego wzoru to w tym sezonie są modne, w kolekcjach męskich są ubrania warte uwagi, które posiadają takie wzory/wstawki, ale do butów to nie pasuje.....

Opublikowano

Dokładnie. Koszula z takim wzorem i pewnie bym się zajrał mocno ale na boga nie na buty i w dodatku męskie. 

Opublikowano

w dodatku męskie. 

nie lubie takiego gadania, ale nie zmienia to faktu, że but brzydki.

Edytowane przez _Be_