Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

ale jakiego ? 

sztywnego ustalania co jest męskie co jest damskie, ale to już temat na szerszą dyskusje. 

Opublikowano

Spodziewałem się takiej odpowiedzi z Twojej strony ale musiałem się upewnić. Zdecydowanie generalizowanie i ustanawianie jakiś sztywnych ram: TO TYLKO DLA FACETA A TO TYLKO DLA BABY jest błędem. Zgadzam się z tym, zgadzam się również z Tobą. Trochę źle określiłem się w swojej wypowiedzi, teraz to zauważyłem. 

Opublikowano

Różowe kwiatki męskie za bardzo nie są. Buty chvjowe.

a co jest męskie? Koszulka lecha poznań?

Opublikowano

Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;)

Opublikowano

Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;)

dobra pokaż mi przykłady męskich rzeczy tylko bez oczywistości typu spodnie moro, martensy, dżinsowe katany, buty trekkingowe. 

Opublikowano

przyklady rzeczy meskich:

- krawat,

- skorzany pasek do garnituru,

- spinki do mankietow.

dziekuje, dobranoc.

a te buty sa beznadziejne i moga je nosic chlopcy, nie faceci.

Opublikowano

dobra pokaż mi przykłady męskich rzeczy tylko bez oczywistości typu spodnie moro, martensy, dżinsowe katany, buty trekkingowe. 

Wszystko bez różowych kwiatków.

Opublikowano

Jak różowe polówki noszą (pipi)oty to kwiatka na bucie mieć nie mogą ? :P

Opublikowano

Takie se kupiłem na wypadek, gdyby wiosna jednak przyszła. Fajne so.

2102179-3-MULTIVIEW.jpg

2102179-5-MULTIVIEW.jpg

trampki_reebok_24909_143150_1200.jpg

Opublikowano

A co teraz jest na topie wśród murzynów ?  Ciągle 26763173_justaddcolor2.jpg ?

Opublikowano

Jakie Riboki XDDD Będziesz w nich pięknie kopał ŁKSowców XDDDD

Opublikowano

Czekaj, czy ja dobrze rozumiem ? Ty krytykujesz kogokolwiek ?

580186_359469134158466_1265214268_n.jpg

Ło.

Opublikowano

Jeszcze jedna negatywna opinia a stracę cały e-dystans i zacznę bronić niczym lew pary kapci odpisując na każdy post. Oh wait

Opublikowano

Nie wiem, czy zauważyłeś następną moją wypowiedź, gdzie piszę, że te buty są bardzo fajne, ale sam nie założyłbym ich.

Opublikowano

No to uznajmy, że te rybaki są chu/jowe, ale ja bym je założył.

Opublikowano

One są nie warte niczego.

Opublikowano

Ty se lepiej uważaj, bo do kopania kuchenkorzy też się nadają.

Opublikowano

O, przypomniałeś mi za co seniora Ci zabrał Diabeł :D

Opublikowano

No wiadomka, że poznański element specjalizuje się w strzałach z ucha. amica + policja = najki w różowe rozpikselowane kwiatki.

Opublikowano

580312_614995981857410_350784953_n.jpg

Ale wykur.wiste Żelki ;ooo