Opublikowano 29 marca 201312 l ale jakiego ? sztywnego ustalania co jest męskie co jest damskie, ale to już temat na szerszą dyskusje.
Opublikowano 29 marca 201312 l Spodziewałem się takiej odpowiedzi z Twojej strony ale musiałem się upewnić. Zdecydowanie generalizowanie i ustanawianie jakiś sztywnych ram: TO TYLKO DLA FACETA A TO TYLKO DLA BABY jest błędem. Zgadzam się z tym, zgadzam się również z Tobą. Trochę źle określiłem się w swojej wypowiedzi, teraz to zauważyłem.
Opublikowano 29 marca 201312 l Różowe kwiatki męskie za bardzo nie są. Buty chvjowe. a co jest męskie? Koszulka lecha poznań?
Opublikowano 29 marca 201312 l Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;)
Opublikowano 29 marca 201312 l Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;) dobra pokaż mi przykłady męskich rzeczy tylko bez oczywistości typu spodnie moro, martensy, dżinsowe katany, buty trekkingowe.
Opublikowano 29 marca 201312 l przyklady rzeczy meskich: - krawat, - skorzany pasek do garnituru, - spinki do mankietow. dziekuje, dobranoc. a te buty sa beznadziejne i moga je nosic chlopcy, nie faceci.
Opublikowano 29 marca 201312 l Już bardziej niż różowe kwiatki. Ale damskie koszulki Lecha tez produkują więc znajdziesz coś dla siebie;) dobra pokaż mi przykłady męskich rzeczy tylko bez oczywistości typu spodnie moro, martensy, dżinsowe katany, buty trekkingowe. Wszystko bez różowych kwiatków.
Opublikowano 31 marca 201312 l Jak różowe polówki noszą (pipi)oty to kwiatka na bucie mieć nie mogą ?
Opublikowano 31 marca 201312 l Jeszcze jedna negatywna opinia a stracę cały e-dystans i zacznę bronić niczym lew pary kapci odpisując na każdy post. Oh wait
Opublikowano 31 marca 201312 l Nie wiem, czy zauważyłeś następną moją wypowiedź, gdzie piszę, że te buty są bardzo fajne, ale sam nie założyłbym ich.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l No wiadomka, że poznański element specjalizuje się w strzałach z ucha. amica + policja = najki w różowe rozpikselowane kwiatki.