Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Serio, nie wiem co mam napisać. Jeżeli zwykłe szarobure pseudotrampki są chu/jowe, to  fluorescencyjne asicsy, które można założyć wyłącznie do biegania, jeśli się nie wstydzisz są jakie ?

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 721,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

szczypiornista

podobają mi się

Opublikowano

Do czego te buty mają służyć?

prawdopodobnie do poruszania się w nich na drogach publicznych 

Opublikowano

czy ty czasem nie kupowałeś butów do piłki halowej i chodziłeś w nich po ulicy?

Opublikowano

Adidas+ZXZ+Consortium_11+Blogg1.jpg

Łoooo, te też piękne. Ale oczywiście w Polszy nie do dostania :'(

Opublikowano

widze ,ze jakis hejting w moja strone ci sie załączył, nie wiem jaki tego powod, moze kotletow sojowych zabraklo w pobliskim supersamie. nie kupilem butow do halowki, by w nich chodzic po ulicy. to, ze sie zastanawialem nad takim czyms, to inna sprawa.

Opublikowano

Te byłyby nawet fajne gdyby nie podeszwa

Opublikowano

widze ,ze jakis hejting w moja strone ci sie załączył, nie wiem jaki tego powod, moze kotletow sojowych zabraklo w pobliskim supersamie. nie kupilem butow do halowki, by w nich chodzic po ulicy. to, ze sie zastanawialem nad takim czyms, to inna sprawa.

bo hejtujesz rozjusza a sam bezguscie jesteś, ale to nic osobistego:*

Opublikowano

Jakie fajne adidaski polecacie na wiosnę żeby być trendi? Takie sportowe żeby fajnie pasowały i do dżinsów i do szortów. Oby nie Airmaxy. Celowałem w NewBalance ale w sumie jakieś fajne najeczki albo reeboki albo vansy też mogą być. Rozi miał parę fajnych pomysłów ostatnio.

Opublikowano

Nike Janoski.

Opublikowano

Noo też właśnie mi się spodobały. Szczególnie te mid. Ale w Polszy mały wybór :( Jakbym gdzieś dostał te granatowo-brązowe to bym był w siódm,ym niebie.

Opublikowano

Noo też właśnie mi się spodobały. Szczególnie te mid. Ale w Polszy mały wybór :( Jakbym gdzieś dostał te granatowo-brązowe to bym był w siódm,ym niebie.

Trzeba czekać na restocki. Teraz na wiosnę pewnie bedą.

Opublikowano

Jakie fajne adidaski polecacie na wiosnę żeby być trendi? Takie sportowe żeby fajnie pasowały i do dżinsów i do szortów. Oby nie Airmaxy. Celowałem w NewBalance ale w sumie jakieś fajne najeczki albo reeboki albo vansy też mogą być. Rozi miał parę fajnych pomysłów ostatnio.

AirForce1 - uwielbiam ten model :)

Opublikowano

Są jacyś ludzie na forum, którzy mają wielką stopę ? Tak co najmniej 31 cm.

Opublikowano

29 mam :(

Opublikowano

Ja mam 48.5 i 32 cm. Pół cm to pół rozmiaru. Tak jest przyjmowane wg. Amerykańskiego systemu stosowanego w m.in. Nike, Reebok. W Adidasie i innych markach w takich sklepach jak np. CCC, Deichmann i inne takie jest zawyżona numeracja.

Opublikowano

AirForce1 - uwielbiam ten model :)

ja tez. tydzien temu kupilem midy cale czarne. zaje.biste buty, mocne, pasuja do wszystkiego i wygodne.

Opublikowano

AFy czarne najlepsze na plenerowe imprezy.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

które buty są najmniej (pipi)owe waszym zdaniem?

41-1-big.jpg

52-1-big.jpg

52-1-big.jpg

60-1-big.jpg

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Wszystkie są straszne... Naprawdę nie dało się wybrać czegoś innego?