Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
No spoko, ale całe czarne choć łyżwe mogłyby mieć białą. Dobra cena, w sklepie firmowym Adidasa 389 ostatnio widziałem O_o <biedak>

Chyba w sklepie Nike :P.

Popieram STERN'a, białe, szczególnie midy rządzą. Jeśli o AF1 chodzi.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 718,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Niestety to prawda, że wśród bananów dość popularne.

Dunki też ostatnio dużo osób nosi, tak jak Vandale. Rzadko zdarzają się Air Maxy i Blazery.

Opublikowano

PFS ssie ;]

"ojeja, ale fajne ermaxy masz, propsy, swietny maczing'

I tak w kolko.

Opublikowano

nie no, tam za bardzo jest jakas 'koalicja' zawiazana, ja jzu tam anwet za bardzo boje sie pokazac, bo znowu pojazdy beda.

koles zalozy jakies jordany, a do tego spodnie w laty i bluze tez byle tylko brand jakis byl, to za(pipi)iscie, a inny, postara sie o calosc stroju, aczkolwiek o butach zapomni/nie ubierze najek to juz leci mieso

nie traktowac tego powaznie

5

Opublikowano

Mnie się w ogóle nie podobają pokazane Nike. Z ich serii to jedynie jako tako przemawiają do mnie Dunk'i i SB [kumpel ma turkusowe, genialne moim zdaniem].

Opublikowano
PFS ssie ;]

"ojeja, ale fajne ermaxy masz, propsy, swietny maczing'

I tak w kolko.

Piszesz tam?

Tak to może być na SHC. Od PFS proszę się odstosunkować.

Opublikowano

Oczywiscie ze tam tak jest, wzajemne lizanie sie po fiu.tach nontoper.

Jak ktos chce zaproszenie na PFS to mam jeszcze 2., zalozylem tam konto jak jeszcze forum snickersa byl malo elitarny ;)

Opublikowano

mi sie czarne bardziej podobaja. tym bardziej, ze nie widzialem wielu osob z takimi.

Opublikowano

Eh, dla tego trzeba rzadką kolorystyke znaleźć i po problemie. Białe midy to co chwile widać.

Opublikowano
Oczywiscie ze tam tak jest, wzajemne lizanie sie po fiu.tach nontoper.

Jak ktos chce zaproszenie na PFS to mam jeszcze 2., zalozylem tam konto jak jeszcze forum snickersa byl malo elitarny ;)

Wojtusior i Sztajniec chcieli, mam nadzieje ,ze dostana od Ciebie ;)

Opublikowano
mam wrazenie ,albo ostatnio nasilily sie przesladowania mojej osoby!

chamstwo! ;p

toddbratrud.jpg

nie wiem czy brac, bo mopga byc za male ;/

gdzie dorwales takie halfcaby ? O_O

kociaki!

Opublikowano
Eh, dla tego trzeba rzadką kolorystyke znaleźć i po problemie. Białe midy to co chwile widać.

no, ale nie wszyscy lubia popier.dalac w kolorowych butach. lubie czarne obuwie, jest zima to kupilem czarne.

ku.rwo

[Za takie posty niestety dostaje sie mandaty! - Cegla]

Opublikowano
mam wrazenie ,albo ostatnio nasilily sie przesladowania mojej osoby!

chamstwo! ;p

toddbratrud.jpg

nie wiem czy brac, bo mopga byc za male ;/

gdzie dorwales takie halfcaby ? O_O

kociaki!

pw

Opublikowano

imo te buty powyzej to takie w stylu gracjana i jego krotkich spodenek i rowniez pedlaskich tekstow. ale nos co chcesz.

Opublikowano

eeee, przeciez to prowokacja jest :D