Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Ten model nazywa się Reebok CLJogger, wersja kolorystyczna blue. Kiedyś widziałem je w outlecie Reebok i miałem łzy w oczach, że nie było mojego rozmiaru, największy był 47, bez szans na wciśnięcie stopy :) Przeglądam sobie w niedzielę Allegro, a tu zaskoczenie, długo się nie wahałem :)

Opublikowano

To jaki Ty masz rozmiar buta, że 47 na Ciebie za małe?

Opublikowano

kajakis.jpg

Opublikowano

Bez kitu, z moimi 46 jest często problem, a co dopiero więcej :D

Opublikowano

Mam US 14, czyli Nike, Reebok 48,5, a Adidas 49 i 2/3. Trochę kapeć jest :P

Opublikowano

Tylko stopy masz takie duże, czy w ogóle wyglądasz jak olbrzym?

Sideshow_Bob.png

Opublikowano

7.jpg

Nie są to tęczowe airmaxy ani hispterskie vansy, także nie spodziewam się fali entuzjazmu. Cóż mogę powiedzieć, jestem łysy.

Opublikowano

Miałem takie w liceum, więc ode mnie masz plusik z powodów sentymentalnych.

Edit: Kupiłem ostatnio takie buty:

480640_10151580853320610_598585813_n.jpg

Pewnie będzie hejt.

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Słyszałeś o typie co niedawno dostał na środku piotrkowskiej po mordzie za hispterski look ? Spal je.

Opublikowano

Miałem takie w liceum, więc ode mnie masz plusik z powodów sentymentalnych.

Edit: Kupiłem ostatnio takie buty:

480640_10151580853320610_598585813_n.jpg

Pewnie będzie hejt.

mam całe zdjęcie z tej sceny, +18

480640_10151580853320610_598585813_n.jpg480640_10151580853320610_598585813_n.jpg

Opublikowano

Słyszałeś o typie co niedawno dostał na środku piotrkowskiej po mordzie za hispterski look ? Spal je.

Poruszam się samochodem, a na Piotrkowskiej tylko Off. Tam pobicie mi nie grozi.

Opublikowano

7.jpg

Nie są to tęczowe airmaxy ani hispterskie vansy, także nie spodziewam się fali entuzjazmu. Cóż mogę powiedzieć, jestem łysy.

Fajne, nawet bardzo. Nazwa, cena i gdzie można dostać?

Opublikowano

W Deichmannie takie są, ale nie wiem, czy akurat w tej wersji kolorystycznej.

Opublikowano

Model to SE Daily Vulc a wriant kolorystyczny ma kod Q26025. Na alledrogo 170 golda z wysyłką, ale jest dość wąska rozmiarówka.

Opublikowano

Mam takie same, tylko czarno białe. Generalnie to się odklejają z przodu podeszwy od materiału, więc jestem średnio zadowolony, ale mi się ogólnie buty szybko niszczą nie wiem czemu.

Opublikowano

Jak się klepiesz to używaj więcej rąk, a nie nóg, bo potem masz buty zniszczone od czyjejś twarzy ;)

Opublikowano

Ejj, a nie śmierdzą wam nogi w takim obuwiu? Latem zakładam możliwie jak najcieńsze buty, a i tak dosłownie w nich pływam...

Opublikowano

Tu nie chodzi o to, by buty były cienkie, tylko żeby oddychały :potter: Ja na lato preferuję <gay> japonki </gay>. Znakomicie się sprawdzają :D

Opublikowano

Mi tam się nie pocą aż tak żeby specjalne buty na lato kupować. Śmigam cały rok  w moich Top Tenach a kiedyś nawet w grubych, skejtowych DC.

Opublikowano

Mam conversy, vansy i trampki z H&M. We wszystkich ta sama powódź. Myślicie, że mogę już przechodzić andropauzę?

Opublikowano

Jest chyba taka niegroźna choroba w którym jedynym objawem jest wzmożona potliwość dłoni, to może i jest odpowiednik stóp.

Opublikowano

Mam nadzieję, że w tych mokasynach nie będę tonąć.

Opublikowano

Masz na tyle okrutnie brzydkie stopy, że nie możesz chodzić klapkach/sandałach? Bez białych skarpet ofc.

Opublikowano

Nad morzem spoko, ale w mieście chodzę zawsze w butach i tyle. Nie wiem dlaczego, ale tak już mam i raczej tego nie zmienię. Stopy mam chyba normalne... Może trochę włochate.