Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też byłem zawsze tego zdania, nawet uważałem japonki za uberpedalskie, ale jak spróbowałem tego wynalazku, to stwierdziłem, że mam wyjebane na wszystko, skoro mi wygodnie.

Opublikowano

Jak ktoś ma problem z poceniem się stóp to polecam:

i8-big.jpg

Tylko nie wstawajcie zaraz po tym jak psikniecie to na stopę, bo ja już dwa razy o tym zapomniałem i majestatycznie wy.pie.rdoliłem się na glebę.

Opublikowano

013835_01.jpg

Najładniejsze buty jakie miałem, a równocześnie wcześniej jedyne buty o jakich zakupie marzyłem. Ta podeszwa jak rowki opony, to logo Goodyear, bomba. Przestałem w nich chodzić jakieś 3 lata temu, bo moja para przestała nadawać się do użytku, ale w sumie może fajnie byłoby poszukać nowej.

• Minusik 2
Opublikowano

013835_01.jpg

Najładniejsze buty jakie miałem, a równocześnie wcześniej jedyne buty o jakich zakupie marzyłem. Ta podeszwa jak rowki opony, to logo Goodyear, bomba. Przestałem w nich chodzić jakieś 3 lata temu, bo moja para przestała nadawać się do użytku, ale w sumie może fajnie byłoby poszukać nowej.

pKnRM.gif

Opublikowano

013835_01.jpg

kanabis style

Opublikowano

wstydlwie wyznanie,  miałem takie białe gdzieś w 2005 może 2006

[*]

Opublikowano

Ale jaka podjarka mieć podeszwę jak opona Goodyear. Nowe modele o tematyce, powiedzmy, motoryzacyjnej, to chyba od adi tylko Porsche Design, ładne, lecz strasznie drogie.

Tak swoją drogą, to buty były jak widać na rzep i pewnie zdaniem wielu rzepy są głupie, a jednak nie wiem jakie w sumie mają wady. Zakładało się je szybko, nigdy się nie odwiązywały, a zawiązane sznurówki nie pogarszały wyglądu buta. Obecnie buty często prezentowane ze schowanymi częściowo sznurówkami, a jak się potem takie dostanie i zawiąże jest już gorzej. Już nie mówiąc o modzie w liceum na wkładanie sznurówek do buta i chodzenie w rozwiązanych.

Opublikowano (edytowane)

E tam, to pociecha dla innych, że doskonały gust można wypracować. Iskra boża nie wystarczy. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Puma to się lubuje w takich śmiesznych kolaboracjach, teraz jest jeszcze puma bridegestone i puma bmw. Wszystkie oczywiście wieś tańczy i śpiewa no i ta legendarna jakość pumy porównywalna z obuwiem ze straganu.

Opublikowano

Miałem tez kiedyś takie w gimbazie ;/

300271-11.jpg

Ale gimbuskom się podobały, więc w sumie wyszło na plus

Opublikowano

Ale jaka podjarka mieć podeszwę jak opona Goodyear. Nowe modele o tematyce, powiedzmy, motoryzacyjnej, to chyba od adi tylko Porsche Design, ładne, lecz strasznie drogie.

Tak swoją drogą, to buty były jak widać na rzep i pewnie zdaniem wielu rzepy są głupie, a jednak nie wiem jakie w sumie mają wady. Zakładało się je szybko, nigdy się nie odwiązywały, a zawiązane sznurówki nie pogarszały wyglądu buta. Obecnie buty często prezentowane ze schowanymi częściowo sznurówkami, a jak się potem takie dostanie i zawiąże jest już gorzej. Już nie mówiąc o modzie w liceum na wkładanie sznurówek do buta i chodzenie w rozwiązanych.

Jak się umie zawiązać, albo sznurówki nie są za długie to wygląda spoko. Ja zawsze wiążę, bo inaczej jest chu.jowo xd

Opublikowano

300271-11.jpg

ale to chyba nie są buty do chodzenia na codzień  :sweat:

Opublikowano (edytowane)

300271-11.jpg

ale to chyba nie są buty do chodzenia na codzień  :sweat:

Puma robi takie do chodzenia na codzień Edytowane przez SzewczykDratewka
Opublikowano

Nie no były normalnie do chodzenia. I to całkiem wygodne. 

Zresztą, to była gimbaza, chu.j kładłem czy do chodzenia, czy nie. 

Opublikowano (edytowane)

no ogólnie chodziło mi o to, że ogólnie kierowcy wyścigowi takich używają, są wykonane z nomexu, przeciwogniowego materiału.

A niektórzy ludzie teraz kupują je do grania w gran turismo na ps3 :D

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

kupiłem buty. Nie go garnituru i nie do biegania i nie do koszykówki i nie do golfa. Takie do chodzenia z materiału. Szare z brązowymi sznurówkami. A wyglądają tak (real foto specjalnie dla Was):

a6ah.jpg

y3y0.jpg

dałem za nie oszałamiająco 114zł brutto. 

Dzięki za fotkę. Od razu udałem się na stronę sklepu i kupiłem. 119 zł z darmową wysyłką kurierem :)