Opublikowano 18 lipca 201311 l Fajnie wygladaja na zywo pasuja do wszystkiego ( np moja czarno zolta czapka LAL ) i so o wiele wygodniejsze niz te AM1
Opublikowano 18 lipca 201311 l No to może kwestia zdjęcia, bo w ogóle wyglądają jak jakieś fejki na tej focie
Opublikowano 18 lipca 201311 l Fejkowe Yeezy pasują do wszystkiego. Lucek, te od Ciebie wyglądają jak z czekolady XDDD
Opublikowano 19 lipca 201311 l Nie, nie pasuja do wszystkiego. Zreszta i tak bys nierozpoznala fejkowego.
Opublikowano 19 lipca 201311 l Nie, nie pasuja do wszystkiego. Zreszta i tak bys nierozpoznala fejkowego. Grunt ze ty rozpoznales
Opublikowano 19 lipca 201311 l Nie pisałem, ze poznałem - pisałem, ze przekonam się jak przyjdą do mnie. A buty sportowe jakie wstawiacie do jeansow nie pasują. W latach 90tych tak nosiłem...
Opublikowano 19 lipca 201311 l Lucek idź stąd. Edit: i Ty Banny przeciwko mnie Edytowane 19 lipca 201311 l przez waldusthecyc
Opublikowano 19 lipca 201311 l Przecież dżinsy to są tak casualowe spodnie, że każde sportowe buty do nich pasują -_-
Opublikowano 19 lipca 201311 l Przecież dżinsy to są tak casualowe spodnie, że każde sportowe buty do nich pasują -_- Ale to prawda jest. Problemem jest to, ze AirMaxy to nie sportowe buty tylko ch,ujwiecodlagimbusów, ewentualnie dobro kolekcjonerskie