Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Te buty to zwykle podróby i firma Nike nie ma z nimi nic wspólnego, poza tym, że jest na nich jej podrobione logo. Polecam się z tym pogodzić.

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Jakie buty będą najlepiej pasować do płaszcza? Chciałbym sprawić sobie na jesień, ale nie będę przecież chodzić w sneakersach do niego...

Edytowane przez szaden

Opublikowano

A do płaszcza jakie spodnie ? Co pod tym płaszczem będziesz nosił ? Koszule marynarkę bluzę z kapturem ? Odpowiedź na twoje pytanie wcale nie jest taka łatwa

Opublikowano

Pewnie chinosy, jakieś proste jeansy, pod płaszczem koszula, ewentualnie sweter jakiś, czy kardigan.

Opublikowano

Clarksy.

Opublikowano

Zamszowe buty na polską jesień to chybiony pomysł

Opublikowano

Zamszowe buty na polską jesień to chybiony pomysł

Tym bardziej na łódzkie chodniki, które zmieniają się wtedy w jeziora.

Opublikowano

Ja będę celował w coś w tym stylu na jesień 

gq2011pitti109.jpg

Ładne i pasują do wszystkiego w zasadzie

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Podejrzewam, że Red Wings, ale nie mam pewności. Jak namierzę albo znajdę coś podobnego, to dam znać. 

Zignoruję zaczepkę Ukjo. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Beda pasowac do mojej nowej czapki ?

hiys.png

Opublikowano

nie obraź sie ukjo ale masz w sobie coś z roziego

wkręciłem się w ten serial o podrabianych butach za TRZYSTAPIĘĆDZIĘSIĄT funtów

Opublikowano

Nie jestem tak brzydki :/

Opublikowano

nie obraź sie ukjo ale masz w sobie coś z roziego

wkręciłem się w ten serial o podrabianych butach za TRZYSTAPIĘĆDZIĘSIĄT funtów

Za(pipi)ac ci ?

Co mam z roziego ? :D

Opublikowano

Sądzę, że buty nie mogą być już bardziej chu.jowe, niż te, aczkolwiek możesz mnie jeszcze zaskoczyć.

Opublikowano

Projektowala je chyba lesba co nienawidzi facetow

Opublikowano

Ale fitowaly by za(pipi)iscie z ciemnymi barwami i z czapka w podobnych kolorach u mnie. Ale jeszcze bede szukal.