Opublikowano 24 lipca 201311 l Te buty to zwykle podróby i firma Nike nie ma z nimi nic wspólnego, poza tym, że jest na nich jej podrobione logo. Polecam się z tym pogodzić.
Opublikowano 24 lipca 201311 l Jakie buty będą najlepiej pasować do płaszcza? Chciałbym sprawić sobie na jesień, ale nie będę przecież chodzić w sneakersach do niego... Edytowane 24 lipca 201311 l przez szaden
Opublikowano 24 lipca 201311 l A do płaszcza jakie spodnie ? Co pod tym płaszczem będziesz nosił ? Koszule marynarkę bluzę z kapturem ? Odpowiedź na twoje pytanie wcale nie jest taka łatwa
Opublikowano 24 lipca 201311 l Pewnie chinosy, jakieś proste jeansy, pod płaszczem koszula, ewentualnie sweter jakiś, czy kardigan.
Opublikowano 24 lipca 201311 l Zamszowe buty na polską jesień to chybiony pomysł Tym bardziej na łódzkie chodniki, które zmieniają się wtedy w jeziora.
Opublikowano 24 lipca 201311 l Ja będę celował w coś w tym stylu na jesień Ładne i pasują do wszystkiego w zasadzie Edytowane 24 lipca 201311 l przez Gość
Opublikowano 24 lipca 201311 l Podejrzewam, że Red Wings, ale nie mam pewności. Jak namierzę albo znajdę coś podobnego, to dam znać. Zignoruję zaczepkę Ukjo.
Opublikowano 24 lipca 201311 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beda pasowac do mojej nowej czapki ?
Opublikowano 24 lipca 201311 l nie obraź sie ukjo ale masz w sobie coś z roziego wkręciłem się w ten serial o podrabianych butach za TRZYSTAPIĘĆDZIĘSIĄT funtów
Opublikowano 24 lipca 201311 l nie obraź sie ukjo ale masz w sobie coś z roziego wkręciłem się w ten serial o podrabianych butach za TRZYSTAPIĘĆDZIĘSIĄT funtów Za(pipi)ac ci ? Co mam z roziego ?
Opublikowano 25 lipca 201311 l O, zdjęcie jaczesa. A co robi ten brzydal w czerwonym na drugim planie..?
Opublikowano 25 lipca 201311 l Szukam jeszcze jednych butow. I chyba znalazlem, ale jeszcze sie zastanawiam i jeszcze troche polatam po stronach. Co sadzicie? Tylko pytam powaznie. Tu mozna dokladnie je obadac. http://eboutique.maisonmartinmargiela.com/gb/sneakers_cod44552928eh.html
Opublikowano 25 lipca 201311 l Sądzę, że buty nie mogą być już bardziej chu.jowe, niż te, aczkolwiek możesz mnie jeszcze zaskoczyć.
Opublikowano 25 lipca 201311 l Ale fitowaly by za(pipi)iscie z ciemnymi barwami i z czapka w podobnych kolorach u mnie. Ale jeszcze bede szukal.