Jerome 1 181 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 True, true. Bingo. Ale dzieki Lucek - pierwsza osoba ktora byla dla mnie mila na forumku :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Lucek ma przyjaciela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Z nudów i z ciekawości wysłałem maila do oddziału Nike w UK z zapytaniem, jak to jest z tymi replikami ich butów. W ciągu 24 godzin mają odpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Dobra panowie. Szukam jakichs sneakersow jeszcze, cena do 350 funtow max. Ktos cos moze polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Yeezy 2, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukiluk 0 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Została jeszcze jedna kwestia Replica = podróbka? Z drugiej strony to chyba wszystkie buty, które zaprojektował Kenya były, są i będą (chyba, że w roku 3023) okropnie brzydkie. No i ludzie, to tylko kawałek plastiku i gumy. Buty z autentycznej łuski dinozaura byłby tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 ya(pipi)e jakie paskudne są te buty podobne można znaleźć w sklepach typu ccc czy dajśman, serio. ale jeśli debile kupują koszulki za 120 dolarów to nic mnie nie zdziwi http://uscheckout.apc.fr/browse.cfm/4,3379.html?nav=kanye Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Kupilem koszulke Givenchy za 165 funtow, wiec 120 baksow nie tak zle 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 śmiem wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) Beda fotki, nie pekaj. Zamierzam sie na tym forum zaaklimatyzowac. Wiec gadanie o zakupach bedzie potwierdzone fotkami, inaczej nie mialbym po co tu siedziec z takimi sciemami. Edytowane 25 Lipca 2013 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 On jest jak Kurski, nawet brew mu nie drgnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 jeździj nam po garbach aż nam czułki pękną Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 co tobą kierowało wydając 165 funtów na kawałek materiału, który normalnie powinien kosztować max 30 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (pipi)a, a ja 3 razy się zastanawiam, zanim kupię zwykły t-shirt za 3 dychy w sieciówce... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) co tobą kierowało wydając 165 funtów na kawałek materiału, który normalnie powinien kosztować max 30 zł? Uwielbiam motym Black Star Madonny - idealny pod moj gust. Do tego koszulka sklada sie z 2 rodzajow materialu, podobnie jak bluza Givenchy Black Star Madonna ktora juz mi przyszla. Ogolnie jesli chodzi o mode, a tym sie bardzo interesuje i mam slabosc do drogich ciuchow, ale nie ze wzgledu na cene tylko w mej opinii sa ''inne'' i lepsze to uwielbiam Givenchy, Margiela, Prada, BBC i Ice Cream to moi faworyci. Ciesze sie, ze jest na tym forum kilka osob ktore tez bardzo dobrze znaja sie na modzie. Udowodniliscie to (chociaz nie do konca) pieknie z Yeezy 2... EDIT: Jeszcze raz prosze, jesli bedziecie mieli czas i checi to poleccie jakies sneakersy. Bede szukal jutro sam tez oczywiscie. Edytowane 25 Lipca 2013 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 ...nie no ale serio, trolling na bok. co tobą kierowało wydając 165 funtów na kawałek materiału, który normalnie powinien kosztować max 30 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 co tobą kierowało wydając 165 funtów na kawałek materiału, który normalnie powinien kosztować max 30 zł? Uwielbiam motym Black Star Madonny - idealny pod moj gust. Do tego koszulka sklada sie z 2 rodzajow materialu, podobnie jak bluza Givenchy Black Star Madonna ktora juz mi przyszla. Ogolnie jesli chodzi o mode, a tym sie bardzo interesuje i mam slabosc do drogich ciuchow, ale nie ze wzgledu na cene tylko w mej opinii sa ''inne'' i lepsze to uwielbiam Givenchy, Margiela, Prada, BBC i Ice Cream to moi faworyci. Ciesze sie, ze jest na tym forum kilka osob ktore tez bardzo dobrze znaja sie na modzie. Udowodniliscie to (chociaz nie do konca) pieknie z Yeezy 2... EDIT: Jeszcze raz prosze, jesli bedziecie mieli czas i checi to poleccie jakies sneakersy. Bede szukal jutro sam tez oczywiscie. I tu mamy ksiazkowy przyklad osoby ktora poprzez swoj kompletny brak gustu (bo jak nazwac kogos kto za £300 kupuje podrobki) stara sie udowodnic, ze jest inaczej. Wymieniasz kilka marek, z ktorych wrzucasz rzeczy, ktore nijak maja sie do twojej kieszeni. Patrzac na ludzi, ktorzy wydaja £160 na koszulke, a zarabiaja pewnie nieproporcjonalnie do tego (o ile w ogole zarabiaja, bo na razie to skopiowales tylko rzeczy, ktore pewnie chcialbys miec, bo ty slawny jestes z przeklejania rzeczy z roznych zrodel - vide kacik kibica), to jestes idealnym przykladem osoby, ktora nie powinna sie wypowiadac na temat mody. Kupil podoroby butow za £300 i pisze, ze interesuje sie moda. To tak jak ja bym kupil tombak i napisal, ze interesuje sie zlotem. Za £300 kupilbym marynarke, chinosy, letnia koszule, buty, krawat i jeszcze poszedlbym na obiad. I wygladalbym jak czlowiek, a nie jak lapciuch z westernem na klacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Mieć kasę i dobry gust nie zawsze idzie w parze. Sry, nie lubię jeździć po ludziach za takie błahe sprawy jak ciuszki ale tak obrzydliwych ciuchów jakie wkleja Jerome to jeszcze nie widziałem. To powinno kosztować parę złotych, a nie grubą mamonę. Świat schodzi na psy. I jeszcze te gumiaki Yeezy Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Jerome jest jednym wielkim fejkiem. Nawet jakbym zobaczył go na żywo to bym nie uwierzył, że istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie fejkiem. Repliką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 co tobą kierowało wydając 165 funtów na kawałek materiału, który normalnie powinien kosztować max 30 zł? Uwielbiam motym Black Star Madonny - idealny pod moj gust. Do tego koszulka sklada sie z 2 rodzajow materialu, podobnie jak bluza Givenchy Black Star Madonna ktora juz mi przyszla. Ogolnie jesli chodzi o mode, a tym sie bardzo interesuje i mam slabosc do drogich ciuchow, ale nie ze wzgledu na cene tylko w mej opinii sa ''inne'' i lepsze to uwielbiam Givenchy, Margiela, Prada, BBC i Ice Cream to moi faworyci. Ciesze sie, ze jest na tym forum kilka osob ktore tez bardzo dobrze znaja sie na modzie. Udowodniliscie to (chociaz nie do konca) pieknie z Yeezy 2... EDIT: Jeszcze raz prosze, jesli bedziecie mieli czas i checi to poleccie jakies sneakersy. Bede szukal jutro sam tez oczywiscie. I tu mamy ksiazkowy przyklad osoby ktora poprzez swoj kompletny brak gustu (bo jak nazwac kogos kto za £300 kupuje podrobki) stara sie udowodnic, ze jest inaczej. Wymieniasz kilka marek, z ktorych wrzucasz rzeczy, ktore nijak maja sie do twojej kieszeni. Patrzac na ludzi, ktorzy wydaja £160 na koszulke, a zarabiaja pewnie nieproporcjonalnie do tego (o ile w ogole zarabiaja, bo na razie to skopiowales tylko rzeczy, ktore pewnie chcialbys miec, bo ty slawny jestes z przeklejania rzeczy z roznych zrodel - vide kacik kibica), to jestes idealnym przykladem osoby, ktora nie powinna sie wypowiadac na temat mody. Kupil podoroby butow za £300 i pisze, ze interesuje sie moda. To tak jak ja bym kupil tombak i napisal, ze interesuje sie zlotem. Za £300 kupilbym marynarke, chinosy, letnia koszule, buty, krawat i jeszcze poszedlbym na obiad. I wygladalbym jak czlowiek, a nie jak lapciuch z westernem na klacie. Maus, ale jest jedno ale. Przyznalem sie, ze to replika, dzieki temu poznalem z kim mozna rozmawiac o modzie i kto sie zna. Po drugie ktos napisal - takie repliki chodza po 80$ - a ja napisalem bingo - zaplacilem 80 funtow. 350 funi to wydam dopiero teraz, ale na jakies sneakersy Margieli. Czytajcie chociaz uwaznie posty, ja tak robie. Potem piszecie takie rzeczy, ze musze pisac to samo drugi raz. Bez hejtu panowie, beda fotki tak jak pisalem, a beda dlatego, bo chce tu zostac, wiec nie chce wychodzic na prowokatora. Jest tu bardzo duzo ludzi, wiec na kazdy temat mamy tu sporo ''specjalistow''. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 AIR YEEZY 2 bede mial w tygodniu, ale nie kosztowaly 3000 tylko 350 funi, wiec replika raczej. Przekonam sie. Aha. Proszę przestań sie kompromitować i idź gdzieś jak najdalej stąd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) dyktator mody w Żiwąszi i podrobionych najkach Edytowane 26 Lipca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 A kupson jak tępak. Bez komentarza. Racja czort, w takich, ze bys nie znalazl roznicy - przynajmniej u kogos na nogach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 xDDDDDDDDDDDDDDD kubson wkleja cytat, w którym czarno na białym jest cena, a ten wyzywa od tępaków, hipokryta beka po stokroć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi