Opublikowano 24 września 201311 l Moje były kupowane 2 lata temu, czyli po tym jak Reserved stało się chu.jową sieciówką jak H&M. Wcześniej widocznie było lepiej z jakością. Chyba, że Gekon chodzi tylko do kiosku co trzeci dzień. Edytowane 24 września 201311 l przez Gość
Opublikowano 25 września 201311 l Reserved zawsze było (pipi)ową sieciówką, co nie zmienia faktu, że niektóre szmaty mają ładne. Buty ostro eksploatuje, jesienią też w nich chodze i w sumie we wszystkie mokre/zimne dni. Nie chodze tylko po odsniezonych sciezkach bo bym nawet na przystanek autobusowy nie dotarł. Może miałeś pecha. Ja się o jakości reserved zle nie wypowiem, bo wszystkie rzeczy z tego sklepu mam długo i sa jak nowe. Edytowane 25 września 201311 l przez gekon
Opublikowano 26 września 201311 l z jakością w tym sklepie to trochę loteria. niektóre ciuchy trzymają się bardzo dobrze a inne po kilku praniach nadają się jedynie do chodzenia po domu dlatego miałbym obawy kupując tam buty za 250 zł, ale jak się rozkleją to zawsze można je oddać i żądać zwrotu kasy. tego typu buty ostatnio oglądałem w ryłko, droższe, bo były za około 300 zł ale wyglądały porządnie, pewnie kupie bo stare reeboki wyglądają już jak govno Edytowane 26 września 201311 l przez sosnaa
Opublikowano 29 września 201311 l Reserved to taki cebuloshop dla tych co zdążyli wyrosnąć z croppa/housa. 2/3 rzeczy tam jest brzydkich a 4/5 po 2 tygodniach użytkowania nadaje się na śmietnik. Wiem, bo miałem stamtąd rękawiczki, spodnie i plecak. Spodnie wytrzymały 1 miesiąc, a potem obie kieszenie się prawie równocześnie rozerwały. Plecak po 3 dniach się podarł wzdłuż zamka. Nie polecam, mimo, że czasami jakiś ciuch przykuje uwagę.
Opublikowano 29 września 201311 l To w czym się ubierają nie-cebulaki, które wyrosły z croppa/house/reserved, a nie zarabiają średniej krajowej? Edytowane 29 września 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 29 września 201311 l Mam dużo rzeczy z Reserved i wszystkie dobrze się trzymają, nie mogę narzekać.
Opublikowano 29 września 201311 l Ja też troszkę rzeczy mam i nie licząc bokserek to reszta trzyma się całkiem spoko.Choć oczywiście nie przeczę, że jakość w Reserved na przestrzeni lat się pogorszyła.
Opublikowano 6 października 201311 l Takie sobie dadidaski kupiłem. Jestem z polski b. W polsce a wiocha czy moga być, powaznie pytam
Opublikowano 6 października 201311 l Mogą być, ale wy tam macie utwardzane drogi prawda? Jeśli tak to zamsz nie jest najlepszym wyborem...
Opublikowano 6 października 201311 l "Trochę" nadwyrężyłem budżet, ale na miłości się nie oszczędza. Poza tym mam spokój na najbliższe kilka sezonów. P.S. Na żywo są lepsze <3
Opublikowano 6 października 201311 l Za(pipi)iste, murzyńskie. Wpis! Ile dałeś czort? Pewnie sporo. Mnie marzą się Timberlandy na zimę, ale nie wiem czy finansowo dam radę...
Opublikowano 6 października 201311 l Właśnie, że nie sporo. Nadwyrężyłem planowany budżet o 3 dychy. TK Maxx czyni cuda. Ostatnia para była na półce, zakochałem się, ale że kojarzyłem ten model to jeszcze sprawdziłem w guglu i się okazało, że A. są prawie nigdzie nie dostępne. B. Jak są to od dwustu euro (optymistycznie) w górę (http://www.endclothing.co.uk/diemme-roccia-vet-boot-105227.html - tutaj za 235 funtów). Łapie je, nie ma nigdzie metki, pytam dziewczęcia przy kasie za ile, a ona mówi, że 329 złotych. Poproszę zatem - odpowiedziałem. Mają jedną wadę więc pewnie poszły jako odrzuty z produkcji. Ta wada to plamka wielkości penisa masakratosa w niewidocznym normalnie miejscu. Kocham ten sklep. Rozważam jeszcze wystawienie ich na ibeju, ale zostawię raczej. Jak masz Szaden w okolicy TK Maksa to skocz, często kupują większą partię danego produktu i dzielą na sklepy w całej Polsce. edit: Ew. będę w tym tygodniu jeszcze w okolicy, więc zajrzę i jakby były, to możemy się jakoś zgadać, że Ci kupię i wyślę. Edytowane 6 października 201311 l przez Gość
Opublikowano 6 października 201311 l Butki całkiem fajne, co się tyczy TKMaxa to często można tam znaleźć fajne okazje. Edytowane 6 października 201311 l przez Paliodor
Opublikowano 6 października 201311 l @czort w Łodzi jest TK Maxx, więc się wybiorę i zerknę na nie. Ciepłe są?
Opublikowano 6 października 201311 l @czort w Łodzi jest TK Maxx, więc się wybiorę i zerknę na nie. Ciepłe są? Są, wygodne też.
Opublikowano 6 października 201311 l @@-jot: bardzo fajne, tylko te logo krokodyla się jakoś niefajnie wyróżnia mogli je lepiej wtopić w całość. Można wiedzieć co to za model?
Opublikowano 6 października 201311 l Ja kupiłem na zimę takie. Trendi i jazzi, czy passe? są spoko, ale lacosta to firma dla warszwiaków
Opublikowano 6 października 201311 l Czort O_O Dales za nie powaznie niecale 70 Funtow ? wez mi znajdz kolejna pare rozmiar UK 11 i wyslij
Opublikowano 6 października 201311 l Na półkę z takimi kajakami nie zaglądałem, ale jak będę następnym razem to spojrzę i da się zrobić w razie czego. Edytowane 6 października 201311 l przez Gość