Gość Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 (edytowane) Moje były kupowane 2 lata temu, czyli po tym jak Reserved stało się chu.jową sieciówką jak H&M. Wcześniej widocznie było lepiej z jakością. Chyba, że Gekon chodzi tylko do kiosku co trzeci dzień. Edytowane 24 Września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 (edytowane) Reserved zawsze było (pipi)ową sieciówką, co nie zmienia faktu, że niektóre szmaty mają ładne. Buty ostro eksploatuje, jesienią też w nich chodze i w sumie we wszystkie mokre/zimne dni. Nie chodze tylko po odsniezonych sciezkach bo bym nawet na przystanek autobusowy nie dotarł. Może miałeś pecha. Ja się o jakości reserved zle nie wypowiem, bo wszystkie rzeczy z tego sklepu mam długo i sa jak nowe. Edytowane 25 Września 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) z jakością w tym sklepie to trochę loteria. niektóre ciuchy trzymają się bardzo dobrze a inne po kilku praniach nadają się jedynie do chodzenia po domu dlatego miałbym obawy kupując tam buty za 250 zł, ale jak się rozkleją to zawsze można je oddać i żądać zwrotu kasy. tego typu buty ostatnio oglądałem w ryłko, droższe, bo były za około 300 zł ale wyglądały porządnie, pewnie kupie bo stare reeboki wyglądają już jak govno Edytowane 26 Września 2013 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Reserved to taki cebuloshop dla tych co zdążyli wyrosnąć z croppa/housa. 2/3 rzeczy tam jest brzydkich a 4/5 po 2 tygodniach użytkowania nadaje się na śmietnik. Wiem, bo miałem stamtąd rękawiczki, spodnie i plecak. Spodnie wytrzymały 1 miesiąc, a potem obie kieszenie się prawie równocześnie rozerwały. Plecak po 3 dniach się podarł wzdłuż zamka. Nie polecam, mimo, że czasami jakiś ciuch przykuje uwagę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 (edytowane) To w czym się ubierają nie-cebulaki, które wyrosły z croppa/house/reserved, a nie zarabiają średniej krajowej? Edytowane 29 Września 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Mam dużo rzeczy z Reserved i wszystkie dobrze się trzymają, nie mogę narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja też troszkę rzeczy mam i nie licząc bokserek to reszta trzyma się całkiem spoko.Choć oczywiście nie przeczę, że jakość w Reserved na przestrzeni lat się pogorszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Takie sobie dadidaski kupiłem. Jestem z polski b. W polsce a wiocha czy moga być, powaznie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Mogą być, ale wy tam macie utwardzane drogi prawda? Jeśli tak to zamsz nie jest najlepszym wyborem... Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Raz na jakiś czas do kościoła nałożyć akurat Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 "Trochę" nadwyrężyłem budżet, ale na miłości się nie oszczędza. Poza tym mam spokój na najbliższe kilka sezonów. P.S. Na żywo są lepsze <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Za(pipi)iste, murzyńskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Za(pipi)iste, murzyńskie. Wpis! Ile dałeś czort? Pewnie sporo. Mnie marzą się Timberlandy na zimę, ale nie wiem czy finansowo dam radę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Właśnie, że nie sporo. Nadwyrężyłem planowany budżet o 3 dychy. TK Maxx czyni cuda. Ostatnia para była na półce, zakochałem się, ale że kojarzyłem ten model to jeszcze sprawdziłem w guglu i się okazało, że A. są prawie nigdzie nie dostępne. B. Jak są to od dwustu euro (optymistycznie) w górę (http://www.endclothing.co.uk/diemme-roccia-vet-boot-105227.html - tutaj za 235 funtów). Łapie je, nie ma nigdzie metki, pytam dziewczęcia przy kasie za ile, a ona mówi, że 329 złotych. Poproszę zatem - odpowiedziałem. Mają jedną wadę więc pewnie poszły jako odrzuty z produkcji. Ta wada to plamka wielkości penisa masakratosa w niewidocznym normalnie miejscu. Kocham ten sklep. Rozważam jeszcze wystawienie ich na ibeju, ale zostawię raczej. Jak masz Szaden w okolicy TK Maksa to skocz, często kupują większą partię danego produktu i dzielą na sklepy w całej Polsce. edit: Ew. będę w tym tygodniu jeszcze w okolicy, więc zajrzę i jakby były, to możemy się jakoś zgadać, że Ci kupię i wyślę. Edytowane 6 Października 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Butki całkiem fajne, co się tyczy TKMaxa to często można tam znaleźć fajne okazje. Edytowane 6 Października 2013 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 @czort w Łodzi jest TK Maxx, więc się wybiorę i zerknę na nie. Ciepłe są? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ja kupiłem na zimę takie. Trendi i jazzi, czy passe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 @czort w Łodzi jest TK Maxx, więc się wybiorę i zerknę na nie. Ciepłe są? Są, wygodne też. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 @@-jot: bardzo fajne, tylko te logo krokodyla się jakoś niefajnie wyróżnia mogli je lepiej wtopić w całość. Można wiedzieć co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Ja kupiłem na zimę takie. Trendi i jazzi, czy passe? są spoko, ale lacosta to firma dla warszwiaków Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Czort O_O Dales za nie powaznie niecale 70 Funtow ? wez mi znajdz kolejna pare rozmiar UK 11 i wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) Na półkę z takimi kajakami nie zaglądałem, ale jak będę następnym razem to spojrzę i da się zrobić w razie czego. Edytowane 6 Października 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Kase ci przeleje na konto przez moja rodzine Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Z Nigerii? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 161 Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Z Senegalu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi