Opublikowano 28 grudnia 200816 l Buty z Wu Wear, koniecznie w barwach Killa Beez... najlepsze na swiecie. Do czego by mi pasowaly? Nie wiem ale biore w ciemno, chocby o dwa numery za male
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Ja osobiście posiadam to cacko: Wygodne, wytrzymałe, na każde warunki. Polecam.
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Ale ile sie musiałem namęczyć z ziomkiem co to z Hameryki eksportuje. Kupiłem, zapłaciłem, ale najpierw były, potem nie, potem nie było rozmiaru, potem kolesia nie było potem chciał mi wcisnąć inne (pozłacane! psia jego mać). W końcu po miesiącu doszły. I nie żałuję. Na co dzień chodziłem wtedy w trampuszkach Conversa. Też polecam. Wytrzymałe i z conversowską gwiazdką. +10 do lansu.
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Dobre buciwo (Okensa zaje'biste), ja sam ostatnio szukałem czegoś takiego, ale wchu'j drogie, muszę sobie odpuścić Edit - drugie pasowałyby mi do avka, najlepsze mimo wszystko trzecie, ale gdzie by je kupić :F Edytowane 28 grudnia 200816 l przez Sztajniec
Opublikowano 28 grudnia 200816 l ja je.bie, jak nie kalosze wysokie do kolan to buty klauna we wszystkich kolorach tęczy
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Dunki od Sztajnia są fajne, bardzo wręcz. Ostatnie świetne, dobra kolorystyka, ale to pewnie jakieś limitki albo cuś patrząc na dizajn
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Podoba mi się jak niektórzy z Was świecą znajomością na pamięc wszystkich modeli najków xD
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Podoba mi się jak niektórzy z Was świecą znajomością na pamięc wszystkich modeli najków xD Ot maniacy Ja mam takie buty, posiadam je już jakieś 4 miechy i nadal dobrze się trzymają:
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Czy z ubraniami jest tak samo jak z samochodami, że im bardziej krzykliwe, tym mniejszy interes właściciela? ;]
Opublikowano 28 grudnia 200816 l Nie lubie dunkow:( Te puma match calkiem fajne, dobrze by fitowaly z rurkami :-)
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Ja ciągle mam nadzieję, że ten grupowiec, te wszystkie posty, to tylko tak, dla żartu...
Opublikowano 29 grudnia 200816 l Ha. Ja bym takie założył szczerze mówiąc;) Jeżeli oczywiście pasowałyby do reszty fit'u. Ale z Czaków Tajlorów obecnie mam chrapkę jedynie na klasyczne czarno-białe.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l z tym pedal to prawda, totalnie pedalskie, pewno daja do nich gratis wazeline i jakis gay magazyn.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l W końcu blazer'ów tamtych nie kupiłem, bo rozmiaru nie było. Za to nabyłem buty takie: http://www.kicksonfire.com/wp-content/uplo...-mosquito-2.jpg
Opublikowano 29 grudnia 200816 l z tym pedal to prawda, totalnie pedalskie, pewno daja do nich gratis wazeline i jakis gay magazyn. albo sprzedają je dziewczynom po prostu... :| Edytowane 29 grudnia 200816 l przez Hubi.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l W końcu blazer'ów tamtych nie kupiłem, bo rozmiaru nie było. Za to nabyłem buty takie: http://www.kicksonfire.com/wp-content/uplo...-mosquito-2.jpg Jezus Mariusz, w przedszkolu ja miał podobne.
Opublikowano 29 grudnia 200816 l W końcu blazer'ów tamtych nie kupiłem, bo rozmiaru nie było. Za to nabyłem buty takie: http://www.kicksonfire.com/wp-content/uplo...-mosquito-2.jpg Poj.ebało cie?