Figlarz 1 272 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Patrzcie jacy ludzie kupują w Reserved. Ja omijam ten sklep szerokim łukiem. http://www.youtube.com/watch?v=cW4oD5SrPDY Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 http://www.office.co.uk/view/product/office_catalog/1,71/1131221724 Są, ale 70 funtów, hehe, po(pipi)iło ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Z Reserved mam tylko bluzki, bluzy i jeden sweter. Wszystko jest ok i nie narzekam (jeden t shirt ma z5 lat i trzyma się świetnie). Znajomy kupywal buty w tym sklepie przez jakieś 4-5 lat i 90% nie przetrwało następnego sezonu. Chyba nigdy nie kupię tam obuwia... Trzeba po prostu dobrze wybierać, to czlowiek rzadko kiedy się przejedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 bluzki noszą kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jak widzicie te buty do jeansów:http://badura.pl/buty-meskie,kozaki,1941,4273-593Przymierzałem, leżą za(pipi)iście, podobają mi się no i mają obcas a każdy wie, że kilka cm wzrostu to kilka cm w wzwodzie. W Badurach chodzę od kilku lat i jeżeli idzie o wykonanie, jakość materiałów i wytrzymałość, cenę to dla mnie buty idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dla mnie ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nie moj styl, ale milo,ze badura trzyma dalej poziom jakosciowy. Mialem juz 2 pary od nich , no i w sumie to je przestalem nosic bo siara by bylo poginać 3 rok z rzedu w tych samych butach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jak widzicie te buty do jeansów: http://badura.pl/buty-meskie,kozaki,1941,4273-593 Przymierzałem, leżą za(pipi)iście, podobają mi się no i mają obcas a każdy wie, że kilka cm wzrostu to kilka cm w wzwodzie. W Badurach chodzę od kilku lat i jeżeli idzie o wykonanie, jakość materiałów i wytrzymałość, cenę to dla mnie buty idealne. No bez przesady, az takim karlem atomowym to nie jestes. Te sa fajne: http://badura.pl/buty-meskie,kozaki,2131,6169-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Z której strony? W sumie to nie wiem czy żartujesz, bo nie znam Twojego poczucia humoru ale takie "trapery" to mi mama na zime kupowała jak chodziłem do podstawowki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Mi sie podoba. Te co wkleil Cerb maja dziwne szycia i nie wiem, czy by sie w zime czasem nie rozeszly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wszystkie buty zamszowe tak sie ku.rewsko brudza i niszcza/rysuja ? Czym to czyscic, bo w sumie szkoda mi wywalac trzewiki Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Okej, dla mnie brzydkie, podeszwa jak w oponie, przekombinowane, jakieś pomarańczowe wstawki do zgniłozielonego koloru i czubek jak w gumowcach. Ale może po prostu mam złe wspomnienia z dzieciństwa jak sie nosiło trapery z bazaru Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Nie moj styl, ale milo,ze badura trzyma dalej poziom jakosciowy. Mialem juz 2 pary od nich , no i w sumie to je przestalem nosic bo siara by bylo poginać 3 rok z rzedu w tych samych butach. Kupiłem buty w badurze 3 tygodnie temu. Tak mi zaje.biście obtarły stopy (rozharatały do krwi), że nie mogłem normalnie chodzić przez tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 To dobrze, skórzane buty musze ladnie się rozchodzić, żeby idealnie pasowały na Twoją stope. Pomyśl jak czują się zołnierze bundeswehry,gdy dostaja nowe buciory i musza w nich juz pierwszego dnia biegac po 10 kilometrów ( pisze o niemcach bo polacy chyba dalej daja szeregowym uzywane buty z grzybem w standardzie; / ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Cerb 7 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Moze w sobote jak bede w wawce to zobacze jak wygladaja w innych kolorach. Jak widzicie te buty do jeansów:http://badura.pl/buty-meskie,kozaki,1941,4273-593Przymierzałem, leżą za(pipi)iście, podobają mi się no i mają obcas a każdy wie, że kilka cm wzrostu to kilka cm w wzwodzie[...] No bez przesady, az takim karlem atomowym to nie jestes. Jestem, jak je załozylem to poczulem sie lepszy:] Mi sie podoba. Te co wkleil Cerb maja dziwne szycia i nie wiem, czy by sie w zime czasem nie rozeszly. Nie moj styl, ale milo,ze badura trzyma dalej poziom jakosciowy. Mialem juz 2 pary od nich , no i w sumie to je przestalem nosic bo siara by bylo poginać 3 rok z rzedu w tych samych butach. Ja w kazdych Badurach bez zadnego problemu przesmigalem trzy sezony, w tym czasie ani razu nie przemokly, zarowno te z membrana jak i bez membrany. Zero jakis usterek no po prostu buty nie do zaj.ebania. Kazda pare dokonaczam w pracy jako buty robocze:) Jedyna ich wada sa tylko slabo trzymajace sznurowadla, ale za to bardzo wytrzymale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 To dobrze, skórzane buty musze ladnie się rozchodzić, żeby idealnie pasowały na Twoją stope. Pomyśl jak czują się zołnierze bundeswehry,gdy dostaja nowe buciory i musza w nich juz pierwszego dnia biegac po 10 kilometrów ( pisze o niemcach bo polacy chyba dalej daja szeregowym uzywane buty z grzybem w standardzie; / ) No nie wiem. Od dziecka chodzę w skórzanych butach i z żadnymi nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Rozchodziłem chyba z pięć par polskich "desantów" w czasach licealnych. Nic wesołego, ale potem pasują jak rękawiczki. Ogółem wizualnie buty takie sobie, z czasem robią się z nich nieciekawe "człapaki". Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 takie dziś kupiłem sobie na zimę i jaram się mocno 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Potrzebuję butów pod krawat na co dzień. Chcę wydać nie więcej niż 400 zł, ale chciałbym kupić w tej cenie coś w miarę dobrego jakościowego. Klasyczne czarne, bez żadnych udziwnień, nie chcę wyglądać oryginalnie i podkreślać swoją wyjątkowość, chcę wyglądać "dobrze i elegancko". Zwężany nosek, ale też nie tak chamsko że na końcu szpikulec. I w drugą stronę, kwadratowe noski też odpadają. Jakie sklepy odwiedzić? Waldek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 takie dziś kupiłem sobie na zimę i jaram się mocno gdzie i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 299zł w sklepie Gabor w Fashion House w Gdańsku. Jakby cie interesował model, to jest to Bugatti 1934-16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 @Maciucha Mam do ciebie dziwne pytanie: czy masz szeroka stope? Bo dla mnie niektore buty czasami sa za waskie (dlatego np. Vansy sa dla mnie bardzo wygodne, bo szerokie sa dosyc) lub za malo miejsca nad palcami maja i sie tak zastanawiam czy bylyby wygodne dla mnie. Zreszta, moze przejde sie do Gabora, przymierze i zobacze czy jest taka sama cena jak u ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Stope mam normalną, ani wąską, ani szeroką. Rozmiarówka duża wypada. Conversy mam 44,5 a te kupiłem 43 i są nawet ciut za duże . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) http://www.colehaan.com/mens-shoes/lunargrand <333 Zaje.biste, (pipi)y. Edytowane 24 Października 2013 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) no piękne ceny też piękne (pipi)o bez gustu Edytowane 24 Października 2013 przez sosnaa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi