Opublikowano 25 listopada 201311 l A przy okazji Panowie (bo do nich ten artykul), mozna juz sie zapoznac z zimowym trendem w obuwiu: http://www.gq.com/style/fashion/201311/fall-2013-boot-shopping-guide?mbid=social_fb_fanpage#slide=1 Na 100% wszystkie buty tam pokazywane to są buty męskie?
Opublikowano 25 listopada 201311 l A przy okazji Panowie (bo do nich ten artykul), mozna juz sie zapoznac z zimowym trendem w obuwiu: http://www.gq.com/style/fashion/201311/fall-2013-boot-shopping-guide?mbid=social_fb_fanpage#slide=1 Na 100% wszystkie buty tam pokazywane to są buty męskie? Niektore sa po prostu slabe, przyznaje.
Opublikowano 27 listopada 201311 l Jak się ma wysokie buty (szczególnie skórzane "buciory") i w miare wąskie spodnie to wypada je włożyć w buty, inaczej lipnie wyglądają
Opublikowano 27 listopada 201311 l W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły.
Opublikowano 27 listopada 201311 l W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. Spodnie w kant tez bys wlozyl w cholewke?
Opublikowano 27 listopada 201311 l czasami to rzeczywiście fajnie wygląda, ale w większości przypadków kojarzy mi się z elo-trendi licealistami, którzy wsadzają spodnie we wszystko co sie da i wyglądają przy tym przekomicznie (np. norbi na tym zdjeciu) Ele trendi licealiści: Pewnie zaraz odpowiesz, ze to i tak pedaly Nazwałbym ich ludźmi wciskającymi kit plebsowi za hajsy. Zasadniczo, w buty można wkładać spodnie szyte pod tym kątem: bojówki itd. Cała reszta to zwykłe pedalstwo Edytowane 27 listopada 201311 l przez Camillus
Opublikowano 27 listopada 201311 l W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. Spodnie w kant tez bys wlozyl w cholewke? ...do spodni w kant nie nosiłbym wysokich butów. DUH !
Opublikowano 28 listopada 201311 l W ogóle kupowanie butów z wysoką cholewą i noszenie ich pod spodniami mija się chyba z celem. Te buty są po to wysokie, żeby się nogawki nie brudziły. Spodnie w kant tez bys wlozyl w cholewke? eee a kto nosi spodnie w kant do wysokich butów?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Do takich też nie? Jak już byś założył, chcociaż ja tego bym nie zrobił, to bym na pewno nie wkładał sponi w buty. Alle tak jak było już napisane, nie zakłada się spodni w kant do wysokich butów
Opublikowano 28 listopada 201311 l No to chyba normalne, że do takich butów się nie wkłada. Nie rozumiecie idei chyba.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Te środkowe buty od roziego <3 już bym wolał zimą w japonkach biegać niż to ubrać :x
Opublikowano 28 listopada 201311 l Kup sobie najki i zapier'dalaj w nich przez okrągły rok. #typowygimb Edytowane 28 listopada 201311 l przez MrNorbi
Opublikowano 28 listopada 201311 l Kup sobie najki i zapier'dalaj w nich przez okrągły rok. #typowygimb Spoko ale poradź co teraz nosicie razem z kolegami bo nie wiem który model mam kupić?
Opublikowano 28 listopada 201311 l Te środkowe buty od roziego <3 już bym wolał zimą w japonkach biegać niż to ubrać :x No co ty, bardzo ładne. Sam bym nosił, ale nie moja stylówa.
Opublikowano 28 listopada 201311 l Co za różnica. ważne że nike wieśniaku Odezwał się miastowy No to jutro jadę kupić swoje pierwsze w zyciu najki Te środkowe buty od roziego <3 już bym wolał zimą w japonkach biegać niż to ubrać :x No co ty, bardzo ładne. Sam bym nosił, ale nie moja stylówa. Gdyby nie ten wzór to byłyby spoko
Opublikowano 28 listopada 201311 l Faktycznie nie przyglądałem się jakoś, ale i tak są spoko te wzory nadają charakteru.
Opublikowano 28 listopada 201311 l ja pier,dole z całym szacunkiem dla osób starszych ale jak siara moze komentowac buty, chyba nie pamietacie jakie on nosi zelazka ;O
Opublikowano 29 listopada 201311 l eee...widziałeś mnie w nich, czy tylko tak sobie ogólnikowo pierdo.lisz..? A może ja w nich właśnie dobrze wyglądam i pasują mi do fita, co jest podstawą..? I jeśli jestem w stanie dobrac buty dla siebie, żeby się na mnie komponowały ze stylem w jakim sie ubieram, to uwazam, że mam prawo do komentowania butów innych. ...wróciłem wkur.wiony z roboty i mnie wszystko drażni... Edytowane 29 listopada 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 29 listopada 201311 l eee...widziałeś mnie w nich, czy tylko tak sobie ogólnikowo pierdo.lisz..? A może ja w nich właśnie dobrze wyglądam i pasują mi do fita, co jest podstawą..? I jeśli jestem w stanie dobrac buty dla siebie, żeby się na mnie komponowały ze stylem w jakim sie ubieram, to uwazam, że mam prawo do komentowania butów innych. pracowalem kiedys z gosciem ktory ubieral sie w takie buty, wygladał jak homodracula sluchajacy depeszów. Pokaz mi zestaw w ktorym te buty wygladaja dobrze a odszczekam to.