Opublikowano 21 grudnia 201311 l widziałem dziś na ulicy u typka za(pipi)iste buty (chyba adidasa) czarne midy z białą niezbyt dużą łyżwą i białymi paskami po bokach brzmi zwyczajnie, ale wyglądało zaje.biscie zarzuccie modelami to moze cos znajde
Opublikowano 21 grudnia 201311 l Biała łyżwa i białe paski? :o To może ADIKE. Edytowane 21 grudnia 201311 l przez Rozi
Opublikowano 21 grudnia 201311 l tyle, że miałeś tam te białe sznurowadła które wyglądają imo chu.jowo i coś mi się nie zgadzało bo buty ,które widziałem były optycznie mniejsze przez czarne sznurówki właśnie
Opublikowano 21 grudnia 201311 l takie buciki na wiosne se dzis wyhaczylem w sizerze, spisalem index i bede cybulil na kupno w necie:
Opublikowano 21 grudnia 201311 l co jest fajnego w butach które wyglądają jak sklejone halówki z vansami?
Opublikowano 21 grudnia 201311 l takie buciki na wiosne se dzis wyhaczylem w sizerze, spisalem index i bede cybulil na kupno w necie: te kosci moglyby sie spodobac siarze. Dosyc mrok.
Opublikowano 22 grudnia 201311 l Kur.wa, te kości są za mocne. Edytowane 22 grudnia 201311 l przez Rozi
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Na zimę jakieś buty chcę sobie kupić, miał ktoś Adidas Uptown? Byłem w galerii ostatnio, z daleka nawet ładnie wyglądają, ale jak wziąłem do rąk to po bokach są cienkie jakby na lato miały być :confused: Plus mają dziurki przez które zapewne topniejący śnieg się wlewa. Poza tym dziwi mnie, że w zimowych butach podeszwy nie są przyszyte tylko sklejone, to też dla mnie minus. Jeszcze mi się w oczy rzuciły Adidas Winterscape, wyglądają słabiej, ale sprawiają wrażenie solidniejszych i cieplejszych, niestety też są klejone. Albo doradźcie coś innego. Edytowane 28 grudnia 201311 l przez Yakubu
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Plus mają dziurki przez które zapewne topniejący śnieg się wlewa. XDDD
Opublikowano 29 grudnia 201311 l a gdzieś teraz poza sezonem mozna dostac conversy taniej niż za 200zł?
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Mega wygodne, a do tego wytrzymałe. Po pół roku Trampki HD przetarły mi się w pięcie, Reeboki popękały w zgięciach, a te Umbrosy trzymają się idealnie. Lepiej wyglądają w realu niż na zdjęciach.