Opublikowano 30 grudnia 201311 l Dlugo juz trenujesz Plugawy? Sporo. Teraz gdy wyjechałem z łodzi to nie mam gdzie na TKD chodzić, więc wróciłem do karate. Siara, czy tył brzydki? Po prostu przeciętny, ale reszta mi się jak najbardziej widzi, dobra alternatywa dla drogich skórzanych Conversów, choć wiadomo, że converse to converse.
Opublikowano 30 grudnia 201311 l Nie wiem. Przez ten materiał to się wszystko zlewa, to przeszycie z tyłu wygląda płasko. Gdzie, jak gdzie, ale w trampolach skóra mi nie pasuje. Edytowane 30 grudnia 201311 l przez Siara_iwj
Opublikowano 30 grudnia 201311 l A to widzisz mamy inne podejście, bo dla mnie jak trampy to najlepiej skórzane. Chyba, że jakiś ciekawy wzór się znajdzie.
Opublikowano 12 stycznia 201411 l Jak juz timberlandy to tylko typowe Ej ziomki, ja z kolei szukam butów wiosna-lato? cena maks 300 zeta nie interesują mnie repliki, tylko poważne oferty
Opublikowano 12 stycznia 201411 l kupiłem takie sobie laczki pare miesięcy temu http://guepardobuty.pl/rylko-idos02-df3.html na zdjęciach wyglądają słabo, na nodze z odpowiednimi spodniami loszki nie mogą oderwać wzroku bardzo wygodne i piękne cena bardzo wysoka, nie każdy może sobie pozwolić na tak kosztowny wydatek, dałem 349,99 pieniędzy model ten występuje w różnych wariantach kolorystycznych jednak uważam, że kolory które wybrałem są najpiękniejsze. Edytowane 12 stycznia 201411 l przez sosnaa
Opublikowano 13 stycznia 201411 l nie no. spoko wyglądają w miarę, buciki siary na razie trudno pobić
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Mogą moim kaloszkom klękać do miecza. Btw, nubuk to dziwka materiał, trudny do utrzymania w dobrym stanie.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l To prawda, trzeba na bieżąco o niego dbać, bo jak się zapuści to już pedał.
Opublikowano 13 stycznia 201411 l Rzeczywiście trochę jak rehabilitacyjne, po prostu moim zdaniem nieładne. Ale zawsze mogło być gorzej, a nawet dużo gorzej. 3/10.
Opublikowano 21 stycznia 201411 l http://www.funindesign.pl/ czyt ktoś z Was korzystał z tej strony i może powiedzieć coś o jakości tych butów? ps. Siara, gdzie buty
Opublikowano 21 stycznia 201411 l Mogą moim kaloszkom klękać do miecza. Btw, nubuk to dziwka materiał, trudny do utrzymania w dobrym stanie. Właściwa szczotka + nano protector to chyba podstawa. Odpowiedni impregnat tego typu działa cuda jeśli chodzi o unikanie wilgoci i brudu. Resztę zazwyczaj da się wyszczotkować. Tak naprawdę jak się pomyśli i kupi parę preparatów, to da się z nubukiem przetrwać długie zimy lepiej i łatwiej niż ze skórą licową. Edytowane 21 stycznia 201411 l przez ogqozo
Opublikowano 22 stycznia 201411 l http://www.rylko.com/pl/produkt/IDTZ01_DB2,60157,32.html Dziś zakupiłem i jestem bardzo zadowolony
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Ej ale Figlarz to jeszcze nastolatek, "Are you Steve Jobs?" does not apply.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l Moje Pierwsze ładne buty jakie kiedykolwiek wrzuciłeś do tego tematu. Propsuję.
Opublikowano 24 stycznia 201411 l w życiu nie widziałem fajnego fitu z tymi butami co je figlarz wrzucił blubi, przekonaj mnie.