Opublikowano 25 stycznia 201411 l w życiu nie byłem metaluchem i w życiu nie miałem na nogach glanów :< a fit rzeczywiście całkiem spoczko
Opublikowano 25 stycznia 201411 l NB są bardzo wygodne i dla mnie ładne z wyglądu, ale to zależy od color-wayu w sumie. Takie całe czarne najlepsze. Edytowane 25 stycznia 201411 l przez _Be_
Opublikowano 25 stycznia 201411 l w życiu nie byłem metaluchem i w życiu nie miałem na nogach glanów :< a fit rzeczywiście całkiem spoczko ale glany to ty szanuj i mówi ci to hopsiupowiec
Opublikowano 25 stycznia 201411 l w życiu nie byłem metaluchem i w życiu nie miałem na nogach glanów :< a fit rzeczywiście całkiem spoczko Byłeś blond kucem i e-biłeś się z Rozim. Ja pamiętam.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l w życiu nie byłem metaluchem i w życiu nie miałem na nogach glanów :< a fit rzeczywiście całkiem spoczko ale glany to ty szanuj i mówi ci to hopsiupowiec W życiu, najgorsze obuwie świata.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Miałeś je kiedykolwiek na nogach..? I mówie tu o markowych butach dobrej jakości, a nie jakichś bezfirmowych tarkach.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Jedne z najwygodniejszych butów jakie miałem. Kupiłem je w gimbazie (!!) i do dzisiaj mam - świetnie spisują się przy wyjściach w teren, na paintball itp. Poza tym bardzo dobre na zimę.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Miałeś je kiedykolwiek na nogach..? I mówie tu o markowych butach dobrej jakości, a nie jakichś bezfirmowych tarkach. a zdjęcie to w końcu dasz czy przyznasz, że glany jednak nie fitują? Edytowane 25 stycznia 201411 l przez ragus
Opublikowano 25 stycznia 201411 l Miałeś je kiedykolwiek na nogach..? I mówie tu o markowych butach dobrej jakości, a nie jakichś bezfirmowych tarkach. Nigdy nie pokalałbym się zakładając to dziadostwo na nogi. Współlokator je ma, jak ściągnie po ciężkim dniu, to pająki spadają ze ścian.
Opublikowano 25 stycznia 201411 l glany nadają się, jak Lucek słusznie zauważył, co najwyżej na paintball i inne eksperymenty w terenie na codzień wyglądają moim zdaniem idiotycznie, w jakimkolwiek ficie. no a dziewczyna w glanach to już w ogóle szczyt szczytów. Edytowane 25 stycznia 201411 l przez maciucha
Opublikowano 1 lutego 201411 l Raczej marka oraz tradycja tyle kosztują no i to, że są bardzo wytrzymałe.
Opublikowano 3 lutego 201411 l Dlaczego nasz kraj jest taki upośledzony, że nie mogę dostać tych butów nigdzie? :C O, tak a propos: znajdzcie mi jakieś sneakersy calutkie czarne i z czarną podeszwą, bo nawet Supra takich nie robi, (pipi)a.
Opublikowano 3 lutego 201411 l Łap Ostatnio jeszcze widziałem całe czarne Jordany mid, lub adidas originals nizza hi, bo tez sie rozglądam za całymi czarnymi ale niestety coraz mniej ich robią, i większa cześć z nich ma (pipi)owy design Edytowane 3 lutego 201411 l przez kubson
Opublikowano 4 lutego 201411 l Te pierwsze bym brał sam. HA! Teraz ich nie dotkniesz Figiel wkleił fajne laczki. Mogły być ciut wyższe..
Opublikowano 4 lutego 201411 l Rozi, obczaj całe czarne Air Jordan I, choć nie wiem, czy są łatwo dostępne.