Opublikowano 4 lutego 201411 l Dotknę, a nawet je kupię! Krupek, wiem które to, ale mi się ich model nie podoba.
Opublikowano 4 lutego 201411 l No wiadomo, kwestia gustu. Też bym raczej nie kupił takich do maszerowania na co dzień, ale np. AJ III lub IV to bym nie pogardził... gdyby nie ta cena.
Opublikowano 4 marca 201411 l Szmal jak szmal, ale te star warsowe limitki trudno znaleźć gdziekolwiek. e: te akurat są na ibeju. 300-400 baksów plus sziping. Edytowane 4 marca 201411 l przez Gość
Opublikowano 5 marca 201411 l No szału nie ma, ale spodobały mi się Celuję ostatnio w tego typu Adidasy i przy szperaniu w necie znalazłem HanSolo77, raczej jako ciekawostka. I tak pewnie kupię Gazelle.
Opublikowano 5 marca 201411 l Obczaj Adidas ZX 500 albo ZX 750. Podobne do tych hana solo, ale nie zbiera się od nich na rzygańsko. Edytowane 5 marca 201411 l przez Gość
Opublikowano 5 marca 201411 l Ja to bym se takie kupil zxy. Mi sie podobaja ale mojemu portfelowi niekoniecznie. Szukam ale wszedzie chyba 399zl
Opublikowano 5 marca 201411 l Figlarz, jaki z Ciebie się casual zrobił, jeszcze sobie kup kurtkę SI albo CP Company
Opublikowano 6 marca 201411 l Gdzie napisalem, ze sie nimi jaram i ze je kupuje? Wkleilem, bo imo ciekawy model. I faktycznie, spodobaly mi sie ostatnio buty, w ktorych lubuja sie casuale. Reszta ich ubioru (polowki, kurtałki etc) do mnie nie przemawiają.
Opublikowano 10 marca 201411 l Zbyt oczojebny ten róż Trochę może tak, ale fajny meczing byłby z czarną koszulką z różowymi akcentami. Specyficzne te buty, ale nie mogę nic lepszego znaleźć w tym kraju
Opublikowano 10 marca 201411 l Zbyt oczojebny ten róż Trochę może tak, ale fajny meczing byłby z czarną koszulką z różowymi akcentami. Chcesz nam coś powiedziec?
Opublikowano 11 marca 201411 l nie ująłbym tego lepiej może zmień nick na 'Różi'? Edytowane 11 marca 201411 l przez maciucha