Opublikowano 12 marca 201411 l Czy zna ktoś jakieś dobre sklepy (w Polsce lub zagraniczne), które sprzedają oryginalne buty marek VANS i TIMBERLAND? Czaję się na jakieś modele chukka, ale ciężko dostać coś ciekawego.
Opublikowano 13 marca 201411 l Już w tamtym roku pytałem i rozglądałem się za odpowiednim obuwiem na "sezon" (który w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy trwa praktycznie bez przerwy, bo zimy ni ma), ale wybrałem źle, Pumy Drift Cat 3, które kupiłem po roku wyglądają co najwyżej znośnie, ale tak jakbym chodził w nich co najmniej 3 lata już więc trochę się zawiodłem i w tym roku daję szansę Adidasom. Mam dylemat, które wybrać więc zapytam publiki. Te: Czy może te:
Opublikowano 13 marca 201411 l a teraz poważnie polećcie buty. Mają być na wiosne/lato. Nie kolorowe jajca. Mogą być bardziej eleganckie niż prezentowane tu nie raz buty do biegania, ale jednak do zwykłego wyjścia po zakupy, nie mogą mieć światełek więc airmaxy odpadają, ale dobrze, żeby pasowały też do jeansów i krótkich spodenek w sumie casualowe Edytowane 13 marca 201411 l przez gekon
Opublikowano 13 marca 201411 l w decathlonie sa fajne wg mnie kappy za poniżej dwie stówki na nodze wygladają lepiej niż obok i są lekkie jak styropian Edytowane 13 marca 201411 l przez _Milan_
Opublikowano 13 marca 201411 l Ty dalej o tym..? Pisałem, że zostawiłem w Polsce przy okazji ostatniej wizyty w tymże kraju.
Opublikowano 14 marca 201411 l milan jest idealny i chodzi boso po trawie, jak rysiek gere w pretty woman.
Opublikowano 14 marca 201411 l Już w tamtym roku pytałem i rozglądałem się za odpowiednim obuwiem na "sezon" (który w ciągu ostatnich kilkunastu miesięcy trwa praktycznie bez przerwy, bo zimy ni ma), ale wybrałem źle, Pumy Drift Cat 3, które kupiłem po roku wyglądają co najwyżej znośnie, ale tak jakbym chodził w nich co najmniej 3 lata już więc trochę się zawiodłem i w tym roku daję szansę Adidasom. Mam dylemat, które wybrać więc zapytam publiki. Te: Czy może te: Stylówa modny dresiarz 2014
Opublikowano 15 marca 201411 l Nosic buty z logiem Porsche to jak kupic krzeslo elektryczne z logiem Red Bulla. Doda ci skrzydel.
Opublikowano 15 marca 201411 l Ty dalej o tym..? Pisałem, że zostawiłem w Polsce przy okazji ostatniej wizyty w tymże kraju. mogłbym wpasć i zrobić foty?
Opublikowano 16 marca 201411 l Pewnie kupił pstrokate SPD-R na rzepy. Winner zaś trzyma fason, buty na poziomie Pumy Ferrari.
Opublikowano 16 marca 201411 l W tym kraju naprawdę nie da znaleźć się dobrych butów. Wyszukałem te: Ale te kolorowe wstawki trochę psują mi ogólny wygląd. Nie mogły być całe czarne po prostu
Opublikowano 16 marca 201411 l Winner zaś trzyma fason, buty na poziomie Pumy Ferrari. A które szybsze?
Opublikowano 16 marca 201411 l Pewnie Ferrari, bo można kupić czerwone. Tutaj np. wyścigowe mokasyny:
Opublikowano 16 marca 201411 l Idealne buty dla łysego karka nad polskim morzem, który dzielnie kroczy ze swą dziunią z yorkiem w torebce. Podkoszulek i kieta o średnicy 1cm included.
Opublikowano 16 marca 201411 l W Pumach Ferrari przynajmniej fajnie sie jezdzi samochodem A Adidosy Porsze to zwykle ciapaki na podworko.
Opublikowano 16 marca 201411 l Te w sumie też fajne. O i te: Ciężki dylemat mam Edytowane 16 marca 201411 l przez Rozi
Opublikowano 16 marca 201411 l No Rozi, nie leć w chvja, czemu takie kolorowe? Tyle ładniejszych, stonowanych wersji kolorystycznych jest