Gość Darude Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Chyba w pseudo sztruksach .Ktoś z was widział prawdziwy sztruks ,chodził w tym ?Mega niewygodne gónwo i chój się nieźle w tym parzy... Edytowane 6 Maja 2014 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) prawdziwi mężczyźni chodzą w tym: do tego bluzy i czapki Nike i buty adidasa. Do tego na szyję i każda gąska szuka mopa. Edytowane 6 Maja 2014 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Byłem dziś punkcie ksero i typ miał taki łańcuch. Trochę mi się go szkoda zrobiło, nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Sztruks był popularny z jakieś 10 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Chciałbym kupić wygodne buty. Nike Air Max wyglądają zabawnie, więc pewnie są wygodne, ale czy dobre? Czym różnią się te zwykłe od "dziewięćdziesiątek"? Tyle pieniędzy... Nie rozwalą się po tygodniu? W życiu nie wydałem na buty więcej niż 99 zł. Najlepiej, żeby były czarne i skórzane. Latem da radę w tym chodzić? Płacę - żądam, do cholery. Są w ogóle sklepy z takimi papciami, czy trzeba z Internetu sprowadzać? A może coś innego? Najlepiej niezbyt kolorowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Grze(pipi) a może te Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jakie śmieszne adidaski. Na pewno wygodne, ale niestety nie nazywam się Steve Jobs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mock 17 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Co to za model? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Gallus półbuty męskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Tatusiek 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jeśli chodzi o NB to 574 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Hej, doradzicie, jakie obuwie na co dzien kupic tak do 2 stowek, zeby byly wygodne i oddychaly? (mam problem z potliwoscia stop ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Oooooj, bo kubka nie dam! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (mam problem z potliwoscia stop ) Nie bój się, nic nie było czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Spoko, specjalnie dla Ciebie umylem stopy :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jeśli chodzi o NB to 574 Tej, a te NB to nie są buty do biegania? Nie będą mnie bić za to, że je noszę, ale nie stać mnie na produkty z "i" w nazwie? Do tego sklepu mógłbym kuknąć i zobaczyć jak leżą. Np. ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Jak nie jestes strasznie stary to nos sobie new balance i/lub conversy , uniwersalne obuwie wysokiej jakosci ktore starczy na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 NB to raczej street wear a nie do biegania, ale do biegania też mają modele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Grzesiu, a w sprawie różnicy zwykłe, a 90 to zależy, które uważasz za zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Zwykłe, czyli bez "dziewięćdziesiątki" w nazwie... o ile robi to jakąś różnicę. Nie interesuję się modą. Odzież oraz buty chronią mnie przed zimnem, a gdy znajduję się w miejscu publicznym - przed aresztem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Z Air Maxami to jest tak, że (tak w skrócie) co roku wychodzi nowy model i air max 90 to nic innego jak model z 1990 roku. Obok nich najpopularniejsze są AM1 z 1987, pierwszy model jaki wyszedł. IMO nie różnią się pod względem wygody, więc trzeba kierować się tylko tym, który design bardziej Ci się podoba + może to, że 1 są wytrzymalsze niż 90, w których notorycznie ponoć pękają podeszwy. Ja mam takie 1: I bardzo je sobie chwalę - polecam. Poza tym, jak dla mnie warto się zainteresować jeszcze Nike AF1 - to w sumie chyba mój ulubiony model. Buty czołgi, a przy tym bardzo wygodne. O takie mam w tej chwili, chociaż akurat jasnego zamszu nie polecam Do tego obczaj sobie jeszcze, modne teraz, Jordany, ale to już wyższa półka cenowa. O, w tych zrobiłem 2 remonty i nadal wyglądają nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 U góry 1, na dole 90.AM1 mi nie podchodzą, AM90 miałem jedną parę i przymierzam się do kupna kolejnej takiej samej: Moim zdaniem najfajniejsza kolorystyka, super się na nodze prezentują, bardzo wygodne, niestety po 2 latach intensywnego użytkowania odmówiły posługi za sprawą pękniętej podeszwy. Air Force 1 mid to mój drugi typ, z pierwszą moją parą rozstałem się niedawno po 8 latach. Przygarnąłbym chętnie jeszcze jedne, w takiej samej kolorystyce jak air maxy: Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 AirMaxy są bardzo wygodne, niestety nie wszystkim się podobają. Ale podeszwa gruba, stoi się w nich pewnie w tramwaju nie muszę się łapać rurek, bo stoję pewnie jak w betonowych bucikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi