Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Z płynem do prania dla niemowląt/do delikatnych tkanin. Najki tak prałem - ze skórzanymi i szmaciakami nic się nigdy nie działo, a ostatnio nawet postanowiłem tak przeprać te zamszowe (bo i tak już rozyebane, więc jakby była jakaś tragedia to bym wyrzucił) i byłem niesamowicie zaskoczony, że po wysuszeniu nie było żadnych zacieków.

Opublikowano

Boże nie.

Opublikowano

Widze, ze sie na randke zbroisz.

Opublikowano

OK bardzo.

Opublikowano

te ZX dużo fajniej wyglądają w internecie niż na półce w sklepie niestety :(

Opublikowano

adidas-Originals-ZX-750-Dark-Navy-Altitu

ok?

ZX 750

Smiechlem.

Opublikowano

Jaczes, na gimbusach takie poważne numeracje robią wrażenie, zrozum, ty tez kiedyś miałeś 16 lat.

Opublikowano

Gadalem ostatnio z kumplem, ktory owe buty nosi. Nie poleca. Twierdzi, że niewygodne, noga się w nich poci, w dodatku szybko się zużywają.

Opublikowano

Bo takich butów się nie nosi, tylko robi fotę na fejsa, insta i forum dla swagogimbów i chowa do kartonu.

Opublikowano

Moim zdaniem najfajniejsza kolorystyka, super się na nodze prezentują, bardzo wygodne, niestety po 2 latach intensywnego użytkowania odmówiły posługi za sprawą pękniętej podeszwy.

Air Force 1 mid to mój drugi typ, z pierwszą moją parą rozstałem się niedawno po 8 latach. Przygarnąłbym chętnie jeszcze jedne, w takiej samej kolorystyce jak air maxy:

Nike-Air-Force-1-High-VT-Mens-Shoe-Anthr

Gdzie mozna dorwac w takiej kolorystyce?

Opublikowano

a ja zakupiłem sneakersy:

buty,klasyka,reebok-cl-leather-utility,2

i takie do sportu:

nike-sportowe-buty-sportowe-nike-flex-20

generalnie ribuki i najki

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Obydwie pary bardzo ładne. Jak masz stopę 48.5 to lepiej ich pilnuj, bo wiem, gdzie mieszkasz.

Opublikowano

skąd wiesz gdzie mieszkam?

nogę mam 44,5, nie fatyguj się :sorcerer:

Opublikowano

A to już nieaktualne :D Te Reeboki to w ogóle mega but. Pasuje to krótkich i długich spodni, wygodne i w rozsądnej cenie. Sezon co najmniej wytrzymają.

Opublikowano

Nom, niestety jako fan marki NIKE się zawiodłem, przeszedłem kilka sklepów i nic mi nie wpada w oczy. W Reebokach jeszcze przyglądałem się tym:

cl-cie9.jpg