Opublikowano 21 czerwca 201410 l Byl w kraju wiatrakow i juz wielki pracus i obiezyswiat, ale zaciska zeby kiedy czyta, ze Rozaljusz ma wiecej, niz dwie pary. A on szmat drogi przebyl, zeby zarobic na ten kieliszek chleba, zeby sobie pozwolic na taki "luksus". To juz nie cebula, to kartoflak pelna geba. Pewnie za 2 wojny swiatowej zostalby volksdeutschem.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Dobrze wiedzieć, że pojawił się nowy poziom - kartoflak. Tylko teraz będą dylematy, czy ktoś jest cebulakiem, czy już kartoflakiem.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Po prostu gardzę bananową gimbazą. Zrozumialbym, gdyby to pisal gosc, ktoremu patrzac w metryke, mozna zaobserwowac trojke z przodu. Ale to pisze gosc, ktory ma mech zamiast wasa i popierdala po trawie w rozowych ponczoszkach. Tak troche nie wypada. Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Gość
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Aha, czyli mając 30 lat automatycznie staję się mądry? Wiedziałem, że jesteś pierdolnięty, ale że aż tak...
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Aha, czyli mając 30 lat automatycznie staję się mądry? Wiedziałem, że jesteś pierdolnięty, ale że aż tak... Raczej chodzilo o to, ze wychodzac z jeziora jeszcze nie wyschles i juz zaczynasz krytykowac, ze woda za plytka. Ale przed chwila plywales tam w najlepsze.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Pierdolisz jak potłuczony. Skąd możesz wiedzieć, jak wyglądała i wygląda moja sytuacja? Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Figlarz
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Pierdolisz jak potłuczony. Skąd możesz wiedzieć, jak wyglądała i wygląda moja sytuacja? A skąd możesz wiedzieć jak wyglądała i jak wygląda sytuacja Roziego? BANG!
Opublikowano 21 czerwca 201410 l krupek, ja nie wbijałem roziemu, zapytałem tylko. spot the difference
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Od pewnego czasu często nosiłem różne modele VANS-ów (authentic lub chukka), jakie inne obuwie do spodni chino i koszuli polecacie? (za crocsy podziękuję )