Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 722,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Na wszystkie właściwie.

Opublikowano

Figlarz, że tak nieśmiale spytam, chvj Cię to obchodzi w ogóle?

Opublikowano

Byl w kraju wiatrakow i juz wielki pracus i obiezyswiat, ale zaciska zeby kiedy czyta, ze Rozaljusz ma wiecej, niz dwie pary. A on szmat drogi przebyl, zeby zarobic na ten kieliszek chleba, zeby sobie pozwolic na taki "luksus". To juz nie cebula, to kartoflak pelna geba. Pewnie za 2 wojny swiatowej zostalby volksdeutschem.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że pojawił się nowy poziom - kartoflak. Tylko teraz będą dylematy, czy ktoś jest cebulakiem, czy już kartoflakiem.

Opublikowano

Ja zawsze bardzo chętnie służę przemocą.

Opublikowano

Po prostu gardzę bananową gimbazą.

Zrozumialbym, gdyby to pisal gosc, ktoremu patrzac w metryke, mozna zaobserwowac trojke z przodu. Ale to pisze gosc, ktory ma mech zamiast wasa i popierdala po trawie w rozowych ponczoszkach. Tak troche nie wypada.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Aha, czyli mając 30 lat automatycznie staję się mądry? Wiedziałem, że jesteś pierdolnięty, ale że aż tak...

Opublikowano

Aha, czyli mając 30 lat automatycznie staję się mądry? Wiedziałem, że jesteś pierdolnięty, ale że aż tak...

Raczej chodzilo o to, ze wychodzac z jeziora jeszcze nie wyschles i juz zaczynasz krytykowac, ze woda za plytka. Ale przed chwila plywales tam w najlepsze.

Opublikowano

Pierdolisz jak potłuczony. Skąd możesz wiedzieć, jak wyglądała i wygląda moja sytuacja?

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

Pierdolisz jak potłuczony. Skąd możesz wiedzieć, jak wyglądała i wygląda moja sytuacja?

A skąd możesz wiedzieć jak wyglądała i jak wygląda sytuacja Roziego? BANG!

Opublikowano

krupek, ja nie wbijałem roziemu, zapytałem tylko. spot the difference

Opublikowano

dobra, ale co to ma wspólnego z butami siary

Opublikowano

Przecież wstawił fotę butów w statusie

Opublikowano

Od pewnego czasu często nosiłem różne modele VANS-ów (authentic lub chukka), jakie inne obuwie do spodni chino i koszuli polecacie? (za crocsy podziękuję :P)

Opublikowano

10373514_10152560806662871_3883637270234

Piękne<3

Opublikowano

:(

Opublikowano

sureshot-x-roshe-run-metric.jpg

Chyba jedyne Roszki, które mi się podobają.