Opublikowano 17 stycznia 200916 l ja na egzaminy chodze w normalnych butach, dzinsach, czarnej koszuli z krawatem i marynarce. nie trawie butow i spodni garniturowych
Opublikowano 17 stycznia 200916 l na kazda okazje zakladac garniak, czy to egzamin, czy to wigilia klasowa czy nawet jak mnie matka dziewczyny zaprosila na obiad ;d kocham garnitur
Opublikowano 17 stycznia 200916 l Ty jestes ciezki przypadek, potrafisz pokazac i pochwalic mega chooyowe buty dla clownow i dac niezla kurtke, zdecyduj sie ;/
Opublikowano 17 stycznia 200916 l ahahaha ;D te jedne mi sie spodobaly cholernie, reszta nie bardzo, np te zolto cos tam, jakies tam, w sumie mi sie podobaja ale nie na tyle, zeby je kupic, popatrzec na nogach kumpla bym mogl nawet nie komentujac zlosliwie, a te Air Jordany 1 sa za(pipi)iste. a ta kurtke kupuje, kase mam ale (pipi) nie wiem jak z rozmiarowka bedzie :F
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Ostatnio jakoś kieruję się ku prostocie, więc w tym roku chyba zainwestuję w Vans'y leather half cab authenitc white sk8 hi chukka Edytowane 18 stycznia 200916 l przez banny
Opublikowano 18 stycznia 200916 l 1 i 2 zacne reszta ch'ujnia, ale fajnie że dążysz do prostoty. Prostota ftw!
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Buty nr.2 wyglądają jakby zdjęte prosto z nogi pacjenta szpitala psychiatrycznego. Co za moda,kiedyś wstyd by było taki trampidż założyć a teraz...
Opublikowano 18 stycznia 200916 l To są najgorsze buty jakie widziałem w tym temacie. I chyba w życiu.
Opublikowano 18 stycznia 200916 l To są najgorsze buty jakie widziałem w tym temacie. I chyba w życiu. Wpis kuwa ;D ale pierwsze nawet niezgorsze
Opublikowano 23 stycznia 200916 l Banny, jak się nosi te ostatnie? Bo troche szeroki "otwór" mają Oo Pewnie zjedziecie mój zakup, ale mam to gdzieś Przynajmniej jakaś odskocznia od tych claunowych butów, które pojawiają się tu od kilku stron: Kupione w sklepie Seezer, taniej niż na allegro. Proste i dobrze się prezentują ze spodniami. Edytowane 23 stycznia 200916 l przez Hubi.
Opublikowano 23 stycznia 200916 l z podobnego typu obuwia mogles wybrac kilka lepszych. reebok hemi, albo mega wygodne baja race jesli juz chcesz reeboki.
Opublikowano 23 stycznia 200916 l chyba dresowymi nie, jeansowymi Akurat te mi oprzypasowały i były w okazyjnej cenie, a wzialem reeboki po podobno wytrzymale, a ostatnio zajechalem juz dwie pary Umbro tak wiec podziekuje za ta firme
Opublikowano 24 stycznia 200916 l co zimy juz nie ma???!!?! a ja nie zdazylem bałwana ulepic tez mialem kupic sobie jakies zimowe butki nawet myslalem o tych nikach co tu byly poikazywane pare stron wczesniej na zime, ale chyba odpuszcze pochodze jeszcze w starych
Opublikowano 24 stycznia 200916 l Mógłby mi ktoś polecić jakieś butki typu skate ze skóry ekologicznej lub innego ekologicznego materiału? Edytowane 24 stycznia 200916 l przez hdx