Opublikowano 9 listopada 201410 l Mam znajoma (od dziecka sie znamy) projektantke mody z butikiem w Warszawie, wiec zapytam sie czy ma jakies na zbyciu
Opublikowano 9 listopada 201410 l Chcę te nożyczki. Mam w Polsce sporo nieużywanych szmat. Poodkrajam rękawy, nogawki i będę puszczał za tysiąc polskich nowych złotych. <papla mocno cebulowo> Zwykle nożyczki, tylko Paco Rabanne musi się na nie spuścić, a Roy Raymond później oblizać.
Opublikowano 9 listopada 201410 l A gdyby tak nożyczkami zadźgać Karla Lagerfelda..? Ile by wtedy takie obcięte nimi gatki chodziły..? znajoma (od dziecka sie znamy) projektantke mody z butikiem w Warszawie
Opublikowano 9 listopada 201410 l No dokladnie, bo od dziecka bylismy sasiadami do 12-go roku zycia. Kontakt utrzymujemy. Ona studiowala w Collage of Art w Edynburgu i wygrywala sporo konkursow projektanckich. Teraz ma swoj butik i swoja marke. Nie sklep, a butik - tak sie na to mowi Siara.
Opublikowano 9 listopada 201410 l Ona studiowala w Collage of Art w Edynburgu i wygrywala sporo konkursow projektanckich. Teraz ma swoj butik i swoja marke. WOW OVERLOAD!!!!!!!!!!!!!!111111!!1
Opublikowano 9 listopada 201410 l To jak chodziłem do sklepu kupić ciuchy to tak naprawdę chodziłem do butiku !? Całe życie w kłamstwie.
Opublikowano 9 listopada 201410 l To jak chodziłem do sklepu kupić ciuchy to tak naprawdę chodziłem do butiku !? Całe życie w kłamstwie. Nie, ty chodziłeś do sklepu. Biedaku yebany!
Opublikowano 9 listopada 201410 l Soban ale patrz na to z lepszej strony. Do butików chodza tylko geje.
Opublikowano 13 listopada 201410 l szkoda, ze po 1 kosztuja 1k za pare (co jest juz przesada), a po drugie ciezko je gdziekolwiek w polsce dostac. ataf mial wczoraj kilka par, ale rozeszly sie blyskawicznie ;/
Opublikowano 13 listopada 201410 l Lebrony 11 sa spoko, ale tylko do grania. Nie wyobrazam sobie w nich chodzic na codzien. do tych jordanow mozna jeszcze dobrac cos, zeby nie wygladac jak clown.
Opublikowano 13 listopada 201410 l do tych jordanow mozna jeszcze dobrac cos, zeby nie wygladac jak clown. Niestety nie da się
Opublikowano 13 listopada 201410 l Mam czerwone SuperFly2 Jordany, mega wygodne, ale przestaly mi sie podobac. To nie jest to. Zatem rozumiem o co wam chodzi
Opublikowano 13 listopada 201410 l Pierre Hardy rzadzi jesli chodzi o buty. Nowy stopien podniecenia!
Opublikowano 14 listopada 201410 l Widzisz, możesz podziękować kritikalzowi za minusa, bo jak zobaczyłem pod moim postem czerwony znaczek to pomyślałem, że to ty się mścisz.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Mam czerwone SuperFly2 Jordany, mega wygodne, ale przestaly mi sie podobac. To nie jest to. Zatem rozumiem o co wam chodzi Jordan Superfly 2 to najtypowsse buty do grania, kompletnie pasują do żadnego ubioru. Naprawdę, nie potrafisz się ubrać z gustem.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Właśnie odwrotnie, bo to jedyne Jordanu do których da się dobrze ubrac
Opublikowano 14 listopada 201410 l Można mówić o gustach, ale nie w tym przypadku. Do codzienneg ubioru tylko Jordan Retro lub dedykowane poza boisko. Serio ktoś jeszcze uważa, że do buty nadają się do czegokolwiek innego niżdo grania?
Opublikowano 14 listopada 201410 l krupek ma racje, chodzenie po ulicy w tym modelu to dla mnie to samo co chodzenie na codzien w butach do halowki. z jordanow na codzien ja zalozylbym od jedynek do piatek wlacznie. 6 i 7 zalezy jeszcze od kolorystyki, ale to juz raczej buty na polke/boisko, a reszta jordanow mi sie nie podoba.