Opublikowano 24 stycznia 200916 l co zimy juz nie ma???!!?! a ja nie zdazylem bałwana ulepic tongue.gif tez mialem kupic sobie jakies zimowe butki nawet myslalem o tych nikach co tu byly poikazywane pare stron wczesniej na zime, ale chyba odpuszcze tongue.gif pochodze jeszcze w starych smile.gif fakt zima sie konczy i chyba juz nie ma sensu kupowac tym co nie zdazyli, chyba ze jakies kuszace przeceny.. ogolem powiem tak chcialem naprawde kupic jakies cieple buty, jak juz wygladaly w miare to byly z jakiegos sztucznego tworzywa, albo nie byly ocieplane.. czyli nie dalo sie znalezc, a miasto duze, poleccie cos na zime:) bo inaczej za rok znow bede smigal we wiosennych/jesiennych najkach Edytowane 24 stycznia 200916 l przez Nitrom
Opublikowano 27 stycznia 200916 l No oczywiście pomijam temat glanów, w których metale potrafią pocinać w środku lata ...bo...zimno czasem jest ;> ...ostrze sobie powoli zabki na te buty : http://www.demonia.co.uk/contents/media/de...a_reaper_30.jpg Edytowane 27 stycznia 200916 l przez Siara_iwj
Opublikowano 27 stycznia 200916 l siara - już drugi raz chcesz kupić te same buty - nie nabierzesz nas drugi raz na te samą prowokacje
Opublikowano 27 stycznia 200916 l ...moje nowe buciaszki... ...now, tremble, world... :twisted2: aaa nie faktycznie to inne buty. mea culpa.
Opublikowano 27 stycznia 200916 l a jak sie ubierasz ? na sportowo czy na eleganciej ? hehe przewaznie dzinsy i jakas koszula, generalnie buty muszą być raczej czarne, bądź jakieś szare, brązowe i kolorowe odpadają, trepy wysokie też odpadają.. i generalnie to chyba ludzie juz nie noszą ciepłych butów, oraz nikt nie produkuje takowych ktore by wyglądały w miare, jak już cieplejsze to trepy są tylko.. w moich wiosenno jesiennych najkach ostatnio za ciepło nie było, a mrozy podobno wracają! /w diversach są niezłe na wyprzedaży dosyć ciepłe ale w zadnym nie bylo mojego rozmiaru..
Opublikowano 28 stycznia 200916 l fakt gutt ale 4 stowki za takie buty to norma:) no czasem zdazy sie jakas przecena ze sa za 250
Opublikowano 28 stycznia 200916 l teraz czas przecen moze cos znajdziesz taniej, fakt za nowe kolekcje trzeba szykowac 4 papierki ale sa to butki z dobrych materialow i na poziomie a za to niestety trzeba placic
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Ja tam nie wiem jak to jest z Gino Rossi, może są ładne, ale słyszałem mnóstwo opinii, że jadą się strasznie.
Opublikowano 29 stycznia 200916 l ...na ten moment zawieszam projekt kupowania tych butkow, wypadla mi mozliwosc rychlego wyjazdu do Holandii...tam sie rozgladne za czyms ciekawym. Fotka oczywiscie wskoczy w odpowiednim czasie ;>
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Gdzie w pl. można dostac TE buty? szukałem w supersklepie i innych skate shopach i nigdzie nie ma;/
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Właśnie nabyłem takie oto bucisze: http://www.adrenalinasklep.pl/street/gravis-newton/ I jestem zadowolony. Na żywo wyglądają o wiele lepiej niż na obrazku. Ogólnie ta firma robi całkiem zaje.biste buty, np. te: http://www.adrenalinasklep.pl/street/gravi...rtex-mid-bison/ Nie mój stajl, ale dają radę.