Gość _Be_ Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ta wersja nie jest. xD bo co? bo tak napisali ci na pudelku? Moja koleżanka w takich chodzi i mam jej powiedzieć, że chodzi w męskich butach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Nie, bo to jest edycja MTE, która domyślnie jest męska, więc nie bóldupuj. @Pawcio, szukaj na Super Sklepie, na Answear, na bludshopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 MTE o przepraszam pana to jak mają dopisek MTE to już nie wyglądają jak każde inne sk8 hi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No nie wyglądają, bo są trochę masywniejsze od normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bluber drugi yano, nic nie wiem ale sie wypowiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bluber drugi yano, nic nie wiem ale sie wypowiem ja yebe :facepalmz: sk8 hi unisex sk8 nieunisex rzeczywiscie róznica jest niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 bluber, co to dokladnie za model te ostatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Albo era unisex era mte o boziu no rzeczywiscie totalnie nieunisex, wchodzisz na strone vansa, sk8 hi mte i do wyboru masz rozmiarówki dla kobiet i facetów tego samego modelu czyli to jest unisex pjerdolone nieogary http://www.vans.com/shop/sk8-hi-mte-decadent-chocolate-tobacco-brown Zajcik Sk8 Hi Slim Edytowane 21 Listopada 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 W życiu nie myślałem, że to powiem, ale te skórzane Vansy na pierwszym obrazku są nawet ok. Są takie z czarną podeszwą? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No nie wyglądają, bo są trochę masywniejsze od normalnych. Buty dla grubasow. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No kurde, całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Te czarne Vansy wyzej, za(pipi)iste. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 I jeszcze sam Jerome propsuje, nic tylko brać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 rozi jestes popierdolony, mowie powaznie. te buty nie roznia sie wcale, ale i tak bedziesz utrzymywal, ze to sa mte, a nie unisex. podkreslam kur.wa - nie ma miedzy nimi ZADNEJ roznicy. dziekuje dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Tak model? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 rozi jestes popierdolony, mowie powaznie. te buty nie roznia sie wcale, ale i tak bedziesz utrzymywal, ze to sa mte, a nie unisex. podkreslam kur.wa - nie ma miedzy nimi ZADNEJ roznicy. dziekuje dobranoc W środku są ocieplane, pokryte Scotchgardem, podeszwa jest wypukła, są okrągłe sznurówki, buty są 'twardsze'. No ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież Figlarz lepiej to oceni ze zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) rozi jestes popierdolony, mowie powaznie. te buty nie roznia sie wcale, ale i tak bedziesz utrzymywal, ze to sa mte, a nie unisex. podkreslam kur.wa - nie ma miedzy nimi ZADNEJ roznicy. dziekuje dobranocW środku są ocieplane, pokryte Scotchgardem, podeszwa jest wypukła, są okrągłe sznurówki, buty są 'twardsze'. No ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież Figlarz lepiej to oceni ze zdjęć Ale typie wyjaśniłem ci już wchodzisz na sklep vansa i masz modele MTE (np. ten http://www.vans.com/shop/sk8-hi-mte-decadent-chocolate-tobacco-brown) do wyboru w obu rozmiarówkach damskiej i męskiej tego samego modelu czyli jest to unisex. Koleżanka zamawiała rok temu jesienną wersje Sk8 Hi i też były ocieplane i twardsze, ale nie zmieniało to faktu, że ogólnie sam but jest unisex. Tommo - Vans Era Leather Black/Black, ale raczej nie do dostania hy Edytowane 23 Listopada 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No dobrze, ale ja pisałem do Figlarza, który nie widzi różnicy między MTE a normalną edycją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No i spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Prosze cie rozi, ocieplane wnętrze, okragle sznurowki? To jest ta roznica miedzy modelem unisex, a nieunisex? Wygladaja identycznie, takie sa fakty. To tak, jakbym sobie kupil jakies rozowe roshe z czarnymi sznurowkami i bym twierdzil, ze to model dla panow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Panowie, warto pomyśleć nad zakupem czy jednak lipa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Kupić można. Chodzić w tym już trochę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Lipa. Chyba, ze do kosza jak grasz. Ale nawet jak grasz to i tak lipa te co dales. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi