Skocz do zawartości

Buty

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Stunik jak będziesz skakał to ci też Szmaty zablokuje. Raikoh.gif

Edytowane przez Gość
Gość ragus
Opublikowano

Niedawno ktoś tu wstawał takie fajne najki, jakieś erforsy czy inne Jordany. Takie niebieskie, z kółkami na sznurówki w 3 kolorach. Ma ktoś na nie namiar?

Opublikowano

Z twarzą żuroma nie da się nikomu pocisnąć choćby miał najlepsze punche na świecie

zj9g5h.jpg

Opublikowano

Niedawno ktoś tu wstawał takie fajne najki, jakieś erforsy czy inne Jordany. Takie niebieskie, z kółkami na sznurówki w 3 kolorach. Ma ktoś na nie namiar?

AJ Family Forever. Też się na nie chcę skusić.

Opublikowano

przeciez buty najlepiej wygladaja w rozmiarze 9-10us #team9us

musze cos kupic na cieple dni. NB raczej odpada, myslalem albo nad asics albo reebok classic. jakies inne propozycje? tym razem tylko low

• Plusik 1
Opublikowano

Yyyy jak ma zamiar cisnąć to niech czyta z kartki, bo tak to mu nie idzie.

Zobaczymy jak sie bedziesz jakal jak mnie przypadkiem gdzies w UK spotkasz. Jak z toba skoncze to jeszcze przez tydzien bedziesz szeptal sam do siebie "worst case scenario".

Opublikowano

Ziomek robił na fejsiku wyprzedaż nieużywanych/idealnych najków, na które nie miał już miejsca.

11071119_10202911270697797_7983072213880

Wziąłem neonowe 90 i jedynki z dolnego rzędu, drugie od prawej.

Opublikowano

Widze u gory po lewej Nike Air Max 90 Lunar, szkoda ze taki chujowy kolor.

Opublikowano

No przecież wiadomo, że największych sztosów z kolekcji nikt nie odda za bezcen i większość z nich jest mocno słaba, ale kilka fajnych par tam jest. Na szczęście w chuyu mam co się komu kojarzy z podstawówką i liceum i chodzę sobie w tym co mi się podoba i jest wygodne.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

i za to plusik

e: mam tak samo, wyje,bane na zdanie innych - w koncu to moje buty i ciuchy, malo mnie obchodzi co inni sobie o mnie mysla

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano (edytowane)

ma ktos asicsy gel lyte iii? da sie w nich chodzic jak jest mokro? chodzi mi o to czy woda nie nalewa sie do buta przez ta wagine, ktora jest zamiast jezyka

Edytowane przez Qvstra
Opublikowano

A co Ty (pipi)a chcesz w nich po mokradłach chodzić? Jak może się tam woda przez język nalewać XDDDD

Opublikowano

miałeś je na nogach? tam nie ma takiego języka jaki jest w każdych butach, tylko takie hmmm pęknięcie przez które widać skarpetke. w razie deszczu wydaje mi się ze woda może dostać się do buta

Opublikowano

jeszcze nie wiem, ale wiem ze albo kupie jakies asicsy albo reeboki.  na razie mam w czym chodzic, wiec po prostu jak cos mi sie bardzo spodoba to wciagne :)

jak na ta chwile najblizej mi do gel lyte v romance, ale musialbym je obejrzec na zywo, a po 2 troche wydalem juz na buty w przeciagu ostatnich kilku miesiecy :|