Opublikowano 5 kwietnia 20159 l Wszystkie fejki. Ogólnie nie polecam kupować kicksów z allegro, bo prawie wszystko to fejki. Edytowane 5 kwietnia 20159 l przez PATRYG
Opublikowano 5 kwietnia 20159 l http://store.nike.com/pl/pl_pl/pd/roshe-run-br-buty-meskie/pid-10275418/pgid-10334464 kurcze, podobaja mi sie. takie proste. zastanawiam sie na wiosne.
Opublikowano 5 kwietnia 20159 l Wszystkie fejki. Ogólnie nie polecam kupować kicksów z allegro, bo prawie wszystko to fejki. Poza tym te jordy są niewygodne.
Opublikowano 6 kwietnia 20159 l Na Allegro trzeba unikać aukcji, gdzie w nazwie jest wpisany szeroki zakresvrozmiarów, zamiast jednego rozmiaru w jednej aukcji. To zazwyczaj hurty z azji. Roshe Runy bardzo fajne, jak się nie ma dużej syry.
Opublikowano 6 kwietnia 20159 l Jado do mnie. Też się zastanawiałem, bo był mój rozmiar za 160, ale mam już ten model w innym kolorze Gdzie były po 160zł? Szukałem tego modelu w tej kolorystyce i najtaniej 280zł.
Opublikowano 6 kwietnia 20159 l Nie pamiętam już adresu strony. Kilka dni temu była wyprzedaż, szybko się rozeszły.
Opublikowano 7 kwietnia 20159 l Na Allegro trzeba unikać aukcji, gdzie w nazwie jest wpisany szeroki zakresvrozmiarów, zamiast jednego rozmiaru w jednej aukcji. To zazwyczaj hurty z azji. Roshe Runy bardzo fajne, jak się nie ma dużej syry. moje kobasy maja 44,5, szkoda ze tych roshe nie ma nigdzie do przymierzenia
Opublikowano 8 kwietnia 20159 l Przyszły i są full wygodne, poletzam. Ale coś czuję, że ta siateczka przy podeszwie będzie rakiem w czyszczeniu.
Opublikowano 8 kwietnia 20159 l Fajnie buciwo, upatrzyłem sobie takie jakiś czas temu, ale niebiesko-czetwono-białe
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Dzisiaj dziecięce zakupy. Młodsza dostała AM1 i Jordany Flight, a starsza Flighty Falcony. 250 złotych total, więc ceny rewelacyjne.
Opublikowano 11 kwietnia 20159 l Ja bym w takich tanich je między ludzi nie puszczał. Jeszcze się kompleksów nabawią i uraz na całe życie gotowy. Kanye nie ma jakiejś kolekcji dziecięcej ?
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l Gdzie kupie takie troche bardziej eleganckie buty pasujace do eleganckiej koszuli i eleganckiej kurtki skorzanej? cena bez szalenstw mysle ze max do 800zl
Opublikowano 17 kwietnia 20159 l no kurwa w mediolanie jakimś albo innym paryżu, bo chyba nie w chujowej sieciówce lacoste czy innej vistuli Edytowane 17 kwietnia 20159 l przez Szejdj